Sicario - Sicario: Ο εκτελεστής
Αστυνομική
Διάρκεια: 121'

Η περίληψη:
Στη συνοριακή γραμμή ΗΠΑ-Μεξικού, ο νόμος δεν έχει ιδιαίτερη θέση. Εκεί θα βρεθεί η ιδεαλίστρια πράκτορας του FBI Kate Macy, ανάμεσα σε μέλη διεθνούς σπείρας διακίνησης ναρκωτικών. Με τη βοήθεια δύο μισθοφόρων της CIA, έχει ως απώτερο σκοπό την εξόντωση ενός μεξικανού βαρόνου καρτέλ, χωρίς να γνωρίζει πως τα ήθη και οι αξίες της θα τραβηχτούν στα άκρα.



Minions
Κινούμενα σχέδια
Διάρκεια: 91'

Η περίληψη:
Τα Μίνιονς είναι μικροί κίτρινοι έμπιστοι που υπάρχουν από την αρχή του χρόνου, τα οποία εξελίχθηκαν κίτρινοι μονοκύτταροι οργανισμοί σε πλάσμα με μονάχα έναν και μόνο σκοπό: να υπηρετούν τους μεγαλύτερους κακούς της ιστορίας. Όταν η ανοησία τους πέτυχε να καταστρέψει όλους τους τους αφέντες, όπως τον τυρανόσαυρο, τον Τζέγκις Χαν και τον Δράκουλα, αποφάσισαν να αποσυρθούν και να ξεκινήσουν μια νέα ζωή στην Ανταρτική. Κάπου στη δεκαετία του 1960, η έλλειψη αφέντη τα οδήγησε απελπισία, έτσι έβαλαν πλώρη να βρουν ένα νέο. Φτάνοντας σε ένα συνέδριο κακών, προσπαθούν να μπουν στην υπηρεσία της Σκάρλετ Όβερκιλ, μιας στιλάτης και φιλόδοξης κακιάς, που αισιοδοξεί να κατακτήσει τον πλανήτη και να καταστεί ως η πρώτη σούπερ-κακιά όλων των εποχών. Στο πλάι της είναι κι ο σύζυγος και εφευρέτης Χερμπ.



Maze Runner: The Scorch Trials - Ο Λαβύρινθος: Πύρινες Δοκιμασίες
Επιστημονικής φαντασίας
Διάρκεια: 131'

Η περίληψη:
Ο Thomas και οι σύντροφοι του έχουν να αντιμετωπίσουν ακόμα μία πρόκληση, τη μεγαλύτερη ως τώρα. Πρέπει να βρουν στοιχεία για τον μυστηριώδη, όσο και πανίσχυρο οργανισμό WCKD. Το ταξίδι τους οδηγεί στο Scorch, ένα απόμερο τοπίο με εικόνες πέρα από τη φαντασία. Εκεί θα ενωθούν με επαναστάτες και θα αντιμετωπίσουν τις αναρίθμητα περισσότερες δυνάμεις του WCKD.



All is by my side - Τζίμι Χέντριξ: Η τύχη είναι με τους βιρτουόζους
Βιογραφική
Διάρκεια: 118'

Η περίληψη:
Ο Jimi Hendrix προσεγγίζεται από δύο γυναίκες, μέσω ενός μείγματος αγάπης, επιμονής κι εκφοβισμού, οι οποίες τον βοηθούν να αναδειχτεί στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η πρώτη είναι η Linda Keith, ένα μοντέλο που εργάζεται περιστασιακά, η οποία κουράστηκε να είναι απλώς το κορίτσι του Keith Richards. Ανακαλύπτει τον Hendrix σε ένα μπαρ στη Νέα Υόρκη, τον μυεί στα ναρκωτικά και τελικά τον γνωρίζει στον μελλοντικό μάνατζερ της μπάντας του Jimi «Experience». Η δεύτερη είναι η Kathy Etchingham, η μακροχρόνια σύντροφος του μουσικού, των οποίων η εκρηκτική σχέση αποτέλεσε έμπνευση για αρκετά κλασσικά κομμάτια του Hendrix.