Η ομάδα Mystik ενώνει τις δυνάμεις της με τους καλύτερους techno DJ's της πόλης αλλά και με το Βέλγο λάτρη του βινυλίου DJ Melodymann για ένα φιλανθρωπικό σκοπό. Το ανερχόμενο ταλέντο της ηλεκτρονικής σκηνής μαζί με τους George Apergis, K.atou, Mackenzie και Dimitri.s ανεβαίνει στα decks του Ρομάντσο την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015 για να ενισχύσει το ίδρυμα ΜΑΖΙ, Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο με αντικείμενο τις διαταραχές διάθεσης που σκοπεύει στη στήριξη, την ενδυνάμωση και την ενημέρωση μας.

Τα έσοδα από την είσοδο, θα διατεθούν υπέρ του ΜΑΖΙ.

Mystik
Οι Mystik είναι μια μουσική ομάδα που ξεκίνησε στην Αθήνα το 2007. Τα μέλη της άρχισαν να διοργανώνουν τα δικά τους party καθώς ένιωθαν ότι έλειπε η «ψυχή» στην ηλεκτρονική μουσική σκηνή. Πιστεύουν στην ποιότητα και όχι την ποσότητα! Περασμένες συνεργασίες: DJ Bone, DJ Dex, Kimyon, Trish Van Eynde.

Melodymann
O Melodymann αποτελεί ενεργό δύναμη στην techno σκηνή του Βελγίου για χρόνια. Αγάπησε τους ήχους του Detroit techno σε νεαρή ηλικία. Φιλοξενεί μια «underground ραδιοφωνική εκπομπή» με το όνομα Motorcitysounds και φέρνει καλλιτέχνες όπως o DJ Bone σε club του Βελγίου.
Το ντεμπούτο άλμπουμ του “Synchronized Soul” κυκλοφόρησε στην Bastardo Electrico (IRE), μετά ακολούθησε το "Relocating Gravity EP" του για την Etiketa Records (CR). Είχε μάλιστα την ευκαιρία να κάνει remix για τον Rennie Foster το "Good Time Charlie" που κυκλοφόρησε στην Subject Detroit (USA). Σε νεαρή ηλικία, ο Melodymann επηρεάζεται από τους ήχους των Art of Noise, των Kraftwerk, Jean Michelle Jarre και Eqinox, αλλά και τις διάφορες μορφές των συνθετικών ήχων και φουτουρισμού.
Τα DJ-set και οι παραγωγές του είναι, όπως λέει, μια έκφραση του εσωτερικού του κόσμου και η επιθυμία του να δώσει κάτι στους ανθρώπους.
Σήμερα, ο Melodymann συνεχίζει το δικό του μονοπάτι μέσα στον ηλεκτρονικό κόσμο.

George Apergis
Ιδρυτής των Modular Expansion events και ιδιοκτήτης της Modular Expansion records ξεκίνησε την μουσική του καριέρα έως Hip-Hop DJ αρχές των 90s και αργότερα έως Techno dj και διοργανωτής. Εξακολουθεί να είναι ένας από τους λίγους έλληνες djs που παίζουν μόνο με βινύλια. Ο ήχος του κυμαίνεται από deep minimal techno σε tech house με 80s και 90s classics προσθήκες.
Ως διοργανωτής και dj έχει συμμετάσχει σε πολλά ευρωπαϊκά gigs όπως στο θρυλικό Tresor του Βερολίνου, στα πασίγνωστα clubs της Βαρκελώνης, Macarena και Moog στα Gorod, Neo, Open Kafe, Severnoe Depo & Atoll στην Μόσχα, στο Luzztro στην Βαρσοβία και events στα γνωστότερα ελληνικά festivals και clubs. Η πρώτη του κυκλοφορία "George Apergis- Quelle (remixes)" είναι μια περιορισμένη έκδοση σε έγχρωμο λευκό 12 ". Το ντεμπούτο single "Quelle", είναι ένα Detroit techno / club κομμάτι, με μια διακριτική chord εξέλιξη και ένα solid bassline.

