Η Τατιάνα Λύγαρη θυμάται με νοσταλγία τα θερινά αναψυκτήρια και προτείνει μια ολόδροση επιθεώρηση για τις ζεστές αθηναϊκές μας βραδιές. Για να τη φιλοξενήσει στήνει μια υπαίθρια θεατρική σκηνή στην Αποβάθρα του μοναδικού Τρένου-Θεάτρου της. 

Πρώτη φορά σατιρικά αυτό το καλοκαίρι, το Τρένο στο Ρουφ αναχωρεί με δημιουργική αστάθεια κι εθνική υπερηφάνεια και παρουσιάζει “χωρίς μία”, σε παγκόσμια πρώτη, από τις 25 Ιουνίου 2015, τη σατιρική επιθεώρηση των Λάκη Μπέλλου και Γιώργου Γαλίτη, ΤΡΕΙΣ ΚΙ 60!

ΤΡΕΙΣ ΚΙ 60! μια παράσταση με… τρεις ηθοποιούς κι 60 ρόλους!
ΤΡΕΙΣ ΚΙ 60! Μια σατιρική επιθεώρηση που δεν αστειεύεται και λέει τα πράγματα με το όνομά τους, το επίθετο, τον ταχυδρομικό κώδικα, το ΑΜΚΑ και το ΑΦΜ.
ΤΡΕΙΣ ΚΙ 60! Ένα σατιρικό υπερθέαμα παντός καιρού, λοιμού και καταποντισμού που οι θεατές μπορούν να απολαύσουν μαζί με το ποτό τους, τα χάπια ή το χαμομήλι τους, σε ανοιχτό, ορθάνοιχτο ρομαντικό περιβάλλον, με δροσιά, πλατάνια, πεύκα, σιντριβάνια, πισίνα, δελφίνια, φουσκωτά, νεροτσουλήθρες και νεροχελώνες καρέτα- καρέτα, μονάχους- μονάχους ή και με παρέα.
ΤΡΕΙΣ ΚΙ 60! Μια παράσταση τρανσφόρμερ: σε περίπτωση βροχοπτώσεων, χιονοπτώσεων, χαλαζοπτώσεων και γενικώς πτώσεων των σπρεντ ή μετεωρίτη, γινόμεθα  ΚΑΙ εσωτερικού χώρου, εντός 32 δευτερολέπτων.
ΤΡΕΙΣ ΚΙ 60! Η υπερπροσφορά του καταστήματος: στις εξήντα φορές που θα δείτε αυτό το μεγελοιώδες έργο,  κερδίζετε δώρο κι άλλες τρεις στον χώρο σας με όλα τα έξοδα  πληρωμένα… από εσάς!

Σας προσκαλούμε στις ΤΡΕΙΣ ΚΙ 60 …χιλιάδες παραστάσεις μας!
ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΙ 60: Γιώργος Γαλίτης, Δημήτρης Διακοσάββας, Πρόδρομος Τοσουνίδης
Σκηνοθεσία: Τατιάνα Λύγαρη-Γιώργος Γαλίτης Σκηνικά: Βασίλης Παφίλης
Κοστούμια: Λέα Κούση Μουσική: Τόλης Κετσελίδης
Χορογραφίες: Πέπη Ζαχαροπούλου Φωτισμοί: Σάκης Μπιρμπίλης