The revenant - Η επιστροφή
Περιπέτεια
Διάρκεια: 156'

Η περίληψη:
1820, σε αχαρτογράφητη περιοχή της αμερικανικής υπαίθρου. Εκεί, ο Hugh Glass, κυνηγός και έμπορος γουνών, δέχεται επίθεση από μια αρκούδα, ενώ στη συνέχεια πέφτει θύμα ληστείας από τους συναδέλφους του, που τον αφήνουν στη μοίρα του. Ο κυνηγός, ενάντια σε όλες τις πιθανότητες, πρέπει να υπερκεράσει τον σκληρό Χειμώνα, την απειλή των ινδιάνων, με τη θέληση για εκδίκηση να είναι το μοναδικό του όπλο.



Steve Jobs
Βιογραφική
Διάρκεια: 122'

Η περίληψη:
Από την αρχή της ιστορικής για τη σύγχρονη τεχνολογία και το εμπόριο καριέρα του, ως το 1998 και την έξοδο στην αγορά του iMac, αποκαλύπτεται η ταυτότητα του μεγάλου αφεντικού της Apple inc, Steven Paul Jobs. Το πάθος του για την τεχνολογία αποδείχτηκε μοιραίο, τόσο για τη ζωή του εντός της οικογένειας του, όσο ίσως ακόμη και για την υγεία του.



Un gallo con muchos huevos - Κοκορόκι: Ο ήρωας της φάρμας
Κινούμενα σχέδια
Διάρκεια: 98'

Η περίληψη:
Ο πετεινός Toto γεννήθηκε πολύ μικρούλης. Νέος, τώρα, βλέπει έναν δόλιο ραντσέρη να απειλεί αυτόν και την οικογένεια του. Αλλά για να μπορέσει να βοηθήσει, πρέπει να μεταλλαχτεί από μια φοβητσιάρικη «κοτούλα» σε γενναίο πετεινάρι. Στο πλάι του έχει μια πιστή παρέα φίλων που θα βοηθήσουν σε αυτήν του την περιπέτεια.



Los heroes del mal - Οι ήρωες του κακού
Δραματικό θρίλερ
Διάρκεια: 98'

Η περίληψη:
Την πρώτη του μέρα στο σχολείο, ο Aritz πέφτε θύμα βίαιου εξευτελισμού από έναν πιο χειροδύναμο συμμαθητή του. Ένας άλλος νεαρός, ο Esteban, θα σπεύσει να τον βοηθήσει. Όπως ανακαλύπτουν, οι δυο τους έχουν αρκετά κοινά: είναι αντικοινωνικοί, περιθωριακοί, παράξενοι… Σύντομα στην παρέα τους θα προστεθεί η Sarita, ένα μοναχικό αγοροκόριτσο. Οι τρεις έφηβοι αρχίζουν να κλέβουν μαγαζιά, παίρνοντας οτιδήποτε δεν μπορούν να πληρώσουν. Όμως, κατά τη διάρκεια μιας από αυτές τις ληστείες συλλαμβάνονται από έναν φύλακα, και ο μόνος τρόπος να διαφύγουν είναι να χρησιμοποιήσουν βία. Έχοντας κάνει αυτό το πρώτο βήμα, αντιλαμβάνονται ότι μπορούν να αντιδράσουν βίαια για να εκδικηθούν οποιονδήποτε τους έχει ταπεινώσει ή αδικήσει στο παρελθόν: μαθητές, δασκάλους κι άλλους ανεπιθύμητους. Έτσι σχηματίζουν τους «Ήρωες του Κακού».