Ακούγαμε χρόνια τις φήμες. Όταν αυτές επιβεβαιώθηκαν, περιμέναμε μήνες να μάθουμε κάτι σχετικά με την παραγωγή της ταινίας. Σήμερα, μόλις λίγο διάστημα πριν η ταινία κάνει την έξοδό της στις αίθουσες, έχουμε το official trailer της. Ο λόγος, για την μεταφορά της επιτυχημένης σειράς βιβλίων της συγγραφέως Lauren Kate, "Fallen", που στη χώρα μας κυκλοφόρησε με τον τίτλο "Άγγελοι", από τις εκδόσεις Ψυχογιός.

Την σκηνοθεσία της ταινίας υπογράφει ο Scott Hicks, ενώ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε τους νεαρούς Addison Timlin, Jeremy Irvine, Harrison Gilbertson και Joely Richardson. Ο αρχικός προγραμματισμός ήθελε την ταινία να είναι έτοιμη το 2015, αλλά όπως όλα δείχνουν, η πρεμιέρα θα γίνει μέσα στο Νοέμβριο, χωρίς όμως να έχει ανακοινωθεί επίσημα κάποιο πρόγραμμα από την εταιρεία παραγωγής και διανομής.

Η υπόθεση ακολουθεί την Lucinda Price, μια νεαρή κοπέλα, που από μικρό παιδί μπορούσε να βλέπει μυστηριώδεις "σκιές". Όταν αυτές θα συμβάλουν σε ένα θανάσιμο ατύχημα, όπου το αγόρι της θα σκοτωθεί, εκείνη θα βρεθεί κατηγορούμενη για τον θάνατό του και θα οδηγηθεί στην Ακαδημία Sword & Cross, ένα ειδικό σχολείο για νέους με παραβατική συμπεριφορά και διαταραχές. Εκεί θα συναντήσει τον Daniel, που την αποφεύγει εμφανώς, αλλά που μια παράξενη δύναμη μοιάζει να τους ενώνει, οδηγώντας την σε ένα ταξίδι ανακάλυψης της πραγματικής της ταυτότητας.