Οι Lemonostifel ξανά στο δρόμο! Λίγο πριν την έκδοση του τρίτου δίσκου τους (αρχές 2016) τα λεμόνια κατρακυλούν σε 4 πόλεις της Ελλάδας βάζοντας μπρος το εργοστάσιο των εκρηκτικών live. Ξεκινούν από την Αθήνα και το ιστορικό Floral στις 28 Οκτωβρίου 2015.

Στην Φρουτοπία υπήρχαν κι οι... κακοί της υπόθεσης. Δύο εργοστάσια: Κομποστάλ, το ένα απ αυτά. Εκεί, τα φρούτα γίνονταν κομπόστες. Στο Lemonostifel γίνονταν αναψυκτικά...

Και το ταξίδι ξεκινά, με φόντο τη Καστοριά... ο Γαβρίλος βρίσκει τον Χάρη και με παρέα το τσέλο της Εύης γίνεται το πρώτο demo. Επειδή όμως στους τρεις, ενίοτε και τέταρτος χωρά, η παρέα μεγάλωσε με την κιθάρα του Νέστορα. Κι όπως τα χρόνια περνούν και φεύγουν, μα πάντα κάτι μας αφήνουν, έτσι πέρασαν κι ο Γιώργος Τόλιος (τύμπανα), ο Χρήστος Τσαπράζης (κόντρα μπάσο), ο Δημήτρης Μπασλάμ (ακουστικό μπάσο), ο Θάνος Σιδέρης (μπάσο κλαρίνο) αφήνοντάς μας αναμνήσεις κι εμπνεύσεις. Σύντομη παύση εργασιών και τα φουγάρα του Lemonostifel ζωντανεύουν και πάλι, αυτή τη φορά με τους Πάνο Μανουηλίδη (μπάσο), Μιχάλη Βρέττα (βιολί), Χάρη Βορεάδη (τυμπανόκρουστα),  Νίκο Μαγνήσαλη (κρουστοτύμπανα, κλαρίνο), Νέστορα Καποδίστρια (κιθάρα) και Γαβρίλο Χρυσικόπουλο (κιθάρα, τρομπέτα, μπουζούκι).

Live έρχονται, θεατρικά φεύγουν κι ο άνεμος των Lemonostifel οδηγεί στην Λάρισα, όπου με ηχολήπτη τον Χρήστο Μέγα ηχογραφείται ο πρώτος δίσκος, στο στούντιο του Θ. Παπακωνσταντίνου (Ιούνιος 2009). Το καλοκαίρι φεύγει, παίρνοντας μαζί του τον Μιχάλη και φέρνοντας τον Νίκο Παπαϊωάννου στο τσέλο, τον Βαγγέλη Βραχνό στην τρομπέτα και καινούρια κομμάτια που περίμεναν τον Τίτο Καρυωτάκη και το Χρήστο Χαρμπίλα για να γίνει η ηχογράφηση του δεύτερου δίσκου με την εταιρία τους, all together now (Απρίλιος 2011).

Κι ενώ ο καιρός περνά, έρχονται περισσότερα όργανα επί σκηνής και videos, αναπόσπαστο -πλέον- στοιχείο των ζωντανών εμφανίσεών τους, δεδομένα τα οποία διαχειρίζεται ο Ορέστης Πατσινακίδης (ηχοληψία, videos).

Συναυλίες, φεστιβάλ, θεατρικά έργα, video clip και την άνοιξη του 2015 τα λεμόνια ανθίζουν και πάλι, αυτή τη φορά στο Silvox Studio στην Ολλανδία, ηχογραφώντας τον τρίτο τους δίσκο (Μάρτιος 2015) που αναμένεται στις αρχές του 2016 μαζί με την πρώτη τους μεγάλη περιοδεία στην Ελλάδα.