Μετά τις ασφυκτικά γεμάτες βραδιές του φετινού και περσινού χειμώνα και μια επιτυχημένη περιοδεία στην Ιταλία οι Opera Chaotique γιορτάζουν τα γενέθλιά τους στο Faust.

4 Χρόνια, 13 Χώρες, 325 Παραστάσεις, 1 Μεγάλο Πάρτι. Special Guests: Bukowski, De Sade, Tom Waits, The Phantom of the Opera, Voodoo Queen, Don Juan, Carmen, and many more friendly ghosts.

Είκοσι χρόνια μετά τον θάνατο του κακού παιδιού της διανόησης Charles Bukowski, οι εκκεντρικοί τροβαδούροι του χάους παρουσιάζουν τη νέα τους δουλειά με άξονα τον σαγηνευτικά άσωτο βίο του. Οι Opera Chaotique θα βρίσκονται και πάλι στη γνώριμη σκηνή του Faust με καινούργια και παλιά δικά τους τραγούδια, πειραγμένες διασκευές από Tom Waits μέχρι Tiger Lillies και φυσικά τις απολαυστικά σουρεαλιστικές ιστορίες τους. Μαζί τους θα είναι ο τσελίστας Σταύρος Παργινός, η σοπράνο Λητώ Μεσσήνη καθώς και άλλοι καλεσμένοι έκπληξη.

Με αναπάντεχα ανατρεπτικό χιούμορ, άκρως σουρεαλιστική φαντασία και εκρηκτικές μουσικές αλχημείες, οι Opera Chaotique έχουν καταφέρει μέσα σε λιγότερο από τρία χρόνια να χαρτογραφηθούν ως ένα απολύτως μοναδικό φαινόμενο του μουσικού στερεώματος.  Το ιδιαίτερο αυτό δίδυμο μουσικών αλχημιστών που καταπατά επιδεικτικά τις διαχωριστικές γραμμές ανάμεσα στην όπερα, τη τζαζ, το καμπαρέ και την ποπ, δημιουργηθηκε το 2011 από τον Tenorman (κατά κόσμον Γιώργο Τζιουβάρα) στα φωνητικά και το πιάνο και τον  Voodoo Drummer (κατά κοσμον Χρήστο Κουτσογιάννη) στα ντραμς και τα πάσης φύσεως κρουστά.  Κι ενώ η γραφειοκρατία της μουσικής βιομηχανίας μάταια πάσχιζε να τους εντάξει σε κάποιο συγκεκριμένο μουσικό είδος, το “ψαγμένο” κοινό της Αθήνας και της επαρχίας τους ξεχώρισε αμέσως για το ιδιαίτερο μουσικό στίγμα, τη μοναδική αισθητική και την σαρωτική σκηνική παρουσία τους.

Το ίδιο συνέβη και εκτός συνόρων και το συγκρότημα ήδη αριθμεί πολλές εμφανίσεις σε σημαντικά venues το White Trash του Βερολίνου, το Theaterhaus της Στουτγκάρδης, το Harlem Jazz Club της Βαρκελώνης, το Backstage Club της Αγίας Πετρούπολης και το Secret Garden Party του Ηνωμένου Βασιλείου, ενώ στις δύο δισκογραφικές τους δουλειές συμμετείχαν καλλιτένες όπως ο Bob Brozman, ο Bleine Reininger των  Tuxedomoon, ο θρυλικός μπλουζίστας Lousiana Red και ο εκκεντρικός frontman των Tiger Lillies Martyn Jacques.