Μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο trailer του "Fantastic Beasts and Where to Find Them", της ταινίας εκείνης που θα επαναφέρει τον μαγικό κόσμο της J.K. Rowling και του Harry Potter στη μεγάλη οθόνη.
Η πρώτη ταινία της σειράς που βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο της συγγραφέως, έχει για κεντρικό ήρωά της τον Newt Scamander, έναν διακεκριμένο μαγοζωολόγο του Κόσμου των Μάγων, και φανταστικό συγγραφέα του ομώνυμου βιβλίου.
Όπως έχει δηλώσει η ίδια η συγγραφέας - που υπογράφει και το σενάριο- η ταινία δεν θα έχει σχέση με τον Harry Potter και την προσωπική του ιστορία, αλλά θα αποτελεί μια ανάπτυξη του κόσμου της μαγείας. Οι νόμοι και τα έθιμα της κρυφής κοινότητας των μάγων θα είναι οικεία σε όσους έχουν διαβάσει τα βιβλία του Harry ή έχουν δει τις ταινίες, αλλά η ιστορία του Newt ξεκινάει στη Νέα Υόρκη, εβδομήντα χρόνια πριν εμφανιστεί ο μικρός μάγος που μας σημάδεψε.
Στην ταινία θαπρωταγωνιστούν οι Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Alison Sudol, Dan Fogler, Samantha Morton, Ezra Miller, Colin Farrell, Faith Wood-Blagrove, Jenn Murray, Jon Voight και Ron Perlman, ενώ την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο David Yates, ο ίδιος που σκηνοθέτησε και τις τελευταίες τέσσερις ταινίες του "Harry Potter".
Προς το παρόν απολαύστε το trailer, ενώ μέχρι τις 18 Νοεμβρίου 2016, όπου έχει προγραμματιστεί να γίνει η επίσημη πρεμιέρα της ταινίας, έχουμε να αναμένουμε πολύ περισσότερο υλικό.