Χθες κυκλοφόρησε το trailer του "Finding Dory" ή αλλιώς, στα ελληνικά, "Ψάχνοντας την Ντόρυ", που ουσιαστικά αποτελεί την συνέχεια του πολύ πετυχημένου και αγαπημένου "Finding Nemo" που κυκλοφόρησε το 2003.
Την σκηνοθεσία της ταινίας ανέλαβε και πάλι ο Andrew Stanton, ενώ οι ηθοποιοί που είχαν ενσαρκώσει τους ήδη υπάρχοντες ρόλους επιστρέφουν δυναμικά στις θέσεις τους, υποσχόμενοι να μας χαρίσουν ακόμα πιο ξέφρενες και διδακτικές στιγμές. 
Η ιστορία μας μεταφέρει αυτή τη φορά μόλις έξι μήνες μετά το τέλος της περιπέτειας του Νέμο, με την Ντόρυ να θυμάται ξαφνικά γεγονότα από την παιδική της ηλικία. Συγκεκριμένα, η ανάμνησή της "το κόσμημα της Monterey, Καλιφόρνια" , είναι αυτή που την οδηγεί στην απόφαση να ψάξει την οικογένειά της, φτάνοντας μέχρι το Monterey Marine Life Institute. Εκεί θα συναντήσει τον Bailey, μία άσπρη φάλαινα, τον Destiny, ένα φαλαινοκαρχαρία, αλλά και τον Hank το χταπόδι, ο οποίος γίνεται και ο οδηγός στο ταξίδι της ίδιας και της παρέας της. 
Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 17 Ιουνίου του 2016 και το μόνο βέβαιο είναι πως ανυπομονούμε και πως ελπίζουμε το αποτέλεσμα να είναι ισάξιο του προκατόχου της. Και... κολυμπάμε, κολυμπάμε, και πάλι από την αρχή...