The little prince - Ο μικρός πρίγκιπας
Κινούμενα σχέδια
Διάρκεια: 108'

Η περίληψη:
Ένα τολμηρό, ταλαντούχο και γεμάτο περιέργεια κοριτσάκι ζει με την εξίσου ταλαντούχα, αλλά υπερεκτιμημένη μητέρα του. Όταν μετακομίζουν σε νέα γειτονιά, το κορίτσι γνωρίζει τον εκκεντρικό και δύστροπο γείτονα της, τον «αεροπόρο». Εκεί, μαθαίνει για την ιστορία του Μικρού Πρίγκιπα, όπου ένας πιλότος πέφτει στην έρημο και συναντάει έναν μικρό πρίγκιπα από κάποιον μακρινό πλανήτη. Αυτή η ιστορία θα ενώσει το κορίτσι και τον αεροπόρο και μαζί θα ζήσουν μια απίθανη περιπέτεια.



In the heart of the sea - Στην καρδιά της θάλασσας
Περιπέτεια
Διάρκεια: 121'

Η περίληψη:
1820. Το φαλαινοθηρικό Έσεξ έχει ως καπετάνιο τον George Pollard Jr., υποπλοίαρχο τον Owen Chase, δεύτερο υποπλοίαρχο τον Matthew Joy και θαλαμηπόλο τον Thomas Nickerson. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, το πλοίο χτυπιέται από μια τεράστια φάλαινα φυσητήρα. Αποτέλεσμα είναι το πλοίο να ναυαγήσει και το πλήρωμα να ξεβραστεί στο πουθενά. Η επιβίωση, όμως, έχει και απάνθρωπες μεθόδους.



Belle et Sebastien: l` aventure continue - Μπελ & Σεμπαστιάν 2: Η περιπέτεια συνεχίζεται
Περιπέτεια
Διάρκεια: 89'

Η περίληψη:
Σεπτέμβριος, 1945. Στο χωριό όλοι γιορτάζουν τη λήξη του πολέμου. Ανάμεσα τους κι ο Sebastien, που πλέον είναι δέκα ετών. Αυτός και η Belle αναμένουν με αγωνία να επιστρέψει η Angelina. Αλλά ποτέ δεν έρχεται στο Σεν Μαρτίν. Τα νέα είναι δυσάρεστα. Η Angelina χάθηκε όταν έπεσε το αεροπλάνο της κάπου στα δάση κάτω από τις Άλπεις. Όλοι στο χωριό τη θρηνούν, εκτός από τον Cesar. Ο παππούς του Sebastien γνωρίζει κάποιον που μπορεί να βοηθήσει να βρεθεί η κοπέλα. Έτσι, το αγόρι και ο σκύλος του ξεκινάνε ένα ταξίδι χιλίων κινδύνων, ένα ταξίδι που κρύβει κι ένα μεγάλο μυστικό.



Brooklyn
Εποχής
Διάρκεια: 111'

Η περίληψη:
1952. Η νεαρή Eilis Lacey αφήνει πίσω της την Ιρλανδία και την άνεση που της παρέχει το σπίτι της μητέρας της, για να μεταναστεύσει στις ακτές της Νέας Υόρκης. Ο άμεσος νόστος της για την πατρίδα γρήγορα απαλύνεται, όταν ο δρόμος της συναντιέται με τον ιταλο-αμερικανό Tony και μαζί του έρχεται το όνειρο της αγάπης. Δεν θα αργήσει, όμως, η ώρα που το παρελθόν θα της χτυπήσει την πόρτα και θα τη φέρει σε δίλλημα ως προς το ποια πατρίδα να επιλέξει από τις δύο.



Maraviglioso Boccaccio - Θαυμάσιος Βοκάκιος
Εποχής
Διάρκεια: 123'

Η περίληψη:
Φλωρεντία, 1348. Με την πανώλη να λυμαίνεται τους κατοίκους της πόλης της Τοσκάνης, μια ομάδα νεαρών ανδρών και γυναικών καταφεύγει σε μια απομακρυσμένη βίλα στους λόφους που περιβάλλουν τη Φλωρεντία. Εκεί, ζώντας ως κοινότητα, αποφασίζουν να πουν ο ένας στον άλλον από μία ιστορία την ημέρα ώστε να ξεφύγουν από τη δυσάρεστη κατάσταση που τους περιβάλλει.



Nie Yin Niang - Η σιωπηλή δολοφόνος
Περιπέτεια
Διάρκεια: 104'

Η περίληψη:
Δυναστεία των Τανγκ (618-907). Η Nie Yin Niang απάγεται μικρή από ταοΐστριες μοναχές. Αφού διδάσκεται και τελειοποιεί την τέχνη του κουνγκ-φου, διατάζεται να πάει πίσω στα μέρη της και να δολοφονήσει τον άντρα που μικρή αγαπούσε, έναν κλέφτη. Η αγάπη της όμως δεν έχει σβήσει, και η Nie θα αρχίσει να αμφισβητεί την πίστη της στα αφεντικά της.