Spotlight - Spotlight: Όλα στο φως
Δραματική
Διάρκεια: 123'

Η περίληψη:
Μια πεισματική ομάδα ρεπόρτερ της εφημερίδας Boston Globe, επονομαζόμενοι ως «Spotlight», ξεκινούν μια χρονοβόρα έρευνα πάνω σε ένα από τα παλιότερα και πλέον έμπιστα ιδρύματα της πόλης. Η ομάδα έχει στα χέρια της ισχυρισμούς για καταχρήσεις και σεξουαλικά σκάνδαλα μέσα στην καθολική εκκλησία, και η έρευνα βγάζει σιγά-σιγά στο φως συγκαλύψεις από τα υψηλότερα κλιμάκια της θρησκευτικής, της νομικής και της πολιτικής εξουσίας.



The forest - Το δάσος
Τρόμου
Διάρκεια:  95'

Η περίληψη:
Βρισκόμαστε στο δάσος Αοκιγκαχάρα της Ιαπωνίας, όπου παραδοσιακά εδώ έρχεται κόσμος με σκοπό την αυτοκτονία. Εδώ έρχεται και μια νεαρή Αμερικάνα, αποζητώντας τη δίδυμη αδελφή της που έχει εξαφανιστεί μυστηριωδώς. Παρά τις προειδοποιήσεις να παραμείνει στο μονοπάτι, η Saea τολμάει να μπει βαθιά στο δάσος για να ανακαλύψει την αλήθεια για την αδελφή της. Αυτό που καταφέρνει είναι να έρθει αντιμέτωπη με οργισμένες και καταραμένες ψυχές νεκρών που τώρα καραδοκούν για οποιονδήποτε διασταυρώσει με αυτές τον δρόμο του.



Zvizdan - Καυτός ήλιος
Δραματική
Διάρκεια: 123'

Η περίληψη:
Τρεις διαφορετικές ιστορίες αγάπης, σε τρεις διαφορετικές δεκαετίες. Όλες τοποθετημένες σε δύο βαλκανικές πόλεις, βεβαρημένες από μακρά ιστορία εθνικού μίσους, εμφύλιου μίσους.



Το ξύπνημα της Άνοιξης - Spring awakening
Δραματικό θρίλερ
Διάρκεια: 89'

Η περίληψη:
Η ιστορία πέντε έφηβων που στήνουν μια ένοπλη συμμορία, έναν μωσαϊκό έρωτα, χαμένων σχέσεων, προδοσίας και μηδενισμού, που διαδραματίζεται σε μια φθίνουσα πόλη, όπου τα πάντα καταρρέουν μέσα στην οικονομική και κοινωνική κρίση.



Grimsby - Πρακτοράτζα
Κωμική περιπέτεια
Διάρκεια: 83'

Η περίληψη:
Ο Nobby έχει όλα όσα θα μπορούσε να έχει ένας άντρας από το μικρό Grimsby: 11 παιδιά και μια πανέμορφη κοπέλα από τα βορειοανατολικά της Αγγλίας. Λείπει, όμως, κάτι. Αυτός είναι ο μικρός του αδελφός, ο Sebastian, τον οποίο αναζητά επί 28 χρόνια από τότε που χάθηκαν από παιδιά. Όταν επιτέλους βρίσκει κάποιο σήμα του, αγνοεί ότι ο αδελφός του όχι μονάχα είναι ο φονικότερος δολοφόνος της ΜΙ6, αλλά κι ότι μόλις έχει ξεσκεπάσει σχέδια για μια τεράστια τρομοκρατική επίθεση. Έτσι, ούτε λίγο ούτε πολύ, ο Sebastian βρίσκεται κυνηγημένος από την υπηρεσία αφού τον νομίζουν τρομοκράτη, αλλά επίσης έχει ανάγκη από τη βοήθεια του μεγαλύτερου ηλίθιου του πλανήτη… του αδελφού του.



Gods of Egypt - Οι θεοί της Αιγύπτου
Φαντασίας
Διάρκεια: 127'

Η περίληψη:
Αρχαία Αίγυπτος. Με την επιβίωση του ανθρώπινου γένους να κρέμεται από μία κλωστή, ένας απρόσμενος ήρωας ξεκινάει το μακρύ ταξίδι να σώσει την αγαπημένη του και τον κόσμο όλο. Ο Set, ο ανελέητος θεός του σκότους, έχει αναλάβει τον θρόνο της Αιγύπτου, ανάγοντας τον κάποτε φιλήσυχο τόπο σε χάος και αψιμαχίες. Με μόνο μια χούφτα ηρωικών επαναστατών να αντιτίθενται, ο Bek, ένας γενναίος θνητός, πετυχαίνει συμμαχία με τον πανίσχυρο θεό Horus, ενάντια στο Set. Και καθώς η μάχη τούς οδηγεί ακόμα και πέρα από τα ζώντα, τόσο οι θεοί, όσο και οι θνητοί πρέπει να περάσουν δοκιμασίες κουράγιου και αυτοθυσίας, εάν θέλουν να είναι ζωντανοί για την τελική αναμέτρηση.