The Man from U.N.C.L.E. - Κωδικό όνομα U.N.C.L.E.
Κωμική περιπέτεια
Διάρκεια: 116'

Η περίληψη:
Στις αρχές του 1960, στο αποκορύφωμα του Ψυχρού Πολέμου, ο πράκτορας της CIA, Solo, και ο πράκτορας της KGB, Kuryakin, αναγκάζονται να βάλουν στην άκρη την μακροχρόνια κόντρα τους και αναλαμβάνουν από κοινού μια αποστολή: να σταματήσουν τη διεθνή εγκληματική οργάνωση που έχει ως στόχο την αποσταθεροποίηση της εύθραυστης παγκόσμιας ισορροπίας, με τη χρήση πυρηνικών όπλων και πρωτοποριακής τεχνολογίας. Ο μόνος που μπορεί να αποτρέψει την επικείμενη παγκόσμια καταστροφή είναι ένας γερμανός επιστήμονας, του οποίου τα ίχνη αγνοούνται. Προκειμένου να τον βρουν και να αποτρέψουν τον πυρηνικό όλεθρο, οι δύο πράκτορες, με μοναδικό σύμμαχο την κόρη του, ξεκινούν έναν αγώνα ενάντια στον χρόνο.



Ricki and the Flash - Η Ρίκι και η Ροκ
Δραμεντί
Διάρκεια: 101'

Η περίληψη:
Η Ricki έχει πια μεγαλώσει, ενώ κυνήγησε το όνειρο της να γίνει ένα αστέρι της ροκ, με το να εγκαταλείψει την οικογένεια της. Τώρα έχει μια τελευταία ευκαιρία να διορθώσει τα πράγματα, όταν ο Pete, ο πρώην σύζυγος της, της ζητάει να έρθει πίσω στο Σικάγο και να βοηθήσει την αποξενωμένη της κόρη Julie, η οποία έχει πάρει διαζύγιο, σε μια πολύ δύσκολη στιγμή της.



A walk in the woods - Ταξίδι στην Αλαμπάμα
Κωμική περιπέτεια
Διάρκεια: 104'

Η περίληψη:
Αντί να ηρεμήσει σε τέτοια ηλικία και να απολαύσει τις χαρές της αγαπημένης του και όμορφη συζύγου, αλλά και της μεγάλης όσο και ευτυχισμένης οικογένειας του, ο Bill Bryson επιλέγει να κάνει τη διαδρομή 2.200 μιλίων από τη Τζόρτζια στο Μέιν, μέσω του μονοπατιού των Απαλάχιων Όρων. Η ηρεμία και η ισορροπία που ελπίζει να βρει, δεν υπάρχει από τη στιγμή που το μόνο άτομο που συμφωνεί να τον συνοδεύσει ο παλιόφιλος του, ο Katz. Χρόνια γυναικάς και πάντα κόντρα με τον νόμο, ο Katz το βλέπει σαν ευκαιρία να πληρώσει κάποια χρέη και να ζήσει μια περιπέτεια όσο τον βαστούν τα πόδια του. Όμως, το κακό είναι ότι και οι δύο έχουν τελείως διαφορετική εκτίμηση για το τι θα πει «περιπέτεια».