Saul fia - Ο γιος του Σαούλ
Πολεμικό δράμα
Διάρκεια: 117'

Η περίληψη:
1944, στρατόπεδο αιχμαλώτων Άουσβιτς. Ο κρατούμενος Saul Auslander είναι εξαναγκασμένος να θάβει τα σώματα των συνανθρώπων του σε ένα από τα κρεματόρια. Η ψυχή του θα συνταραχτεί όταν έρχεται η ώρα να θάψει ένα αγόρι που πιστεύει ότι είναι ο γιος του. Πλέον, δεν στέφεται τίποτα άλλο, ούτε καν τα σχέδια εξέγερσης των συγκρατούμενων του, παρά να βρει έναν ραβίνο και να φροντίσει το παιδί όπως δεν το φρόντισε ποτέ όταν ήταν εν ζωή.



Love the coopers - Μια φορά το χρόνο
Κωμωδία
Διάρκεια: 112'

Η περίληψη:
Τέσσερις γενιές της μακροσκελούς οικογένειας των Κούπερ μαζεύονται να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα, όπως κάνουν κάθε χρόνο. Καθώς η βραδιά κυλάει, μια σειρά από απρόοπτους επισκέπτες και περίεργα γεγονότα φέρνουν τα πάνω κάτω. Χωρίς να το καταλάβουν, όλοι οδηγούνται σε επανεκτίμηση των οικογενειακών δεσμών, αλλά και του νοήματος της εορτής.



Spectre
Κατασκοπική
Διάρκεια: 148'

Η περίληψη:
Ένα κρυπτογραφημένο μήνυμα από το παρελθόν οδηγεί τον James Bond σε μια εγκληματική αποστολή στην Πόλη του Μεξικού, και τελικά στη Ρώμη όπου συναντά τη Lucia Sciarra, την όμορφη και απαγορευμένη χήρα ενός κακόφημου εγκληματία. Ο 007 διεισδύει σε μια μυστική συνάντηση κι ανακαλύπτει την ύπαρξη μιας εγκληματικής οργάνωσης γνωστή ως SPECTRE. Εν τω μεταξύ, πίσω στο Λονδίνο, o Max Denbigh, ο νέος επικεφαλής του Κέντρου για την Εθνική Ασφάλεια, αμφισβητεί τις ενέργειες του Bond και τις ικανότητες της MI6, με επικεφαλής τον Μ. Ο Bond στρατολογεί συγκαλυμμένα την Moneypenny και τον Q για να τον βοηθήσουν να αναζητήσει την Madeleine Swann, την κόρη του παλιού εχθρού του Mr. White, ο οποίος μπορεί να κρατά το κλειδί για να ξετυλίξει τον ιστό της SPECTRE. Ως κόρη δολοφόνου, η Madeleine καταλαβαίνει τον Bond με έναν τρόπο που οι άλλοι δεν μπορούν. Όσο ο Bond επιχειρεί στην καρδιά της Spectre, μαθαίνει για μια ανατριχιαστική σύνδεση μεταξύ του ιδίου και του εχθρού που αναζητά.