Ο Λόλεκ επιστρέφει για ένα live στο Faust την Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015, στο οποίο θα ακούσουμε υλικό από τον τελευταίο του δίσκο, Ουρανός Μολύβι.

Ο Λόλεκ, ένας από τους πιο ανατρεπτικούς και πολυσυζητημένους τραγουδοποιούς της νεότερης γενιάς, παρουσιάζει τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία και ιδιαίτερα  το νέο του άλμπουμ «Ουρανός Μολύβι», που ήδη έχει κερδίσει τις εντυπώσεις. Ήχος ηλεκτρισμένος ρεμπέτικος και μουσική που κινείται ανάμεσα στο punk, το rock και τον άνευ ορίων ήχο του μπουζουκιού…

Έκανε αίσθηση με τον πρώτο κιόλας δίσκο του “Alone”, με τον οποίο μας συστήθηκε το 2009 στα αγγλικά και συνέχισε το 2011 με το δίσκο του «Αχινός». Μέσα σε αυτά τα χρόνια τον ακούγαμε στο ραδιόφωνο και τον είδαμε live σε συναυλίες στην Αθήνα και την επαρχία, σε μεγάλους χώρους (Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων κλπ) και σε μικρότερους (Faust, 6 d.o.g.s., Σταυρός του Νότου), σε Φεστιβάλ με μπάντες της πόλης, σε συνεργασίες μεταξύ άλλων με τον Matt Eliott στο Half Note Jazz Club, τη Marianne Faithful στο Αρχαίο Στάδιο της Ρόδου και τους Χειμερινούς Κολυμβητές στο Gagarin205.

Ο τρίτος δίσκος του «Ουρανός Μολύβι», που κυκλοφόρησε πρόσφατα (από την “InRealTime Records”, σε διανομή MLK) και είναι μια ανεξάρτητη παραγωγή, είναι εμπνευσμένος από το Μάρκο Βαμβακάρη και αφιερωμένος σε αυτόν. Σε αυτό το άλμπουμ ο Λόλεκ δεν είναι μόνος, όπως μας είχε συνηθίσει, αλλά συμπράττει μουσικά με τον φίλο του τον Κάχη (Γιάννη Καχραμάνογλου), ο οποίος υπογράφει και τους στίχους των τραγουδιών.

Αυτή την περίοδο τον συναντάμε μαζί με την Λένα Παπαληγούρα στην θεατρική παράσταση “Κατερίνα” του Αύγουστου Κορτώ, σε διασκευή  - σκηνοθεσία Γιώργου Νανούρη, που σημειώνει τεράστια επιτυχία.

Την Τρίτη 10/11 στο Faust, τον Λόλεκ (φωνή & ηλεκτρική κιθάρα) θα συνοδεύσουν οι μουσικοί:

Χρήστος Καψαλάκης: ηλεκτρικό μπουζούκι, μπάσο
Κώστας Τσιώλης: Rhodes piano, synthesizer, ακορντεόν
Δημήτρης Γρηγοριάδης: τύμπανα
Γιώργος Περού: μπαγλαμάς, μπουζούκι, μαντολίνο

Οργάνωση Παραγωγής: Cricos