Suicide Squad - Ομάδα αυτοκτονίας
Περιπέτεια φαντασίας
Διάρκεια: 130'

Η περίληψη:
Η αμερικανίδα πράκτορας των μυστικών υπηρεσιών, Amanda Waller, έχει αποφασίσει πως μόνο μια μυστικά συναρμολογημένη ομάδα από ανόμοια, ελεεινά άτομα, που δεν έχουν τίποτα να χάσουν, είναι αυτό που χρειάζεται. Όμως, όταν θα συνειδητοποιήσουν πως δεν επιλέχθηκαν για να επιτύχουν, αλλά εξαιτίας της εξόφθαλμης ενοχής τους, όταν τελικά θα αποτύχουν, μένει να δούμε πώς θα αντιδράσουν. Θα λειτουργήσουν ως η Ομάδα Αυτοκτονίας, έτοιμοι να πεθάνουν προκειμένου να επιτύχουν, ή θα αποφασίσουν να πορευτούν ο καθένας για την πάρτη του;



Mechanic: Resurrection - Το μούτρο: Η επιστροφή
Δράσης
Διάρκεια: 109'

Η περίληψη:
Μετά τον θάνατο του Steve McKenna, του συνεργάτη που αποδείχτηκε εχθρός, ο Arthur Bishop αφήνει πίσω του τη «δουλειά» του επαγγελματία δολοφόνου. Αλλά όταν ο πλέον δεινός του εχθρός απαγάγει την αγάπη της ζωής του, αναγκάζεται να ταξιδεύσει ανά την υφήλιο για να επιτύχει τρεις απίθανα δύσκολες δολοφονίες, κάνοντας τις μάλιστα να μοιάζουν με ατυχήματα.



Cafe Society
Κομεντί
Διάρκεια: 96'

Η περίληψη:
Δεκαετία του 1930. Ο Bobby Dorfman είναι ένας νεαρός που καταφτάνει στο Hollywood, ελπίζοντας ότι θα καταφέρει να διεισδύσει στην κινηματογραφική βιομηχανία. Αυτό που θα βρει πρώτα είναι ο έρωτας, και βρίσκεται, λοξοδρομώντας των στόχων του, στην παλλομένη «κοινότητα καφέ» που καθορίζει το πνεύμα της εποχής.



The whole truth - Συνήγορος υπεράσπισης
Δραματικό θρίλερ
Διάρκεια: 93'

Η περίληψη:
Ο δικηγόρος υπεράσπισης Richard Ramsey εργάζεται πάνω σε μια δύσκολη υπόθεση, υπερασπιζόμενος τον 17χρονο Mike Lassiter, ύποπτος για τη δολοφονία του πλούσιου πατέρα του. Ο Ramsey στρατολογεί τη νεαρή δικηγόρο Janelle, η οποία είναι αποφασισμένη να μάθει την απόλυτη αλήθεια περί του τι συνέβη εκείνη την ημέρα.