Η Ιmany επιστρέφει στην Αθήνα για ένα ακόμη live που θα το θυμόμαστε για καιρό...

Πρόκειται για τις περιπτώσεις καλλιτεχνών που κερδίζουν από την πρώτη στιγμή τον ακροατή και τον καθιστούν φανατικό θαυμαστή τους! Ποιος δεν έχει τραγουδήσει το “You will never know”, το πρώτο της single που αγαπήθηκε από την πρώτη στιγμή που μεταδόθηκε στα FM σκαρφαλώνοντας κατευθείαν στην υψηλότερη θέση του chart και παραμένοντας πρώτο στις προτιμήσεις του ελληνικού κοινού? Ποιος δεν έχει λικνιστεί στο ρυθμό του "εθιστικού" "Don't be so shy" που παίζεται μανιωδώς στα ελληνικά ραδιόφωνα? Λίγες ημέρες μετά την κυκλοφορία του νέου της EP album με τίτλο "There were tears", ανυπομονούμε να δούμε ποιο θα είναι το νέο μας... "κόλλημα".

Τα live που έχει δώσει στο παρελθόν στη χώρα μας, έχουν αποτελέσει talk of the town και ακόμη και η ίδια ισχυρίζεται ότι η επαφή που έχει με το ελληνικό κοινό είναι μοναδική, καθιστώντας την Ελλάδα έναν από τους αγαπημένους της σταθμούς. Δεν είναι τυχαίο ότι διαρκώς επιστρέφει στην Αθήνα και κάθε φορά τα live της είναι sold out, επιβεβαιώνοντας την αδυναμία που της έχει το αθηναϊκό κοινό!

Αυτή τη φορά θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε την εξωτική, νοσταλγική, ρομαντική, ευαίσθητη, αποφασισμένη, μελαγχολική, αινιγματική, αφοπλιστικά όμορφη Ιmany κυριολεκτικά δίπλα στο κύμα, δίνοντας την υπόσχεση για ένα μαγικό live!

Τετάρτη, 29 Ιουνίου δίνουμε ραντεβού στο Estate Seaside @ Ακρωτήρι. Αυτό το live δεν πρέπει να το χάσει κανείς!

Το ταξίδι της Imany...

Imany, ένα από τα παιδιά μίας 10μελούς οικογένειας, μία γαλλίδα που κατάγεται από τα νησιά Κομόρο της Αφρικής και η οποία μεγάλωσε στα προάστια του Παρισιού. "Να τραγουδάω. Ότι ακριβώς ήθελα περισσότερο από τότε που ήμουν επτά ετών. Τότε βέβαια πίστευα ότι αυτό είναι κάτι που κάνουν οι άλλοι άνθρωποι και όχι εγώ”, εκμυστηρεύτηκε στις πρώτες συνεντεύξεις της, η Nadia Mladjao, όπως είναι το πραγματικό της όνομα . “Όταν ήμουν μικρή, κανείς δεν μου έλεγε ότι η φωνή μου ήταν καλή, έλεγαν μόνο ότι ήταν “δυνατή” κι έτσι δεν πίστεψα ότι το τραγούδι ταίριαζε σε μένα”.

Κάθε σκέψη για να προωθήσει τα παιδικά της όνειρα μπήκε στην άκρη όταν ανακάλυψαν τη “Νάντια” στο μετρό στο Παρίσι οπότε ακολούθησαν επτά χρόνια modelling κατά την διάρκεια των οποίων όταν δεν δούλευε, έγραφε τα τραγούδια της.  Η Nadia έγινε “Ιmany” (σημαίνει “πίστη” στα σουαχίλι). Μια σωστή επιλογή όπως αποδείχτηκε εκ των υστέρων. “Χωρίς πίστη δεν μπορούμε να καταφέρουμε τίποτα” παραδέχεται.

Μετά από τρία χρόνια παραμονής στη Νέα Υόρκη, η Imany αποφάσισε να επιστρέψει στο Παρίσι, έχοντας στις αποσκευές της όμορφα ρούχα, ένα portfolio με φωτογραφίες αλλά και ένα demo cd με έξι τραγούδια που η ίδια είχε επιμεληθεί. Τότε, αποφάσισε να ασχοληθεί πιο ενεργά με τη μουσική και να δοκιμάσει τις δυνάμεις της επί σκηνής. Οι πρώτες εμφανίσεις της στο Παρίσι δημιούργησαν γρήγορα έναν πιστό πυρήνα θαυμαστών της. Οι κριτικές έκαναν ιδιαίτερη αναφορά στην μελαγχολική γλυκύτητα της φωνής της, ενώ δεν έλειψαν και οι συγκρίσεις με την Tracy Chapman και τη Billie Holiday. Το όνομα Imany άρχισε να συζητιέται και εκτός Παρισιού. Απέκτησε φήμη, είχε και έτοιμα τραγούδια, ο δρόμος έμοιαζε πλέον ανοιχτός. Ηχογράφησε άμεσα το πρώτο της άλμπουμ και, παραμένοντας καλλονή, κατάφερε να ξαφνιάσει την Ευρώπη, με την ειλικρίνεια των τραγουδιών της. Γρήγορα οι περισσότεροι πρόσεχαν τη φωνή της παρά την ομορφιά της. Είχε κερδίσει το στοίχημα.

Official website: http://imanymusic.com/fr/home/

Τοποθεσία: Estate Seaside @ Ακρωτήρι, Βασ. Γεωργίου Β΄ 5, παραλία Αγίου Κοσμά, Άλιμος

Ημερομηνία: Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

Τιμές εισιτηρίων: Όρθιοι: Early Bird - 16€, Προπώληση - 19€, Ταμείο - 23€
Καθήμενοι: Προπώληση Β' ζώνη - 39€, Α' Ζώνη - 49€ / Ταμείο Β' ζώνη - 45€ Α' Ζώνη - 55€
Τιμές για το hama restaurant θα ανακοινωθούν σύντομα .

Προπώληση: viva.gr, 11876, Public, Seven Spots, Reload, Media Markt

Πληροφορίες: Tηλ.: 2109859147