Captain America: Civil War - Captain America: Εμφύλιος Πόλεμος
Φαντασίας
Διάρκεια: 147'

Η περίληψη:
Ένα νέο διεθνές επεισόδιο με ήρωες τον Captain America και τους Εκδικητές αναταράσσει τον πλανήτη, κάνοντας τους πολιτικούς να διαμορφώσουν ένα σύστημα ευθύνης και κανόνων, και ένα κυβερνητικό σώμα που θα αποφασίζει το πότε πρέπει να καλούνται οι σούπερ-ήρωες. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη διάσπαση της ομάδας, ειδικά ανάμεσα στον Captain America και τον Iron Man, κι ενώ ένας νέος πανίσχυρος εχθρός κάνει την εμφάνιση του.



Un tango mas - Το τελευταίο μας τανγκό
Ντοκιμαντέρ
Διάρκεια: 85'

Η περίληψη:
Ο 80χρονη Maria και ο 83χρονος Juan Carlos από το Μπουένος Άιρες γνωρίστηκαν όταν ήταν 14 και 17 αντίστοιχα, και μαζί χόρεψαν για περίπου 50 χρόνια. Σε αυτά τα χρόνια, αγαπήθηκαν και μισήθηκαν και πέρασαν πολλές επώδυνες στιγμές, οι οποίες δεν στάθηκαν ικανές να τους χωρίσουν. Κάποια στιγμή, ο Juan Carlos έφυγε για χάρη μιας κοπέλας 20 χρονών νεότερης, με την οποία έκανε δύο παιδιά. Τώρα που η ζωή τους μοιάζει να τελειώνει, οι δυο τους ανοίγουν την αγάπη τους, το μίσος τους και το πάθος τους.



The sea of trees - Μια θάλασσα από δέντρα
Δραματική
Διάρκεια: 110'

Η περίληψη:
Η αγάπη και η έλλειψη είναι που οδηγούν τον Arthur Brennan έως την Αοκιγκαχάρα της Ιαπωνίας, σε ένα μυστηριώδες δάσος, γνωστό ως Θάλασσα των Δέντρων, κάτω από το όρος Φούτζι, ένα μέρος όπου οι ντόπιοι πηγαίνουν για να συλλογιστούν τη ζωή και τον θάνατο. Ο Arthur φτάνει στα βάθη του δάσους, και βρίσκει το τέλειο μέρος για να πεθάνει. Τότε συναντά τον Takumi Nakamura, έναν άντρα που φαίνεται να έχει εξίσου χάσει τον προορισμό του. Μη θέλοντας να τον αφήσει πίσω, ο Arthur συγκεντρώνει τις δυνάμεις του για να σώσει τον Ιάπωνα και να επιστρέψει ασφαλής. Αυτή είναι η αρχή ενός ταξιδιού επιστροφής και επιβίωσης.



Les visiteurs: La revolution - Πάμε για επανάσταση;
Κωμωδία φαντασίας
Διάρκεια: 110'

Η περίληψη:
Εγκλωβισμένοι κάπου στους μακριούς διαδρόμους της Ιστορίας, σ` ένα τρελό ταξίδι στον χρόνο, ο Godefroy Amaury de Malfete και ο πιστός υπηρέτης του, Jacquouille, ξεβράζονται σε μια περίοδο συγκλονιστικών πολιτικών εξελίξεων και κοινωνικών ανακατατάξεων: τη Γαλλική Επανάσταση. Και πιο συγκεκριμένα, κατά τη φοβερά επικίνδυνη περίοδο της Μεγάλης Τρομοκρατίας (La Terreur), κατά τη διάρκεια της οποίας οι απόγονοι του Jacquouille, φανατικοί επαναστάτες, καταλαμβάνουν το κάστρο και όλα τα περιουσιακά στοιχεία των απογόνων του Godefroy, αλαζόνων αριστοκρατών που τρέπονται σε φυγή με τη ζωή τους να κρέμεται από μία κλωστή.



Mother's day - Γιορτή της μητέρας
Κομεντί
Διάρκεια: 118'

Η περίληψη:
Με αφορμή την Γιορτή της Μητέρας, τέσσερις, πολύ διαφορετικές μεταξύ τους, οικογένειες έχουν μια ευκαιρία για επανασύνδεση, αντιμετωπίζοντας κάθε είδους απρόοπτο στην προσπάθειά τους να γιορτάσουν την μέρα αυτή με τον τρόπο που της ταιριάζει.



Friend request
Θρίλερ
Διάρκεια: 92'

Η περίληψη:
Η Laura είναι μια δημοφιλής φοιτήτρια που ζει μια συνηθισμένη φοιτητική ζωή, μοιράζοντας τη με τους φίλους της στο Facebook. Όταν θα αποδεχθεί ένα αίτημα φιλίας από μια μοναχική κοπέλα στην τάξη της, τη Marina, χωρίς να το θέλει, θα θέσει σε κίνηση μια τρομακτική κατάρα. Η Marina πεθαίνει ξαφνικά, αλλά η σελίδα της στο Facebook συνεχίζει να παρενοχλεί τη Laura και τους φίλους της. Πολύ σύντομα, η online παρενόχληση τους γίνεται πραγματικός κίνδυνος για τις ζωές τους. Όταν, ένας μετά τον άλλο, οι φίλοι της αρχίζουν να παθαίνουν φρικιαστικά ατυχήματα, η Laura αποφασίζει να λύσει το μυστήριο της κατάρας, πριν το κακό που την καταδιώκει σκοτώσει εκείνη κι όλους τους αγαπημένους της ανθρώπους.



