Μπορεί να έχουν περάσει 14 ολόκληρα χρόνια από την προβολή του "My Big Fat Greek Wedding", όμως η επιτυχία που έκανε δεν έχει ξεχαστεί, και δεν ήταν λίγοι οι θεατές εκείνοι που είχαν εκφράσει την επιθυμία τους να δουν κάποια στιγμή και ένα sequel της μεγάλης αυτής επιτυχίας. Την ίδια επιθυμία είχε και η Nia Vardalos που σήμερα, σε δικό της σενάριο και πάλι, βλέπει το όνειρό της να πραγματοποιείται.
Η οικογένεια της Τούλας, λοιπόν, επανέρχεται δριμύτερη για να ανακατευτεί για ακόμα μία φορά σε ξένες υποθέσεις. Βλέπετε, η Τούλα, έχει αλλάξει πλέον ρόλο στη ζωή της και όντας μητέρα, πρέπει να αντιμετωπίσει την επαναστάτρια κόρη της, αλλά και να διατηρήσει ζωντανή την φλόγα στο γάμο της ώστε να έχει μια υγιή σχέση με τον σύζυγό της. Και μέσα σε όλα αυτά, και για να δικαιολογηθεί το "wedding" στον τίτλο, οι γονείς της Τούλας ανακαλύπτουν πως ο γάμος τους στην πραγματικότητα δεν υφίσταται αφού δεν είναι έγκυρος.
Εν αναμονή της πρεμιέρας, λοιπόν, που έχει προγραμματιστεί για την 24η Μαρτίου του 2016, παρακολουθήστε το trailer για να πάρετε μια πρώτη γεύση.