London has fallen - Το Λονδίνο έπεσε
Δράσης
Διάρκεια: 99'

Η περίληψη:
Ο πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας πεθαίνει κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες και στην κηδεία του μαζεύονται ηγέτες από όλο τον δυτικό κόσμο. Αλλά αυτό που ξεκινάει ως το πλέον προστατευόμενο γεγονός, καταλήγει σε μια συνομωσία δολοφονίας των ηγετών, με απρόβλεπτες συνέπειες για το μέλλον. Μόνο τρεις άνθρωποι αποδεικνύονται ικανοί να αποτρέψουν την καταστροφή: ο πρόεδρος των Η.Π.Α. Benjamin Asher, ο επικεφαλής των μυστικών ειδικών δυνάμεων των Η.Π.Α. Mike Banning και ένας βρετανός πράκτορας που δεν εμπιστεύεται κανέναν.



Loreak - Λουλούδια
Δραματική
Διάρκεια: 99'

Η περίληψη:
Η Ane πλησιάζει τα 40 έτη και δεν αισθάνεται ολοκληρωμένη. Η ζωή της παίρνει μια διαφορετική τροπή, όταν αρχίζει να λαμβάνει σπίτι της μπουκέτα από λουλούδια από κάποιον ανώνυμο αποστολέα. Αυτό συνεχίζεται μία φορά την εβδομάδα. Αλλά και δύο άλλες γυναίκες, η Lourdes και η Tere, βλέπουν τη ζωή τους να αλλάζει με παρόμοια μέθοδο. Κάποιος άγνωστος αφήνει αυτά τα μπουκέτα στη μνήμη κάποιου που ήταν πολύ σημαντικός για αυτόν.



Victoria
Αστυνομική
Διάρκεια: 140'

Η περίληψη:
Μια νεαρή Σπανιόλα, η Victoria, βρίσκεται στο Βερολίνο και συναντάει τέσσερις φίλους έξω από ένα κλαμπ, που της συστήνονται ως Sonne, Boxer, Blinker και Fuss. Η κοπέλα έρχεται πιο κοντά με τον Σόνε και οι δυο τους αποτραβιόνται με την πρώτη ευκαιρία. Αλλά η παρέα έχει άλλα σχέδια για τη νύχτα. Πρέπει να ξεκαθαρίσουν έναν επικίνδυνο λογαριασμό κι επειδή είναι όλοι τους μεθυσμένοι, θέλουν από τη Victoria να αναλάβει το οδήγημα. Αυτό που αρχικά μοιάζει με παιχνίδι για τη νεαρή, θα καταλήξει κάτι το θανατηφόρα επικίνδυνο.



Daddy's home - Γύρισε ο μπαμπάς
Κωμωδία
Διάρκεια: 96'

Η περίληψη:
Ο Brad, ένας ήπιων τόνων ραδιοφωνικός παραγωγός, πασχίζει να γίνει ο καλύτερος θετός πατέρας για τα δύο παιδιά της συζύγου του. Κι εκεί εμφανίζεται ο Dusty, ο πρώην σύζυγος και πατέρας των παιδιών, που προκαλεί ένα χάος, διαγωνιζόμενος με τον Brad για το ποιος είναι ο καλύτερος μπαμπάς.



The 5th Wave - Το 5ο Κύμα
Επιστημονικής Φαντασίας
Διάρκεια: 112'

Η περίληψη:
Στη Γη του σήμερα, τέσσερα κύματα επιθέσεων από εξωγήινους αφήνουν τα πάντα σε μια απόλυτη καταστροφή. Μέσα σε αυτή την κατάσταση χάους, η 16χρονη Cassie κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να επιβιώσει και να βοηθήσει τον νεότερο της αδελφό. Καθώς μια πέμπτη επίθεση είναι προ των θυρών και έτοιμη να στείλει τη Γη πίσω στη Λίθινη Εποχή, η Cassie συναντάει έναν νεαρό άντρα που ίσως είναι η μοναδική της ελπίδα.



Zootopia - Ζωούπολη
Κινούμενα Σχέδια
Διάρκεια: 108'

Η περίληψη:
Η Ζωοτόπια είναι μια μοντέρνα μετρόπολις των ζώων, μια πόλη δίχως προηγούμενο. Ένα μέρος όπου ζώα κάθε λογής ζουν το ένα δίπλα στο άλλο. Από τον μεγαλύτερο ελέφαντα, ως τον μικρότερο σκίουρο, όλα είναι εδώ. Αλλά όταν καταφτάνει η φύση αισιόδοξη αστυνόμος Judy Hopps, ανακαλύπτει ότι είναι η πρώτη λαγός στο αστυνομικό σώμα, αποτελούμενο από σκληροτράχηλα, μεγάλα ζώα. Αποφασισμένη να αποδείξει την αξία της, βρίσκει την ευκαιρία να αναλάβει μια υπόθεση, ακόμα κι αυτό τη ζευγαρώνει με έναν εξυπνάκια αλεπούδο, τον Nick Wilde. Μπροστά τους έχουν μονάχα 48 ώρες να λύσουν το μυστήριο, ώστε να βρεθεί ένα ζώο που εξαφανίστηκε.



Καύση - Ashes
Μαύρη Κωμωδία
Διάρκεια: 71'

Η περίληψη:
Πέντε φίλοι μαζεύονται σε ένα σπίτι, όπου έχει πεθάνει κάποιος δικός τους, αλλά δεν μπορούν να συμφωνήσουν στον τρόπο της ταφής του. Η καυτή ζέστη κάνει την κατάσταση αφόρητη, αλλά ακόμα δεν μπορούν να γεφυρώσουν τις διαφορές τους. Το πτώμα αρχίζει να αποσυντίθεται, οι σχέσεις ανάμεσα τους μπαίνουν σε μεγάλη δοκιμασία και μυστικά βγαίνουν στο φως. Μετά από κάποιες ώρες, τίποτα πλέον δεν θα είναι το ίδιο.