K.atou
Η K.atou, κατά κόσμον Κατερίνα Μόρτζου, ξεκίνησε το djing στην ηλικία των δεκαοκτώ. Σπούδασε στην Κέρκυρα, όπου η μουσική της δράση της περιελάμβανε μια ραδιοφωνική εκπομπή και μια σειρά από επιτυχημένα parties. Έπειτα μετακόμισε στο Ηνωμένο Βασίλειο ενώ οι εμφανίσεις της συνεχίζονταν σε διάφορους χώρους στην Αθήνα και σε γνωστά φεστιβάλ. Το 2006 η πρώτη της δουλειά βρίσκει στέγη στο Βερολινέζικο label Einmaleins. Τα set της καθώς και η ετήσια εμφάνισή της στα after-hours του Detroit Electronic Music Festival καταφέρνουν να γίνουν ταυτόσημα της underground house και techno σκηνής. Έχει παίξει σχεδόν σε κάθε μεγάλη πόλη των ΗΠΑ και της Ευρώπης, καθώς και σε φεστιβάλ όπως το Glastonbury και το Rizzla event. Δουλειές της έχουν κυκλοφορήσει σε εταιρείες όπως οι: Einmaleins, LickMyDeck, Resopal, SonoVivo κ.α.

Mackenzie
Ο Λευτέρης Μπριλάκης γνωστός και ως Mackenzie είναι ο ιδιοκτήτης του δισκοπωλείου Ηabeat Records, το οποίο ίδρυσε το 2011 και βρίσκεται στην πλατεία του Ψυρρή. Το Habeat Records λειτουργεί ως μια ιδέα που βασίζεται στην αγάπη για το βινύλιο και την ηλεκτρονική μουσική, ενώ στην διαρκώς ενημερωμένη συλλογή του συγκαταλέγονται αξιόλογες παραγωγές της house αλλά και της techno σκηνής. Ως dj ο Mackenzie έχει έντονες μουσικές επιρροές από την ζωή του στο Βερολίνο ενώ ταυτόχρονα συμμετέχει ενεργά στη διοργάνωση ξεχωριστών μουσικών events. Το 2013 προστέθηκε στην ομάδα Sleazy Beats & Dirty Vibes μαζί με τον Ζοrz και Kondaktor που πραγματοποιούν απογευματινά parties στην Αθήνα. Είναι επίσης βασικός συντελεστής του default, μιας ομάδας που ενώνει την ευρύτερη καλλιτεχνική κοινότητα μέσα από εκθέσεις, προβολές και παραστάσεις, άρτια συνοδευόμενες από σύγχρονο ηλεκτρονικό ήχο.

Dimitri.s
O Dimitri.s γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Eστιάζει την προσοχή του φέρνοντας καλλιτέχνες στην Αθήνα αλλά και παράγοντας το δικό του υλικό. Είτε μέσα από τη μουσική, είτε από τις κινούμενες εικόνες, προσπαθεί να προωθήσει την Ηλεκτρονική Μουσική με κάθε δυνατό τρόπο. Το μουσικό του ταξίδι καθοδηγείται από τη soul και funk μουσική του Detroit Techno ήχου, αλλά και από τις εμπειρίες του από την Νέα Υόρκη. Ξεκίνησε την καριέρα του παίζοντας σε clubs όπως το Sin Sin, το Door και στο The Porch της Νέας Υόρκης και έχει σκηνοθετήσει το μουσικό βίντεο για τον διάσημο Cari Lekebusch - "Steady Motion" για την H-Productions.
To 2007 άρχισε τα δικά του underground πάρτυ, με το όνομα "Mystik" στην Αθήνα φιλοξενώντας την γνωστή Nεοϋορκέζα DJ Connie Yin και τον Φιλανδό DJ και παραγωγό, τον Petri Laine.
Το 2008 επέστρεψε στην Νέα Υόρκη για να συνεχίσει την καριέρα του στην κινηματογραφική βιομηχανία. Εκεί έκανε warm up στον πατέρα της techno Derrick May στο Sullivan Room. Συνέχισε να κάνει τα πάρτυ του παίζοντας με καλλιτέχνες όπως ο G-Tech (Svek), DJ Dex (Underground Resistance) και τον Kimyon (Metroplex).
To 2014 έφερε τον DJ Bone (Subject Detroit) για πρώτη φορά στην Ελλάδα, όπως επίσης και την θρυλική resident του Fuse, Trish Van Eynde.