Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη θα βρεθεί στη Χαλκιδική, το Σάββατο 08 Αυγούστου 2015 στο Αμφιθέατρο Σίβηρης, στα πλαίσια του 23ου Φεστιβάλ Κασσάνδρας.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη έρχεται από μια θριαμβευτική χρονιά! Μετά τις sold out συναυλίες της στο Ηρώδειο και το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών τις οποίες παρακολούθησε χιλιάδες κόσμου και απέσπασε θριαμβευτικά σχόλια από τον τύπο αλλά και την εξαιρετικά επιτυχημένη φετινή - επίσης sold out - θεατρική της παρουσία στη παράσταση ΠΙΑΦ,... με μια βαλίτσα στο χέρι...  ξανασυναντάει τους φίλους της σ’ ολόκληρη την Ελλάδα, μ’ ένα πρόγραμμα εφ’ όλης της ύλης. Οι συναυλίες της περιοδείας ως τώρα είχαν τεράστια επιτυχία και το ταξίδι συνεχίζεται!

Που θα πάει αυτή η βαλίτσα… Σε όλη την Ελλάδα και τη Κύπρο, έχοντας μέσα το ρεπερτόριο της Ελεωνορας και τραγούδια που αγαπάμε !! Όλα αυτά κάνουν ένα πρόγραμμα απρόβλεπτο, ανατρεπτικό με την Ελεωνόρα επί σκηνής,  να  μοιράζεται τα τραγούδια που πάντα θέλουμε να ακούμε και να τραγουδάμε, σε ένα ρεσιτάλ ερμηνείας βασισμένο στη μοναδική φωνή και παρουσία της.  Μια παράσταση με την αισθητική και την σφραγίδα της.

Με κάθε εμφάνισή της επιβεβαιώνει την πληθωρική της προσωπικότητα και καταθέτει την δική της ταυτότητα, το «σάουντρακ της δικής της γενιάς», που χωρά επιλογές μιας παγκόσμιας μουσικής σκηνής, διαφορετικές κουλτούρες, τολμηρές μίξεις, αλλά και τα νεανικά και πρόσφατα μελωδικά βιώματά της. Γι’αυτό και οι συναυλίες της προσελκύουν πάντα πολύ κόσμο και κυρίως κόσμο όλων των ηλικιών.

Παίζουν μαζί της οι εξαιρετικοί μουσικοί: Αγγελόπουλος Γιάννης - τύμπανα, Καλαντζάκος Νίκος - πιάνο/ενορχήστρωση, Κίτσος Παρασκευάς - μπάσο, Μπαρμπαγάλας Δημήτρης – κιθάρα, Οικονομίδης Γιάννης -  τρομπέτα, Πασαλίδης Νίκος – μπουζούκι, Χατζηιορδάνου Κωνσταντίνος -  ακορντεόν.

Μουσική Επιμέλεια: Δημήτρης Βραχνός
Ήχος: Αργύρης Λιανός - Brian Coon
Σχεδιασμός-Χειρισμός φώτων: Βασίλης Καραμούζης