El clan - Η φαμίλια
Αστυνομική
Διάρκεια: 108'

Η περίληψη:
Κατά τη δεκαετία του 1980, η φαμίλια Puccio διεύθυνε μια μακάβρια επιχείρηση. Πίσω από το προσωπείο της υψηλής κοινωνίας, με ένα μέλος τους παίκτη της εθνικής ομάδας ράγκμπι, οι Πούτσιο επιδίδονταν σε κατά συρροή απαγωγές κατοίκων της ίδιας τους της γειτονιάς, αρπάζοντας τα λύτρα, αλλά δολοφονώντας τα θύματα τους.



Central intelligence - Κέντρο ευφυίας
Κωμική περιπέτεια
Διάρκεια: 107'

Η περίληψη:
Κάποτε ήταν ένας σπασίκλας που τον καταδίωκαν οι νταήδες του σχολείου, αλλά μεγαλώνοντας έγινε ένας φονικός πράκτορας της CIA. Τώρα, ο Bob επιστρέφει στον τόπο του μαρτυρίου του για το reunion του γυμνασίου του. Υποτρίζοντας ότι εργάζεται σε μια αποστολή ύψιστης ασφάλειας, στρατολογεί τη βοήθεια του πάλαι ποτέ μεγάλου του σχολείου, που πλέον είναι ένας απλός λογιστής και νοσταλγεί τα παλιά του μεγαλεία. Πριν καν το καταλάβει, ο λογιστάκος μπλέκει σε έναν κόσμο γεμάτο πυροβολισμούς, κατασκοπία και προδοσίες, που θα μπορούσε να σκοτώσει και τους δυο τους.



Florence Foster Jenkins - Florence: Φάλτσο Σοπράνο
Βιογραφική
Διάρκεια: 110'

Η περίληψη:
Γεννημένη το 1868, η Florence Foster Jenkins ήταν μια αποκάλυψη στο πιάνο, με αποκορύφωμα το ότι έπαιζε μικρή μέσα στον Λευκό Οίκο. Ζώντας με τη μητέρα της στη Νέα Υόρκη, ξεκίνησε να ζει το όνειρο της ως τραγουδίστρια όπερας, παρότι ήταν ολοφάνερο ότι σε αυτό τον τομέα δεν είχε το παραμικρό ταλέντο. Ερωτεύτηκε τον St. Clair Bayfield, έναν Βρετανό σαιξπηρικό ηθοποιό, που αργότερα έγινε ο ατζέντης της και σύζυγος της.



Babysitting 2 - Όλα θα πάνε στραβά
Κωμωδία
Διάρκεια: 93'

Η περίληψη:
Οι φρεσκο-ερωτευμένοι Sonia και Φρανκ έχουν καλέσει τους φίλους τους σε ένα πολυτελές ξενοδοχείου στη Βραζιλία, που ανήκει στον πλούσιο πατέρα της Sonia, τον Jean-Pierre. Ο Franck σκοπεύει μυστικά να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, αλλά οι προσπάθειες του να κερδίσει τη συμπάθια του πατέρα αποβαίνουν καταστροφικές. Με τον Sam που κυνηγάει συνεχώς φουστάνια, τον σπασίκλα Ernest, τον κουλτουριάρη βιντεοσκόπο Alex και τη μάτσο κοπέλα του, Εστέλ, το μόνο που πετυχαίνει ο Franck είναι να μπλέκει σε μπελάδες.