Οι Wedding Singers, η διαγαλαξιακή cover band, τα live της οποίας είναι μια έκρηξη αγάπης, χορού, αστερόσκονης και χορευτικής διάθεσης με βάση τα '90s, παρουσιάζουν στη σκηνή του Gazarte ένα μοναδικό show, αποδεικνύοντας πως με τα non-stop-mix από '90s διασκευές μπορούν να μετατρέψουν κάθε εμφάνισή τους στο μεγαλύτερο party της πόλης.

Με ενέργεια, δύναμη, ένταση και αγνή χορευτική διάθεση, μέσα από το ιδιαίτερο, προσωπικό τους πρίσμα, μας ξεσηκώνουν και μας κάνουν μία μεγάλη παρέα που δίνει το ρυθμό της πόλης από τη σκηνή του Gazarte!

Να είστε εκεί!

About "Wedding Singers"...

Οι wedding singers είναι μία dance/pop/rock/electronica μπάντα που έχει διακριθεί για τον τρόπο με τον οποίο διασκευάζει ζωντανά αγαπημένες χορευτικές επιτυχίες απο την δεκαετία του '90 με την μέθοδο του mixtape, του mashup & του live mixing.

Εχουν κάνει το residency στο TΩΡA K-44, εχουν εμφανιστεί σε festival όπως το ΑRΚ , το Eject (μαζί με τον James Blake και τους Pet Shop Boys) το En Lefko, έχουν παίξει σε πολλά μουσικά στέκια ανα την Ελλάδα αλλά και σε πολλούς γάμους (επιβεβαιώνοντας κυριολεκτικά το όνομά τους), και το καλοκαίρι του 2015 έκαναν το πρώτο μεγάλο τους live στον κήπο του Μεγάρου Μουσικής που απέσπασε τις καλύτερες των εντυπώσεων. Τον Οκτώβρη του 2015 με το δικό τους τραγούδι "electric wire" κέρδισαν τον διαγωνισμό του Jumping Fish της Cosmote για την δημιουργία δίσκου με δικιές τους συνθέσεις, ο οποίος αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον στα μέσα του 2016.

Wedding Singers:
Θοδωρής Μαυρογιώργης - φωνή, κιθάρα
Λάμπης Κουντουρόγιαννης - κιθάρα, φωνή
Χρήστος Αλεξάκης - πλήκτρα
Μανώλης Γιαννίκιος - τύμπανα
Γρηγόρης Μάγος - ηχοληψία
Μενέλαος Ορφανός - φωτισμός

Links: