Το Σάββατο 18 Απριλίου 2015, στη σκηνή του Ρυθμός Stage, οι Παπιστάνοι επιστρέφουν και μας παρασύρουν σε μια μεταδιονυσιακή διάσταση, made in Ikaria, με την παρουσία όμως στο πρόγραμμα τους  και αρκετών έντεχνων τραγουδιών.

Οι Παπιστάνοι έχουν συνδέσει το όνομα τους με την Ικαριώτικη παράδοση των πανηγυριών. Σε αυλές και σε πλατείες μεταφέρουν, από ψυχή σε ψυχή και με ψυχή, το Διονυσιακό συναίσθημα του γλεντιού, της ατέλειωτης χαράς, του ξένοιαστου καλοκαιριού, ταυτόσημου με το υπέροχο νησί της Ικαρίας.

Μετά την επιτυχημένη σύμπραξη με τον Ψαραντώνη στη σκηνή του Βοτανικού τον περασμένο Μάιο και το πρωτοφανές- αναπάντεχο αφιέρωμα για τα ελληνικά δεδομένα με τίτλο "AΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΣΤΗΝ ΙΚΑΡΙΑ" καθώς και την support παρουσία τους στη συναυλία του Θανάση Παπακωνσταντίνου το καλοκαίρι του 2014 στην Ικαρία, οι Παπιστάνοι συνεχίζουν και φέτος την επιτυχημένη τους διαδρομή και τις εμφανίσεις τους στις πιο γνωστές μουσικές σκηνές της Αθήνας!

Μαζί τους όπως πάντα οι Θεολόγος Κάππος και Βιολέτα Ίκαρη στο τραγούδι καθώς και ο Κωνσταντίνος Παπαγιάννης στις κιθάρες και ο Δρόσος Σκυλας στα κρουστά.

Ένα αναπάντεχο πάντρεμα ήχων και συναισθημάτων περιμένει να το γευτούμε με όλες τις αισθήσεις μας...

Οι Παπιστάνοι είναι οι:
Χάρης Τσώρης-Καραπετης: ενορχήστρωση-τραγούδι-κιθάρα-μπουζούκι τρίχορδο
Κωνσταντίνος Καλογρίδης: λαούτο - μπουζούκι τετράχορδο
Ευθυμία Μαγγίρα: τραγούδι - φωνητικά
Νικός Κράτσας: βιολί