Η ομάδα της Evolution, έπειτα από μερικούς μήνες συνειδητής αποχής, επιστρέφει τη νέα χρονιά δυναμικά. Το Σάββατο 18 Απριλίου 2015 προσκαλεί στο Lavere Music Theater, μερικά από τα πιο εντυπωσιακά και πολυσυζητημένα ονόματα της απόλυτα διαχρονικής Techno μουσικής σκηνής και σας προετοιμάζει για πολλά ακόμα μέσα στους επόμενους μήνες.

Για το σκοπό αυτό θα βρίσκονται στα decks του Lavere Music Theater οι Tommy Four Seven, Alexander Kowalski, Industrialyzer και φυσικά οι τοπικοί ήρωες Alex Καρακάσης και A.Metz.

Το line-up για τις 18 Απριλίου, έχει συσταθεί με στόχο το Αθηναϊκό κοινό να ζήσει και πάλι μια βραδιά με έντονα φεστιβαλικά στοιχεία σε μία αυθεντική σκοτεινή αποθήκη, προσαρμοσμένη και διαμορφωμένη ανάλογα με τα μέχρι τώρα πρότυπα της Evolution.

Η Εκδήλωση θα περιοριστεί σε 600 εισιτήρια! Και για να ζήσετε μια ανεπανάληπτη dance βραδιά  φροντίστε να αγοράσετε το εισιτήριό σας νωρίς!

Ο Tommy Four Seven, γεννημένος στη Αγγλία, ανήκει στη νέα γενιά techno καλλιτεχνών και έχει ήδη αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα του με την deep ατμοσφαιρική και ασυμβίβαστη μουσική του. Μετά από δύο χρόνια residency στο Fire Club στο Λονδίνο και εμφανίσεις σε θρυλικά venues σαν το Fabric, δημιούργησε τη δική του δισκογραφική, Shooting Elvis. Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στη μουσική τεχνολογία και μεταφέρθηκε στο Βερολίνο, οπότε και οι μετοχές του στη διεθνή σκηνή εκτινάχθηκαν. Από το 2008 είναι αναπόσπαστο κομμάτι της CLR του Chris Liebing, στην οποία έκανε ντεμπούτο με το Album Primate. Κυκλοφόρησε κομμάτια, όπως το Surma (Electric Deluxe-2009), το Sor από τη CLR και συμμετείχε στο περίφημο Bauhaus project μαζί με τον Chris Liebing. Αντίστοιχη επιτυχία γνώρισε και το debut album του, Primate (CLR-2011), με αποτέλεσμα σήμερα να αποτελεί χωρίς αμφιβολία ένα από τα hot ονόματα της techno σκηνής, με πολυάριθμα gigs σε όλο τον κόσμο. Κομμάτια του έχουν διασκευάσει καλλιτέχνες όπως Regis, Robert Hood, Chris Liebing, Lucy, Perc, Sigha, Truss, Mark Broom. To 2013 δημιούργησε το project These Hidden Hands σε συνεργασία με τον Alain από το γνωστό studio One Million Mangos του Βερολίνου!

O Αlexander Kowalski ανήκει στη γενιά των Γερμανών techno παραγωγών που επηρεάστηκαν έντονα από την κοινωνική αναταραχή που ακολούθησε μετά την πτώση του Τείχους, καθώς και από την τεράστια αίσθηση ελευθερίας που επικράτησε στο Ανατολικό Βερολίνο κατά τη διάρκεια των επόμενων ετών. Τη δεκαετία του ’90, παρά τους κινδύνους, επικεντρώθηκε στη μουσική του καριέρα, καταφέρνοντας να τραβήξει την προσοχή της διεθνούς σκηνής. Δεκαπέντε χρόνια μετά, εμφανίζεται ως περιζήτητος παραγωγός, remixer, live-act, Dj και ιδιοκτήτης label -Damage Music Berlin-, με μοναδικό στυλ και εντυπωσιακή δισκογραφία. Τα album του αποτελούν τεκμήριο της συνεχής εξέλιξης ενός καλλιτέχνη, ο οποίος υπηρετεί με συνέπεια το μουσικό του ιδίωμα. Έχει πάρει μέρος στα πιο γνωστά διεθνή φεστιβάλ -Time Warp, I Love Techno, Monegros, Creamfields, Nature One, Melt!, SonneMondSterne, Wire, May Day- και έχει καθιερωθεί ως μία από τις καινοτόμες φυσιογνωμίες της house και της techno.

Ο Industrialyzer ξεκίνησε  την επιτυχημένη πορεία του από τα club της Πορτογαλίας, ώσπου το 2000 μεταφέρθηκε στην Ολλανδία και ασχολήθηκε για πρώτη φορά με την παραγωγή. Το 2003 κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο διαγωνισμό I Love Techno DJ, ενώ το 2005 την πρώτη στο Dance Parade Rotterdam DJ contest. Η σταθερή και εντυπωσιακή άνοδός του δεν πέρασε απαρατήρητη, με αποτέλεσμα το 2007 να εγκαινιαστεί η περίφημη πλέον συνεργασία του με τον The Advent και ταυτόχρονα με τη δισκογραφική του, Kombination Research.

O Axel Karakasis έχει κερδίσει επάξια μια περίοπτη θέση στην παγκόσμια techno σκηνή. Από τα τέλη της δεκαετίας του ’90, κατάφερε να εδραιώσει τον εαυτό του ως τoν πιο περιζήτητο όνομα στο ελληνικό μουσικό στερέωμα. Το ανήσυχο πνεύμα του δεν άργησε να βρει μία θέση στη μουσική βιομηχανία κι έπειτα η καριέρα του εκτοξεύθηκε. Με εμφανίσεις στα καλύτερα clubs και φεστιβάλ του κόσμου όπως Rex Club (Παρίσι), Womb (Τόκιο), Turnmills (Λονδίνο), Awakenings (Κάτω Χώρες), Rabac Φεστιβάλ (Κροατία) , Apokalypsa (Δημοκρατία της Τσεχίας) και παραγωγές σε δισκογραφικές όπως Kombination Research, 1605, Respekt Recordings, γνώρισε αξιοσημείωτη επιτυχία και μια σταθερή παρουσία ως πραγματικός techno legend.

Κοντά μας επίσης, ο resident και co founder του Project Analogue a.metz που ασχολείται από το 2000 συλλέγοντας μουσική και κατόπιν  συμμετέχοντας σε διάφορα local project αλλά και event με διεθνούς φήμης Dj’s και παραγωγούς. Ύστερα από 3 χρόνια αποχής, επανήλθε στην σκηνή δημιουργώντας μαζί με τους Jerm & Mr.M το project της Analogue από πέρυσι τον Απρίλιο με το μηνιαίο Residency στο Astron Bar. Παίζοντας σε γνωστά club της Αθήνας , Evolution Warehouse, Six D.O.G.S, Senza καθώς με πολλούς Djs όπως Ben Sims, Oscar Mulero, Marco Bailey, Shifted.

Τοποθεσία: Lavere Music Theater, Ιερά Οδός 76 & Σπύρου Πάτση (είσοδος από Κασσάνδρας 23)

Ημερομηνία: Σάββατο 18 Απριλίου 2015
Οι πόρτες ανοίγουν στις 23:00μ.μ.

Τιμή εισιτηρίων: 600 Limited Tickets: Προπώληση: €15, Ταμείο: €20 (If tickets exist)

Προπώληση: Viva.gr, 11876

Πληροφορίες: τηλ. 6943074329