Song one - Ένα φιλί για το τέλος
Δραματική
Διάρκεια: 86'

Η περίληψη:
Για καιρό τώρα, η Franny βρίσκεται στο Μαρόκο κάνοντας έρευνα πάνω στους Βεδουίνους για τη διατριβή της στην ανθρωπολογία. Την τελευταία φορά που μίλησε με τον αδελφό της, τον Henry, καβγάδισαν για την απόφαση του να παρατήσει το κολέγιο για να γίνει μουσικός. Όταν ένα τρομερό ατύχημα αφήνει τον Henry σε κώμα, η Franny επιστρέφει βιαστικά στη Νέα Υόρκη. Αναζητώντας απεγνωσμένα τρόπους για να τον βοηθήσει να επανέλθει, βρίσκεται να εμβαθύνει στη μουσική σκηνή του Μπρούκλιν, παρακολουθώντας συναυλία του ινδάλματος του αδελφού της, του James Forester. Όταν ο τελευταίος αναπάντεχα επισκέπτεται τον Henry στο νοσοκομείο, μια ερωτική φλόγα ανάβει μεταξύ αυτού και της Franny.



San Andreas - San Andreas: Επικίνδυνο Ρήγμα
Περιπέτεια
Διάρκεια: 114'

Η περίληψη:
Όταν το περίφημο ρήγμα του Αγίου Ανδρέα σπάει, δίνει σεισμό 9 ρίχτερ και η Καλιφόρνια βυθίζεται στο απόλυτο χάος. Μέσα σε αυτό, ένα πιλότος ελικοπτέρου διάσωσης και η αποξενωμένη πρώην σύζυγος του ενώνουν τις δυνάμεις τους για να πάνε από το Λος Άντζελες στο Σαν Φρανσίσκο και να σώσουν την κόρη τους. Αλλά το ταξίδι είναι εξαιρετικά επικίνδυνο κι ενώ αυτοί πιστεύουν ότι τα χειρότερα πέρασαν, η συμφορά μόλις που έχει ξεκινήσει.



Une heure de tranquillite - Μην ενοχλείτε, παρακαλώ
Κωμωδία
Διάρκεια: 79'

Η περίληψη:
Ο Michel, ένας λάτρης της τζαζ, ανακαλύπτει ένα σπάνιο άλμπουμ κι επιθυμεί να το απολαύσει με ηρεμία στο δωμάτιο του. Όμως, τα πάντα συνωμοτούν εναντίον του. Η σύζυγος του επιλέγει τη στιγμή για να του κάνει μια μεγάλη αποκάλυψη, ο γιος του επιστρέφει ξαφνικά, ένας φίλος χτυπάει την πόρτα, ενώ η μητέρα του βρίσκει την ώρα να πάρει τηλέφωνο.



Madame Bovary - Μαντάμ Μποβαρί
Εποχής
Διάρκεια: 118'

Η περίληψη:
19ος αιώνας, Νορμανδία. Η Emma, η κόρη ενός αγρότη, παντρεύεται τον Charles Bovary, έναν νεαρό γιατρό, αλλά σύντομα βαριέται αυτόν και την κοσμικότητα, αποζητώντας το ρομάντζο και μια πιο ολοκληρωμένη ύπαρξη. Οι εξωσυζυγικές σχέσεις της προσφέρουν στιγμιαία ευτυχία, αλλά θα την οδηγήσουν σε περεταίρω κατάθλιψη.



Strange magic - Παράξενη μαγεία
Κινούμενα σχέδια
Διάρκεια: 99'

Η περίληψη:
Η Marianne, κληρονόμος του θρόνου των νεραϊδών, μαζεύει λουλούδια για τον μέλλων της σύζυγο, τον Roland, όταν τον βλέπει στο δάσος να φιλάει μια άλλη νεραϊδούλα. Με σπασμένη την καρδιά, ακυρώνει τον γάμο κι ορκίζεται να μην αγαπήσει ποτέ ξανά. Τα χρόνια περνάνε και η νεότερη αδελφή της, Dawn, ετοιμάζεται για τον χορό της Άνοιξης. Ανησυχεί ότι κανείς δεν θα θέλει να χορέψει μαζί της, αλλά ο φίλος της, ο Sunny, ένα ξωτικό, προσπαθεί να της φτιάξει το κέφι. Την ίδια ώρα, ο βασιλιάς πατέρας των κοριτσιών προσπαθεί να φτιάξει εκ νέου τη σχέση της Marianne με τον Roland. Όταν του κλείνει την πόρτα κατάμουτρα, συμμαχεί με τον Sunny. Το σχέδιο τους είναι να πάρουν ένα μαγικό φίλτρο ώστε να ερωτευτεί η Marianne τον Roland και η Dawn τον Sunny. Αυτή αποδεικνύεται η αρχή μιας μεγάλης περιπέτειας.