Με αφορμή την κυκλοφορία των δίσκων “Σα φυλαχτό” και “Απόσχιση” από την εταιρία Re-Define Productions, τρεις νέοι καλλιτέχνες, η Χρυσούλα Κεχαγιόγλου, ο Αποστόλης Αρμάγος και η Ξένια Ροδοθεάτου μοιράζονται τη σκηνή του “Ρυθμός Stage” στην Ηλιούπολη και παρουσιάζουν τα τραγούδια τους, την Κυριακή 19 Απριλίου 2015 στις 19.00μ.μ.

Η ερμηνεύτρια Χρυσούλα Κεχαγιόγλου είναι γνωστή από τις μοναδικές ερμηνείες της σε παραδοσιακά και λαϊκά τραγούδια αλλά και τις συνεργασίες της με καλλιτέχνες όπως οι Νίκος Αντύπας, Λίνα Νικολακοπούλου, Νίκος Κυπουργός κ.α. καθώς και συγκροτήματα όπως οι Φρικαντέλα, οι Ιέρνις (συγκρότημα παραδοσιακής κέλτικης μουσικής) και Απόδημη Κομπανία. Μετά από πολλές δισκογραφικές συμμετοχές, το Δεκέμβριο του 2014 η Χρυσούλα Κεχαγιόγλου κάνει το ντεμπούτο της με το πρώτο προσωπικό δίσκο «Σα Φυλαχτό», σε μουσική και στίχους του συνθέτη και ακορντεονίστα Λάζαρου Σαμαρά.

Τον συνθέτη Αποστόλη Αρμάγο και την ερμηνεύτρια Ξένια Ροδοθεάτου τους γνωρίσαμε πριν δυο χρόνια με την κυκλοφορία του πρώτου τους ΕP («Το η του ήλιου») και τώρα παρουσιάζουν την πρώτη ολοκληρωμένη δισκογραφική τους δουλειά με τίτλο "Απόσχιση".

Τραγούδια και ερμηνείες με έντεχνη, παραδοσιακή, ροκ, ακόμα και λαϊκή διάθεση, σε μια γεμάτη βραδιά, όπου οι καλλιτέχνες θα επικοινωνήσουν στο κοινό τη φρεσκάδα της μουσικής τους, ξεφεύγοντας από τα στερεότυπα της εποχής.

Μαζί τους οι μουσικοί:
Έφη Ζαϊτίδου - κανονάκι
Μαρία Πλουμή - λαούτο
Σοφία Σερέφογλου - φλάουτο
Έλλη Φιλίππου - τσέλο
Αλέξανδρος Δερμάνης - ηλ. κιθάρα
Θοδωρής Κουέλης - μπάσο
Κώστας Τσούπρος - τύμπανα