Smac
Δραματική
Διάρκεια: 110'

Η περίληψη:
Η συνάντηση ανάμεσα σε μια καρκινοπαθή γυναίκα κι έναν άστεγο θα έχει ευεργετικές επιπτώσεις, αλλάζοντας ριζικά τις ζωές και των δυο.



Les chevaliers blancs - Λευκοί ιππότες
Πολιτικό θρίλερ
Διάρκεια: 112'

Η περίληψη:
Στο πονεμένο από τον πόλεμο Τσαντ, καταφτάνουν υπάλληλοι υπηρεσίας υιοθεσιών από τη Γαλλία. Μασκαρεμένοι ως φιλανθρωπική εταιρία με το όνομα Κίνηση για τα Παιδιά, ισχυρίζονται ότι θα περιθάλψουν ορφανά σε ασφαλές περιβάλλον, μέχρι αυτά να γίνουν 18 ετών. Παρότι έχουν πρόβλημα στο να κατανοήσουν την ακριβή έννοια του «ορφανού», οι ντόπιοι χωρικοί χαίρονται στην ιδέα τα παιδιά του να έχουν ένα καλύτερο μέλλον. Αυτό που δεν γνωρίζουν είναι ότι με το ξημέρωμα της επόμενης ημέρας, οι Γάλλοι, οδηγούμενοι από τον αμείλικτο Jacques Arnault, αναζητούν παιδιά με τη βοήθεια ενός ντόπιου διερμηνέα, του Μπιντού, και με σκοπό να τα αρπάξουν για υιοθεσία στη χώρα τους.



Ο προφήτης - The prophet
Φαντασίας
Διάρκεια: 105'

Η περίληψη:
Κατά τη διάρκεια του πιο αιματηρού πόλεμου στην ιστορία της ανθρωπότητας, ένας στρατιώτης καταφτάνει σ’ ένα εγκαταλειμμένο μοναστήρι αναζητώντας τον πατέρα του. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της παραμονής του εκεί, του γεννάται η υποψία πως οι ειρηνιστές επισκέπτες του χώρου ίσως γνωρίζουν κάτι για τον πατέρα του.



Utomlennye solntsem 2 - Ψεύτης ήλιος 3: Το οχυρό
Πολεμική
Διάρκεια: 157'

Η περίληψη:
Σοβιετική Ένωση. 1943. Ο Dimitri, η αιώνια Νέμεσις του στρατηγού Kotov και υπεύθυνος για τη σύλληψη και την καταδίκη του, είναι πλέον ταγματάρχης της KGB, και με διαταγή του ίδιου του Στάλιν αναζητά τον πρώην στρατηγό σε μια χώρα ρημαγμένη από τον πόλεμο. Σε αυτό το κολασμένο τοπίο, οι δύο αντίζηλοι θα βρεθούν αντιμέτωποι σε μια συνάντηση που θα ανατρέψει για πάντα τη ζωή τους. Επιστρέφοντας στη Μόσχα, ο στρατηγός Kotov θα βρει τη γυναίκα του ζωντανή αλλά με μια νέα οικογένεια. Ταυτόχρονα, θα δεχθεί από τον Στάλιν την πρόταση να ηγηθεί μιας αποστολής αυτοκτονίας: με αντάλλαγμα την αποκατάσταση του ονόματός του, θα πρέπει να καθοδηγήσει ένα στράτευμα στην πολιορκία ενός απόρθητου γερμανικού οχυρού. Ανακαλύπτοντας ότι όλα έχουν πλέον αλλάξει, θα πρέπει για ακόμα μια φορά να αγωνιστεί για το όνομά του, την τιμή και την αγάπη της γυναίκας και της κόρης του.



Louder than bombs - Ο ήχος της σιωπής
Δραματική
Διάρκεια: 109'

Η περίληψη:
Μια επερχόμενη έκθεση που θα τιμά τα τρία χρόνια από τον πρόωρο θάνατο της φωτογράφου Isabelle Reed, φέρνει τον μεγάλο της γιο, τον Jonah, πίσω στο σπίτι του, αναγκασμένο να περάσει χρόνο με τον πατέρα του, Gene, και τον αδελφό του, Conrad. Με τους τρεις αυτούς κάτω από την ίδια στέγη, ο Gene πασχίζει να επικοινωνήσει με τους δύο του γιους, ενώ την ίδια ώρα όλοι προσπαθούν να εναρμονίσουν τα συναισθήματα τους για μια γυναίκα που θυμόνται όλοι με διαφορετικό τρόπο.



Theeb - Theeb: Ο λύκος της ερήμου
Περιπέτεια
Διάρκεια: 100'

Η περίληψη:
Επαρχεία Χιτζάζ, Αραβία, 1916. Ο Theeb ζει με τη βεδουίνικη του φυλή σε μια γωνιά της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Έχοντας πρόσφατα χάσει τον πατέρα του, έχει για προστάτη τον αδελφό του, Hussein. Αυτός προσπαθεί να διδάξει τον τρόπο ζωής των Βεδουίνων στον μικρό του αδελφό, αλλά αυτός ενδιαφέρεται περισσότερο για αταξίες, παρά διδαχές. Οι ζωές τους αλλάζουν ρότα με την άφιξη ενός βρετανού αξιωματικού, και του οδηγού του, που έχει στις αποσκευές του μια μυστική αποστολή. Ο Hussein πιστεύει ότι είναι ασέβεια στη μνήμη του πατέρα του να μην τους βοηθήσει και συμφωνεί να τους συνοδεύσει στον προορισμό τους. Ο Theeb, όμως, φοβάται πως αυτό μπορεί να σημαίνει ότι θα χάσει τον προστάτη-αδελφό του και ξεκινάει το ταξίδι μέσα στην αραβική έρημο, ένα μέρος όπου έχει γίνει ορμητήριο των οθωμανών μισθοφόρων.