A promise - Μία υπόσχεση
Εποχής
Διάρκεια: 95'

Η περίληψη:
Γερμανία, 1912. Ένας φιλόδοξος νεαρός μέσης ταξικής προέλευσης πιάνει δουλειά σε γνωστό βιομήχανο και σύντομα προάγεται σε προσωπικός του γραμματέας. Αυτό του προσφέρει και μια θέση στο σπίτι του, όπου γνωρίζει την κατά πολύ νεότερη σύζυγο του. Σύντομα, ξεσπάει ανάμεσα τους το πάθος κι ορκίζονται να μείνουν μαζί για πάντα. Κι ενώ ξεκινάει ο Α’ Παγκόσμιος Πόλεμος και τους κρατάει χώρια, αυτοί υπόσχονται να διατηρήσουν την αγάπη τους ζωντανή.



Les combattants - Έρωτας με την πρώτη μπουνιά
Κομεντί
Διάρκεια: 98'

Η περίληψη:
Ανάμεσα σε φίλους και δίπλα στην οικογενειακή επιχείρηση, ο Arnaud φαίνεται ότι θα περάσει ένα ήρεμο Καλοκαίρι. Και έτσι είναι, μέχρι που εμφανίζεται η Madeleine, μια όμορφη αλλά και τραχιά κοπέλα κι ενώ αυτός δεν περιμένει κάτι, αυτή τον προετοιμάζει για τα χειρότερα. Αυτός παίρνει τα πράγματα όπως έρχονται, αυτή τα τραβάει στα άκρα. Με δεδομένο το ότι δεν του έχει ζητήσει οτιδήποτε, πόσο θα κρατήσει όλο αυτό; Είναι αγάπη ή κάτι άλλο;



Vice - Vice: Η πόλη της βίας
Επιστημονικής φαντασίας
Διάρκεια: 96'

Η περίληψη:
Ο Julian Michaels έχει σχεδιάσει το απόλυτο ριζόρτ: το Vice. Εκεί όλα μπορούν να συμβούν και οι πελάτες μπορούν να ζήσουν τις πιο άγριες φαντασιώσεις τους με τεχνητά πλασμένους ανθρώπους που μοιάζουν, σκέφτονται και αισθάνονται σαν να είναι κανονικοί. Μία από αυτούς αποκτά συνείδηση και δραπετεύει, για να βρεθεί ανάμεσα στα πυρά των μισθοφόρων του Michaels και ενός αστυνόμου που κάνει τα πάντα για να κλείσει το απάνθρωπο ριζόρτ.



Demonic
Τρόμου
Διάρκεια: 85'

Η περίληψη:
Μια τρομακτική σφαγή λαμβάνει χώρα σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι στη Λουϊζιάνα, όπου έξι φοιτητές βρίσκονται νεκροί. Ο ντετέκτιβ Mark Lewis κάνει επιτόπια έρευνα και ανακαλύπτει έναν επιζώντα, τον σοκαρισμένο John, πριν καλέσει τις ενισχύσεις. Καταφθάνουν περιπολικά κι ασθενοφόρα, μαζί με την ψυχίατρο Δρ Elizabeth Klein. Αυτή μιλάει με τον John ο οποίος της αποκαλύπτει ότι στο σπίτι έγινε σεάνς και καλέστηκαν πνεύματα, μεταξύ αυτών και της μητέρας του. Στη συνέχεια, παράλληλα ανακρίνεται ο John μέσω βιντεοταινιών που βρέθηκαν στο σπίτι, ενώ αναπτύσσεται η ιστορία όπως συνέβη πραγματικά.



Awake: The life of Yogananda - Yogananda: Το ταξίδι της αφύπνισης
Ντοκιμαντέρ
Διάρκεια: 87'

Η περίληψη:
Ο Yogananda, μέσα από την προσωπική του ώθηση για ψυχικό διαφωτισμό και την ανάγκη του να μοιραστεί τα κίνητρά του με ένα μεγαλύτερο σύνολο, Γιόγκι ο ίδιος, μετά από πολύχρονη περιπλάνηση στον κόσμο της Ανατολής, έδωσε στο έργο του το καταστάλαγμα των εμπειριών και της γνώσης που απέκτησε, κάνοντας προσιτά στο σύγχρονο κοινό ρητά και διδασκαλίες του παρελθόντος, οδηγώντας εκατομμύρια κόσμου στο μονοπάτι της αυτοπραγμάτωσης, της πραγματοποίησης των πνευματικών, ψυχικών και σωματικών δυνατοτήτων του ανθρώπου, καθώς και της αίσθηση της πληρότητας και της εσωτερικής ισορροπίας.



Nazim`in Kuba Seyahati - Το ταξίδι του Ναζίμ στην Κούβα
Ντοκιμαντέρ
Διάρκεια: 68'

Η περίληψη:
Η ταινία αφηγείται την επίσκεψη του τούρκου ποιητή Nazim Hikmet που πραγματοποιήθηκε στην Αβάνα το 1961. Κατασκευασμένη χρησιμοποιώντας αρχειακό υλικό και πρόσφατες συνεντεύξεις με τους κουβανούς ποιητές, η ταινία σκιαγραφεί την ανθρώπινη, δημιουργική και ιδεολογική διάσταση του Nazim Hikmet, ενώ αναλύει τα πρώτα χρόνια της Κουβανικής Επανάστασης.