Την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015 τρία συγκροτήματα της εγχώριας underground σκηνής θα βρεθούν στη σκηνή του ΑΝ club για μια βραδιά γεμάτη heavy riffs , grooves, solos και ψυχεδέλειες από άλλους πλανήτες. Οι 45Rats μετά το καταπληκτικό live με τους μέντορες τους Atomic Bitchwax κάνουν ένα διάλειμμα από τις προετοιμασίες για τον νέο τους δίσκο, όπου θα μας groovάρουν, όπως μόνο αυτοί ξέρουν, δίνοντάς μας και μία γεύση και από το νέο υλικό. Οι παλιοί γνωστοί the Curf σε ένα δυνατό comeback με το ep “Royal Water” και τον καλό φίλο Pepper (ex-Lucky Funeral) πίσω από τα τύμπανα θα γεμίσουν την ατμόσφαιρα με πυκνούς καπνούς οι Burn the Sun λίγους μήνες μετά το πολύ καλό “Crack the Dawn” έχουν πάρει φόρα για τα καλά!

Το τρίο των 45Rats από το 2008 που δημιουργήθηκε, δεν έχει σταματήσει τις live εμφανίσεις παίζοντας instrumental heavy rock n roll. Μετά την κυκλοφορία του Ep "First Gear" (2011) και μια σειρά εμφανίσεων παρέα με αξιόλογα ονόματα της ροκ σκηνής όπως οι Samsara Blues Experiment, Οrange Goblin, Radio Moscow, Kadavar Baby Woodrose κ.α το πρώτο τους ολοκληρωμένο album "Electric" κυκλοφόρησε στις αρχές του 2014 σε 12'' κόκκινο βινύλιο από την Catch The Soap Productions. Αυτήν την περίοδο βρίσκονται στο στάδιο της προ παραγωγής του νέου τους album.

Οι Burn the Sun γεννήθηκαν σε μια ταράτσα κάτω από τον ήλιο της Αθήνας, όπου μια παρέα μαζευόταν και προσπαθούσε να παίξει μουσική. Από το 2009 που ξεκίνησαν μέχρι σήμερα έχουν συνεχή παρουσία στην αθηναϊκή σκηνή με συχνές και έντονες live εμφανίσεις . Το 2014 κυκλοφόρησαν την πρώτη τους ολοκληρωμένη δουλειά το ep “Crack of Dawn”. Ο ήχος τους , με βάση το stoner rock δίνει έμφαση στην δημιουργία ψυχεδελικής ατμόσφαιρας και sludge ξεσπασμάτων. Το “Crack of Dawn” έχει αγκαλιαστεί τόσο από τον εγχώριο αλλά και από τον ξένο τύπο καθώς και από το ίδιο το κοινό , έχοντας εισπράξει μόνο θετικά σχόλια.

Από το 2006 με βάση την Ραφήνα, οι The Curf έχoυν κινηθεί στα πλαίσια του rock, εκπροσωπώντας τις πλέον βαριές εκφράσεις του είδους. Μεταφέροντας στοιχεία από τις stoner, psychedelic, doom και southern διαστάσεις της rock σκηνής ξεκίνησαν τα live τους ανά την Ελλάδα. Μετά την πρώτη τους κυκλοφορία (The Curf - I, 12/2007 από την Trailblazer Records) ταξίδεψαν στην κεντρική Ευρώπη όπου και ολοκλήρωσαν κύκλους συναυλιών σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες, όπως Βέλγιο, Γαλλία, Ολλανδία και Γερμανία. Η περίοδος αυτή βρίσκει τους The Curf ανανεωμένους και δυναμικούς, όπως και φάνηκε τον Ιούνιο του 2014 στην συναυλία στο ΑΝ με τους Stoned Jesus