Το νερό που ξεπλένει, μελαγχολεί, κάποτε πνίγει, άλλοτε ξενιτεύει περιγράφει η μουσικο-θεατρική παράσταση Νερό Νεράκι από την ομάδα Αλληλέγγυες Νότες που θα παρουσιαστεί την Τετάρτη 02 Σεπτεμβρίου 2015 στις 20.30 μ.μ. στο Ευριπίδειο Θεάτρο Ρεματιάς στο Χαλάνδρι.

Πριν από 2 χρόνια, τον Σεπτέμβρη του 2013, κάποιοι τραγουδιστές μπάνιου - που συμμετείχαν στην μαρουσιώτικη πρωτοβουλία ενεργών πολιτών «Αλληλέγγυοι Δρόμοι» με δράση στην αγορά χωρίς μεσάζοντες - έφτιαξαν την μουσική ομάδα «Αλληλέγγυες Νότες» (αφού άφησαν τη ντουζιέρα και τα σαπούνια στη σαπουνοθήκη!). Εκεί άρχισαν να τραγουδούν ο ένας για τον άλλο και όλοι για όλους. Η συναυλία Νερό Νεράκι προέκυψε από την ανάγκη τους να δοξάσουν μέσω των τραγουδιών το νερό και τις νεράιδες του.

Το Νερό Νεράκι επιδιώκει να λειτουργήσει σαν μια ενιαία μουσική παράσταση με επιλογή ενός αφρικάνικου παραμυθιού για το νερό, ενός μύθου του Αισώπου και μιας «υμνητικής» παρέκκλισης υπέρ της ιδιωτικοποίησής του.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και το κοινό. Αντί εισιτηρίου ζητάμε την εθελοντική προσφορά του κοινού σε φάρμακα για την κάλυψη των αναγκών του Κοινωνικού Ιατρείο Αλληλεγγύης (Κ.Ι.Α.Χ.) του Δήμου Χαλανδρίου.

Τοποθεσία: Θέατρο Ρεματιάς, Χαλάνδρι

Ημερομηνία: Τετάρτη 02 Σεπτεμβρίου 2015
Ώρα έναρξης: 20.30μ.μ.

Πληροφορίες: www.theatrorematias.weebly.com