"Αποκάλυψη (Βιβλίο 3)" της Lisa Renee Jones

Ανακαλύψατε τα μυστικά της Ρεμπέκα. Ανακαλύψατε τα μυστικά της Σάρα. Και τώρα ήρθε η ώρα η Σάρα να ανακαλύψει τα πιο βαθιά και σκοτεινά μυστικά «του»… Άραγε, όμως, αυτά τα μυστικά θα τους ενώσουν ή θα τους διαλύσουν;
Είναι πλέον τα πάντα για εκείνη∙ η ζωή της, η καρδιά της, η ίδια της η ψυχή. Κρύβει, όμως, μέσα του βαθιές πληγές και σκοτάδι, και τα μυστικά του είναι πολλά. Η Σάρα θα ρισκάρει τα πάντα για εκείνον. Εκείνος, από την πλευρά του, θα τολμήσει να εκφράσει τις πιο ενδόμυχες ανάγκες του και τις πιο ερωτικές του επιθυμίες. Και μέσα στη δίνη του πάθους, θα αποκαλύψει όλα όσα τον βασανίζουν, όλα εκείνα από τα οποία δεν μπορεί να ξεφύγει. Για να καταφέρει να είναι μαζί του, πρέπει να αποδεχτεί κάθε σκοτεινή πτυχή του και να γίνει το καταφύγιό του μετά την καταιγίδα που θα σημάνει και την τελική του λύτρωση.

"Μέχρι που σε βρήκα" της Cora Carmack

Καμιά φορά χρειάζεται να χαθείς για να βρεις πού πραγματικά ανήκεις…
Τα περισσότερα κορίτσια θα έδιναν τα πάντα για να περάσουν ένα διάστημα ταξιδεύοντας στην Ευρώπη. Χωρίς ευθύνες, χωρίς γονείς, χωρίς όριο στην πιστωτική κάρτα. Η Κέλσι Σάμερς δεν αποτελεί εξαίρεση. Περνάει φανταστικά... ή τουλάχιστον έτσι λέει στον εαυτό της.
Είναι μοναχική υπόθεση να ψάχνεις να βρεις ποιος πραγματικά είσαι. Ειδικά αν φοβάσαι ότι αυτό που θα ανακαλύψεις δε θα σου αρέσει. Ούτε τα ποτά ούτε ο χορός μπορούν να διώξουν τη μοναξιά της Κέλσι. Ίσως, όμως, να μπορεί ο Τζάκσον Χαντ. Ύστερα από μερικές τυχαίες συναντήσεις, την πείθει να ταξιδέψει με συνοδοιπόρο αυτή τη φορά την περιπέτεια αντί για το αλκοόλ. Με κάθε νέα πόλη και κάθε νέα εμπειρία, το μυαλό της Κέλσι γίνεται όλο και πιο καθαρό και η καρδιά της όλο και λιγότερο δική της. Ο Τζάκσον τη βοηθάει να ξεδιπλώσει τα όνειρα και τις επιθυμίες της. Όσο, όμως, μαθαίνει περισσότερα για τον εαυτό της, τόσο συνειδητοποιεί πόσο λίγα γνωρίζει για τον Τζάκσον.

"Πλησίασέ με (Βιβλίο 2)" της  A.L. Jackson

Μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή…
Μια δεύτερη ευκαιρία στην αγάπη…
Ο Τζάρεντ Χολτ δεν πίστευε ποτέ ότι άξιζε κάτι από τα δύο μέχρι που τα βρήκε στην αγκαλιά της Αλίνα Μουρ. Η Άλι πάντα αγαπούσε τον Τζάρεντ και είναι πανέτοιμη για το μέλλον που σχεδιάζουν μαζί. Ο Τζάρεντ, όμως, σκέφτεται την οικογένειά του. Και δεν πρόκειται να συγχωρήσει ποτέ τον εαυτό του γι’ αυτό που τους συνέβη. Πώς είναι δυνατόν να απολαμβάνει την ίδια ευτυχία που κάποτε εκείνος κατέστρεψε;
Ξέρει ότι, για να είναι αντάξιος της Άλι, πρέπει να σταματήσει να προσπαθεί να ξεφύγει και να συμφιλιωθεί με το παρελθόν του. Όταν, όμως, αποφασίζει να αντιμετωπίσει κατά μέτωπο τους δαίμονές του, αυτοί αποδεικνύονται χειρότεροι απ’ ό,τι νόμιζε: ένας επικίνδυνος συνδυασμός ζήλιας, ψεμάτων και ανέντιμων προθέσεων. Όταν οι προθέσεις αυτές απειλούν πλέον την Άλι, ο Τζάρεντ χάνει τον έλεγχο, ενδίδοντας στην οργή εκείνη που του «χάρισε» τη φήμη του κακού παιδιού τόσα χρόνια πριν. Και θα κάνει ό,τι μπορεί για να την προστατεύσει… ακόμα κι αν αυτό τον καταστρέψει.