Bridget Jones 's baby - Το μωρό της Μπρίτζετ Τζόουνς
Κομεντί
Διάρκεια: 122'

Η περίληψη:
Η Bridget Jones είναι πλέον 43ών ετών, ακόμα εργένισσα, ώσπου ανακαλύπτει ότι είναι έγκυος. Φυσικά, δεν είναι σίγουρη για το όνομα του πατέρα. Ακόμα διατηρεί σχέσεις με τον Mark Darcy, αλλά στο προσκήνιο έχει μπει και ο δισεκατομμυριούχος Jack Qwant.



Free state of Jones - Ο επαναστάτης
Ιστορική
Διάρκεια: 139'

Η περίληψη:
Αφού επιβιώνει της μεγάλης μάχης στο Κόρινθ, κατά τον αμερικανικό εμφύλιο πόλεμο, ο Newton Knight, ένας φτωχός αγρότης από το Μισισιπή, οδηγεί μια ομάδα αγροτών και ντόπιων σκλάβων σε εξέγερση κατά του στρατού της Συνομοσπονδίας, στην επαρχία Jones. Όλοι μαζί θα ιδρύσουν μια ανεξάρτητη κοινότητα, την οποία θα ονομάσουν Ελεύθερη Πολιτεία του Jones. Ο γάμος του Knight με μια έγχρωμη σκλάβα, τη Rachel, θα καθιερώσει την κοινότητα ως την πρώτη διαφυλετική, κάτι το πρωτόγνωρο για τον αμερικανικό Νότο.



Demolition - Ξανά από την αρχή
Δραμεντί
Διάρκεια: 100'

Η περίληψη:
Ο Davis Mitchell, ένας πετυχημένος επενδυτικός τραπεζίτης, βρίσκεται σε κρίση όταν χάνει τη σύζυγο του σε τραγικό αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Παρά την πίεση από τον πατέρα της χαμένης του συζύγου, τον Phil, να συνεχίσει τη ζωή του, αυτός δεν μπορεί να κοιμηθεί ήσυχος. Αυτό που ξεκινάει ως γράμμα σε εταιρία αυτόματων πωλητών, καταλήγει σε μια σειρά από γράμματα. Αυτά τραβούν την προσοχή της Karen Moreno, εκπροσώπου της υπηρεσίας πελατών, αιχμάλωτη κι αυτή σε προβλήματα συναισθηματικής και οικονομικής φύσης, και οι δυο τους βρίσκονται κοντά. Με τη βοήθεια της Karen και του γιου της, Chris, ο Davis αρχίζει να χτίζει εκ νέου, ξεκινώντας πρώτα να κατεδαφίζει τη ζωή που μέχρι πρότινος ζούσε.



Nine lives - Εννιά ζωές
Κωμωδία φαντασίας
Διάρκεια: 87'

Διάρκεια:
Ο Tom Brand είναι ένας δισεκατομμυριούχος, πάντα στην κορυφή του παιχνιδιού. Η εταιρία του, η FireBrand, δεν έχει ανταγωνισμό μετά το μεγαλύτερο της επίτευγμα ως σήμερα, τον υψηλότερο ουρανοξύστη στο βόρειο ημισφαίριο. Αλλά η εργασιομανία του Tom τού στερεί κάθε δεσμό με την οικογένεια του, ειδικά την όμορφη σύζυγο του, Lara, και την αξιαγάπητη κόρη του, Rebecca. Και τα 11α γενέθλια της δεύτερης ήρθαν και θέλει το ίδιο δώρο που ζητάει κάθε χρόνο: μια γάτα. Ενώ ο Tom σιχαίνεται τις γάτες, φέτος έχει ξεμείνει από δώρα και τελευταία στιγμή προσπαθεί να αγοράσει μία. Το GPS τον βγάζει σε ένα μυστικιστικό πετ-σοπ, με παλιές κι εξωτικές γάτες, όπου ο εκκεντρικός ιδιοκτήτης του, ο Felix Perkins, του παρουσιάζει έναν μεγαλοπρεπή γάτο, τον Κο Φάζιπαντς. Καθοδόν για το σπίτι, το αυτοκίνητο ανατρέπεται. Όταν ανακτά τις αισθήσεις του, ο Tom ανακαλύπτει ότι έχει παγιδευτεί μέσα στο σώμα του γάτου.



10 years - Το reunion
Δραμεντί
Διάρκεια: 100'

Η περίληψη:
Στο σχολείο ήταν αχώριστοι, αλλά τα τελευταία δέκα χρόνια δεν είχαν ειδωθεί από κοντά και κρατούσαν μονάχα έμμεση επαφή. Αυτό θα γίνει με την ευκαιρία του «reunion» της τάξης τους με την ευκαιρία των 10 χρόνων από την αποφοίτηση. Καθώς η νοσταλγία ξεχειλίζει κι ανάμεσα στα ποτά, ο ένας από αυτούς, ο Reeves, διάσημος πλέον μουσικός, φανερώνει ένα μεγάλο μυστικό στη σχολική αγαπημένη του, Elise, που αφορά τη μεγαλύτερη μουσική του επιτυχία.



Ich und Kaminski - Εγώ και ο Καμίνσκι
Δραμεντί
Διάρκεια: 120'

Η περίληψη:
Μέχρι τώρα, ο Sebastian έκανε δουλειές του ποδαριού, αλλά παράλληλα σπούδασε ιστορία τέχνης. Επιτέλους, ήρθε η μεγάλη του στιγμή, αφού καλείται να γράψει τη βιογραφία του τυφλού ζωγράφου Manuel Kaminski, που γνώρισε στιγμές δόξας στο πλάι του Πικάσο και του Ματίς. Πλέον, ο γηραιός καλλιτέχνης ζει απομονωμένος στις Άλπεις και το όνομα του έχει ξεχαστεί. Ο Kaminski θα βάλει τον νεαρό να τον οδηγήσει με το αμάξι του ώστε να συναντήσει την παλιά του αγαπημένη. Όμως, ο Sebastian αγνοεί ότι ο κατεργάρης γέρος έχει κρυφούς σκοπούς.



Queen of Earth - Βασίλισσα της Γης
Δραματικό θρίλερ
Διάρκεια: 90'

Η περίληψη:
Η Catherine και η Virginia είναι οι καλύτερες φίλες. Πέρσι η Virginia δεν ήταν καλά, ενώ φέτος είναι η σειρά της Catherine. Οι γονείς της Virginia έχουν ένα καταφύγιο δίπλα σε λίμνη, ένα τέλειο μέρος για τις δύο γυναίκες να επουλώσουν τις πληγές τους. Παρότι δείχνει αρχικά ειδυλλιακό, δεν είναι το καταφύγιο που δείχνει. Μικρές λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά, ενώ πλέον όταν οι δύο φίλες μιλούν, είναι σαν να μιλούν στον εαυτό τους. Η ένταση δίνει τη θέση της στην εχθρότητα και τα μάτια κοκκινίζουν από οργή.