A bigger splash - Κάτω από τον ήλιο
Δραματικό θρίλερ
Διάρκεια: 125'

Η περίληψη:
Μια διάσημη ροκ σταρ, η Marianne, παραθερίζει μαζί με τον αρραβωνιαστικό της, τον σκηνοθέτη Paul, κάτω από τον ειδυλλιακό ήλιο της απόμερης ιταλικής νήσου Παντελερία. Η ηρεμία τους διαταράσσεται από την απρόσμενη άφιξη ενός παλιού φίλου και της κόρης του, ο Harry και η Penelope, κάτι που θα εκτοξεύσει έναν ανεμοστρόβιλο ζήλιας και πάθους, μια και ο Harry είναι κρυφός εραστής της Marianne, μα ακόμα και κινδύνου.



Eye in the sky - Αόρατος εχθρός
Πολιτικό θρίλερ
Διάρκεια: 102'

Η περίληψη:
Η λονδρέζα συνταγματάρχης Katherine Powell τοποθετείται σε μυστική αποστολή, να συλλάβει επικίνδυνους τρομοκράτες από το κρησφύγετο τους στο Ναϊρόμπι. Η αποστολή ξαφνικά αλλάζει πρόσημο, από «σύλληψη» σε «εξολόθρευση», όταν η αξιωματικός μαθαίνει ότι οι τρομοκράτες είναι έτοιμοι για επίθεση αυτοκτονίας. Ο αμερικανός πιλότος Steve Watts είναι έτοιμος να ανατινάξει το κρησφύγετο, όταν ένα κοριτσάκι εμφανίζεται στη ζώνη πυρός. Η απίστευτη απόφαση πρέπει τώρα να παρθεί από πολιτικούς και δικηγόρους, καθώς τα δευτερόλεπτα λιγοστεύουν.



La vie tres privee de Monsieur Sim - Ο ιδιωτικός βίος του Μάξουελ Σιμ
Δραμαεντί
Διάρκεια: 105'

Η περίληψη:
Ο Francois Sim είναι ένας απαθής ζωντοχήρος, ανίκανος να ξεχάσει την πρώην σύζυγο του. Μια ημέρα, αποδέχεται μια απροσδόκητη ευκαιρία για εργασία, ως πωλητής πλασιέ οδοντόβουρτσων ανά τη Γαλλία. Πλάι πάντα στην κόρη του, αδράζει αυτή την ευκαιρία για να επισκεφτεί μέρη από το παρελθόν του. Αρχικά, είναι «υποχείριο» του συστήματος κατεύθυνσης του αυτοκινήτου του, αλλά όταν οι δυο τους χάνονται στα βουνά, κανένα GPS δεν μπορεί πλέον να τους ελέγξει.



All roads lead to Rome - Ολοι οι δρόμοι οδηγούν στη Ρώμη
Κομεντί
Διάρκεια: 90'

Η περίληψη:
Η Maggie είναι μια συντηρητική ανύπαντρη μητέρα που διδάσκει συγγραφή στη Νέα Υόρκη. Σε μια προσπάθεια να τα βρει εκ νέου με την προβληματική της κόρη Summer, αποφασίζει να ξεκινήσουν ένα ταξίδι στο χωριό της Τοσκάνης, όπου επισκέπτονταν στα νεανικά της χρόνια. Με την άφιξη εκεί, πέφτει πάνω στον Luca, έναν όμορφο παλιό της εραστή, ο οποίος είναι ακόμα εργένης και ζει με την 80χρονη μητέρα του, Carmen. Η Summer, από την άλλη, νοσταλγεί τον φίλο της στις Η.Π.Α., την ώρα που η Carmen ετοιμάζεται κρυφά να παντρευτεί τον αληθινό της έρωτα στη Ρώμη. Η μικρή θα κλέψει το αυτοκίνητο του Luca και θα την κοπανήσει με τη γιαγιά για τη Ρώμη. Έτσι, η Maggie κι ο Luca θα βρεθούν να κυνηγάνε τις δύο κυρίες, βρίσκοντας την ευκαιρία να έρθουν ξανά πιο κοντά.



Me before you - Πριν έρθεις εσύ
Δραματική
Διάρκεια: 110'

Η περίληψη:
Η Louisa `Lou` Clark ζει σε µια ήσυχη πόλη της Αγγλικής επαρχίας. Χωρίς καμία ξεκάθαρη κατεύθυνση στη ζωή της, η ιδιόρρυθμη 26χρονη τρέχει από τη µία δουλειά στην άλλη για να βοηθήσει οικονομικά την οικογένειά της. Η πηγαία ζωντάνια και χαρά της θα δοκιμαστούν, όταν θα αποδεχθεί µια θέση για δουλειά, αναλαμβάνοντας τη φροντίδα του Will Traynor, ενός πλούσιου νεαρού τραπεζίτη, ο οποίος πριν δύο χρόνια καθηλώθηκε σε αναπηρικό αµαξίδιο. Έχοντας χάσει την περιπετειώδη διάθεσή του, ο Will έχει καταθέσει τα όπλα. Μέχρι τη στιγμή που η Lou εισβάλλει στη ζωή του για να του υπενθυμίσει ότι η ζωή είναι κάτι που αξίζει να παλεύεις.



Alaska - Storia d`amore
Δραματικό θρίλερ
Διάρκεια: 125'

Η περίληψη:
Η ιστορία δύο ανθρώπων που δεν έχουν τίποτα στο όνομα τους, παρά τους ίδιους τους τους εαυτούς. Δεν έχουν ρίζες, δεν έχουν ένα μέρος που να αποκαλούν σπίτι. Συναντιόνται τυχαία στην οροφή ενός παριζιάνικου ξενοδοχείου, κι αναγνωρίζουν ο ένας τον άλλον με την πρώτη ματιά. Ο Fausto είναι Ιταλός αλλά μένει στη Γαλλία, εργάζεται ως σερβιτόρος σε μεγάλο ξενοδοχείο. Η Nadine είναι μια νεαρή Γαλλίδα, ευαίσθητη και αποφασισμένη. Πολλά είναι τα εμπόδια και οι εκπλήξεις που έρχονται για τους δύο αυτούς εραστές.