1998 και το Ιαπωνικό film "Ring" σε σκηνοθεσία του Hideo Nakata, βασισμένο στο βιβλίο του Kôji Suzuki, το οποίο αναφερόταν στον Ιαπωνικό λαϊκό θρύλο Banchō Sarayashiki, ήταν η αρχή ενός κινηματογραφικού χρονικού που μου στέρησε ώρες ύπνου και χρόνια από τη ζωή μου.
Λίγα χρόνια αργότερα, το 2002, το project περνάει στα χέρια αμερικάνικης παραγωγής κι έχουμε το ομώνυμο remake της Ιαπωνικής ταινίας, με τη Naomi Wattsνα πρωταγωνιστεί και τον Gore Verbinski να σκηνοθετεί, ενώ 3 χρόνια αργότερα, το 2005, το "The Ring 2" έκανε τη δική του εμφάνιση θέλοντας να δώσει ένα οριστικό τέλος στο χρονικό θανάτου που έσπερνε η Samara. 
Εκεί, λοιπόν, που νομίζαμε πως όλα είχαν τελειώσει, τσουπ... έρχεται το "Rings", τον προσεχή Οκτώβριο, για να μας ταρακουνήσει ξανά, με το κακό να αναγεννιέται και να ζητά ακόμα πιο διψασμένα εκδίκηση.
Στην 3η ταινία της σειράς, μια νέα γυναίκα ανησυχεί για το φίλο της όταν αυτός εξερευνά τη σκοτεινή υποκουλτούρα που περιβάλλει μια μυστηριώδη βιντεοκασέτα που λέγεται ότι μπορεί να σκοτώσει μέσα σε επτά ημέρες όποιον την παρακολουθήσει. Επί της ουσίας, η βασική πλοκή του έργου δεν έχει μεγάλες διαφοροποιήσεις από το αρχικό concept. Ή μήπως όχι; Δείτε το trailer και ανακαλύψτε το μόνοι σας...