Warcraft - Warcraft: Η σύγκρουση δύο κόσμων
Φαντασίας
Διάρκεια: 123'

Η περίληψη:
Η γη του Αζερόθ βρίσκεται στα πρόθυρα πολέμου, καθώς οι άνθρωποι κάτοικοι της αντιμετωπίζουν την εισβολή πολεμιστών όρκ, οι οποίοι εγκαταλείπουν το Ντράενορ, τη χώρα τους που πεθαίνει, για να βρουν μια άλλη. Καθώς η σκοτεινή πύλη ανοίγει για να ενώσει τους δύο αυτούς κόσμους, οι άνθρωποι βρίσκονται αντιμέτωποι με την ολική καταστροφή και οι ορκ με τον ολικό αφανισμό. Ο ηγέτης των ανθρώπων, ο Anduin Lothar, και ο Durotan, ηγέτης των ορκ, βρίσκονται σε πορεία σύγκρουσης, η οποία θα αποφασίσει για τη μοίρα των οικογενειών τους, των ανθρώπων τους και των χωρών τους.



Truman
Δραμεντί
Διάρκεια: 108'

Η περίληψη:
Ο Julian και ο Tomas, φίλοι από παιδιά, βρίσκονται ξανά μαζί, έπειτα από πολλά χρόνια που είχαν να ιδωθούν. Χωρισμένοι τόσο καιρό από έναν ολόκληρο Ατλαντικό ωκεανό, οι δύο φίλοι έφτιαξαν τη ζωή τους σε διαφορετικές ηπείρους, αλλά τώρα μοιάζουν σαν να μη χώρισαν ποτέ. Οι δυο τους θα περάσουν αξέχαστες ημέρες παρέα: γελώντας, αναπολώντας, κλαίγοντας. Και ο λόγος είναι ότι αυτή τους η συνάντηση μέλει να είναι η τελευταία.



Lolo - Οιδιπόδειο αλά Γαλλικά
Κωμωδία
Διάρκεια: 99'

Η περίληψη:
Καθώς βρίσκεται σε διακοπές στα νότια της Γαλλίας, η σικ και σοφιστικέ παριζιάνα Violette συναντά τον ξέγνοιαστο Jean-Rene. Παρότι τελείως διαφορετικοί, υπάρχει χημεία ανάμεσα τους και όταν το Καλοκαίρι τελειώνει, ο Jean-Rene δεν το σκέφτεται διόλου και συνοδεύει την αγαπημένη του στο Παρίσι. Αλλά εκεί δεν είναι όλα ιδανικά, μια κι εμφανίζεται ο Lolo, ο 19χρονος κτητικός γιος της Violette, ο οποίος βάλλεται να ξεφορτωθεί τον φίλο της μητέρα του, με κάθε κόστος.



The conjuring 2 - Το κάλεσμα 2
Τρόμου
Διάρκεια: 133'

Η περίληψη:
Οι διεθνούς φήμης ερευνητές μεταφυσικών γεγονότων, Ed και Lorraine Warren, επιστρέφουν µε μια νέα τρομακτική υπόθεση. Αφού κατάφεραν να βοηθήσουν μια οικογένεια να καταπολεμήσει μια πανίσχυρη δαιμονική παρουσία που στοίχειωνε την οικία τους, ετοιμάζονται να λύσουν το μυστήριο ενός τρομακτικού πνεύματος. Οι δύο δαιμονολόγοι μεταβαίνουν στο βόρειο Λονδίνο, αναλαμβάνοντας την πιο τρομακτική ίσως υπόθεση της καριέρας τους: να βοηθήσουν μια ανύπανδρη μητέρα που μεγαλώνει μόνη της τα τέσσερα παιδιά της, να απαλλαχθεί από τα κακά πνεύματα που στοιχειώνουν το σπίτι της.



Now you see me 2 - Η συμμορία των μάγων 2
Αστυνομική
Διάρκεια: 129'

Η περίληψη:
Έναν χρόνο μετά τη νίκη τους επί του FBI και το κέρδος του δημόσιου θαυμασμού με αλά Ρομπέν των Δασών μαγικά τους θεάματα, οι θαυματοποιοί ξαναμαζεύονται για μια εμφάνιση που θα αποκαλύψει τις ανήθικες πρακτικές ενός μεγαλοπαράγοντα της τεχνολογίας. Ο άνθρωπος πίσω από το κόλπο εξαφάνισης τους δεν είναι άλλος από τον Γουόλτερ Μέιμπρι, ένα τεχνολογικό ταλέντο που απειλεί την ομάδα να αναλάβει την πλέον απίθανη ληστεία της. Η μόνη τους ελπίδα είναι να καταφέρουν κάτι το απίστευτο, ώστε να καθαρίσουν το όνομα τους και να αποκαλύψουν τον εγκέφαλο πίσω από όλα.



El desconocido - Με απόκρυψη
Θρίλερ
Διάρκεια: 102'

Η περίληψη:
Ο Carlos, στέλεχος τράπεζας και οικογενειάρχης, ξεκινά την ημέρα του πηγαίνοντας τα παιδιά του στο σχολείο. Καθώς οδηγεί, δέχεται μια ανώνυμη κλήση από κάποιο τηλέφωνο που βρίσκει μέσα στο αυτοκίνητό του. Μια άγνωστη φωνή τον πληροφορεί ότι υπάρχει βόμβα κάτω από το κάθισμά του και ότι έχει λίγες ώρες να συγκεντρώσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό. Διαφορετικά, το αυτοκίνητό του θα ανατιναχθεί.



Burning from the inside
Ντοκιμαντέρ
Διάρκεια: 64'

Η περίληψη:
Ένα ντοκιμαντέρ που παρουσιάζει τον εκφασισμό και την αποσύνθεση της ελληνικής κοινωνίας, όπως την βιώνουν οι νέοι Έλληνες μετανάστες στη Γερμανία. Μέσα από εικόνες έντασης και δυνατής αφήγησης, μας μεταφέρει στην καρδιά των πολιτικών αναταραχών. Δίνοντας παγκόσμια διάσταση στο πρόβλημα του ναζισμού, θέτει ερωτήματα για τον ρόλο της Γερμανίας, ως «βασίλισσα της Ευρώπης» και αναδεικνύει τους λόγους που κάνουν την Ελλάδα μια χώρα «φλεγόμενη εκ των έσω».