Ο Γιώργος Χρανιώτης και το συγκρότημά του “Imitate your mother”, επιστρέφουν στο Faust την Τετάρτη 18 Μαΐου 2016, για ένα ακόμα εκρηκτικό live, θέτοντας τα εξής αναπάντητα ερωτήματα…: Is your mother a saint, is she a devil in disguise, anyway you have to imitate her, cause she’s the top of the food chain…

Όλα ξεκίνησαν στην τροπική ζούγκλα της Κυψέλης. Εκεί για πρώτη φορά, χρησιμοποιώντας δύο καλάμια μπαμπού, ο Λεβέντης ή Άνιμαλ ή Σταλόνε ή King of the Beach ή Βαραβάς ή… έμαθε να παίζει κάδους απορριμμάτων και στη συνέχεια ντραμς και άλλα όργανα όπως τρομπέτα.

Όμως ένοιωθε μόνος.

Μια μέρα λοιπόν, βγαίνει στο δρόμο και δρόμο παίρνει, δρόμο αφήνει, βρίσκει στο διάβα του το Χρανιώτη ή Χραν ή Χρανιόλα που με λυρικά ουρλιαχτά σκίζει τη νύχτα, τα αφτιά και τα νυχτικά της πόλης.

– Θέλεις να παίξουμε; ρωτά ο Λεβέντης.
– Αμέ! απαντά ο Χρανιώτης.
– Να πάρουμε και το Βελούζο να παίξει καμιά κιθάρα, λέει ο Λεβέντης.
– Αμέ! απαντά ο Χρανιώτης.

Ο Βελούζος ή Βελούζος γαλουχημένος στους κήπους των αμπέλων από μία αγέλη γεροκεντρόλλυκων έχει μόλις γυρίσει από την αυτοεξορία του, στη νήσο Τήνο, έτοιμος για γερό ροκ εντ ρολλ. Αμέσως πιάνει την κιθάρα και με τους δύο φίλους του ξεκινάνε με όχημα τα Yafka Studios το μακρινό τους ταξίδι.

Ταυτόχρονα στις φαβέλες τις Κηφισιάς μεγαλώνει ένα παιδί. Είναι γνήσιος απόγονος του θαλασσοπόρου και υποβρύχιου ερευνητή Steve Zissou από τον οποίο έχει κληρονομήσει την δίψα για περιπέτεια αλλά και αμαρτία. Είναι ο Παύλος Ζήσου, που με το μπάσο, την κιθάρα και την αγγελική – δαιμονική του φωνή γίνεται το τέταρτο μέλος του πληρώματος της αποστολής Imitate Your Mother.

Imitate Your Mother ήταν η φράση που μυστηριωδώς εμφανίστηκε στον τοίχο του σαλονιού του Χραν. Εκείνος με θρησκευτική μανία ξεκίνησε να αναζητά το νόημα αυτής της φράσης μαζί με τους τρεις φίλους του. Μέσα από τη μουσική και την όρεξη για χαρωπό παιχνίδι, κάποια μέρα θα βρεθεί η εξήγηση.

So Imitate Your Mother! Την Τετάρτη 18 Μαΐου, στο Faust, σε ένα live γεμάτο ενέργεια, που ηλεκτρίζει μυαλό και σώμα!

Οι Imitate Your Mother είναι:
Γιώργος Χρανιώτης (φωνή)
Παύλος Ζήσου (μπάσο)
Κώστας Λεβέντης (ντραμς)
Πάνος Βελούζος (κιθάρα)