Για ένα ακόμα μαγευτικό τριήμερο από τις 24 έως και τις 26 Ιουλίου 2015 η φύση μας προσφέρει την ομορφιά της κι εμείς απλά προσθέτουμε τη μουσική!

Οι «Ήχοι Του Δάσους» θα πάρουν και φέτος τα βουνά και μας καλούν να ζήσουμε για ένα ολόκληρο τριήμερο στον παλμό της μουσικής, της διασκέδασης και της χαλάρωσης, με φόντο πάντα τη μοναδική φύση της ορεινής Φωκίδας, σε ένα τοπίο εξαιρετικής φυσικής ομορφιάς.

Παίρνουμε όλοι τις σκηνές μας, την καλύτερή μας διάθεση και την αγάπη μας για τη μουσική, τη φύση και τις εναλλακτικές δραστηριότητες με προορισμό το πανέμορφο οροπέδιο της Αγίας Τριάδας, στην Καλοσκοπή της ορεινής Φωκίδας.

Μετρώντας φέτος τη 14η χρονιά διοργάνωσης - το φεστιβάλ «Ήχοι Του Δάσους» αποτελεί ένα από τα πιο άρτια οργανωμένα και δημοφιλή κατασκηνωτικά φεστιβάλ στην Ελλάδα.

Το φεστιβάλ διοργανώνεται για ακόμα μια χρονιά από τον Σύλλογο Αναπτυξιακού Προβληματισμού «Ελιά» με την πολύτιμη συνεργασία και υποστήριξη φορέων τοπικής αυτοδιοίκησης.

Κι αυτή τη χρονιά η μουσική σκηνή του Φεστιβάλ φιλοξενεί καταξιωμένους και αγαπημένους μας καλλιτέχνες, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα ανερχόμενα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής!

Αναλυτικά, το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 ΙΟΥΛΙΟΥ

Σωκράτης Μάλαμας
Φοίβος Δεληβοριάς
Social Waste
Deadbeat Escapement

ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΙΟΥΛΙΟΥ

Μίλτος Πασχαλίδης – Μιρέλα Πάχου
Imam Baildi
Σπύρος Γραμμένος
Μουσικό σχήμα μαθητών Άμφισσας

ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΙΟΥΛΙΟΥ

Planet of Zeus
Beyond This Earth
Folk N’ Rock
Παράφρων Θίασος

Κι επειδή το κέφι και η διασκέδαση δεν θέλουν διαλείμματα, μοναδικά dj sets θα κλείνουν κάθε βράδυ τις μουσικές σκηνές μας μεταφέροντας το κέφι στο bar!
Μπορεί η μουσική να πρωταγωνιστεί τις τρεις νύχτες του φεστιβάλ, ανεβάζοντας τη διάθεση στα ύψη, αλλά και οι μέρες του έχουν το δικό τους στίγμα και σφύζουν από ζωντάνια και δραστηριότητες!

Όταν η σκηνή κλείνει, μικροί και μεγάλοι έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία εκδηλώσεων που δεν αφήνουν χώρο για τεμπελιές! Περιβαλλοντικές δράσεις, εικαστικά εργαστήρια, σεμινάρια χειροτεχνίας και κοσμημάτων, φουσκωτά παιχνίδια και τραμπολίνο, τοξοβολία, γιγάντια Jenga, ποδηλασία, μαθήματα yoga και άλλες δραστηριότητες εναλλακτικού τουρισμού θα κρατήσουν το ενδιαφέρον κάθε επισκέπτη αμείωτο!

Ο κατάφυτος από έλατα χώρος του φεστιβάλ είναι και φέτος έτοιμος να υποδεχτεί τους επισκέπτες του, παρέχοντας όλες τις απαραίτητες παροχές για μια άνετη διαμονή. Περιλαμβάνονται εστιατόριο, μπαρ, τουαλέτες, ντους, parking, γραμματεία, ιατρείο και φαρμακείο.

Για τους λιγότερο camping friendly επισκέπτες, υπάρχουν αρκετοί ξενώνες και ξενοδοχεία στα γειτονικά χωριά, που προσφέρουν μια πιο άνετη φιλοξενία. (δείτε εδώ!)

Διοργάνωση: Σύλλογος Αναπτυξιακού Προβληματισμού «ΕΛΙΑ»