Inferno
Μυστηρίου
Διάρκεια: 121'

Η περίληψη:
Όταν ο Robert Langdon ξυπνάει σε ένα ιταλικό νοσοκομείο με αμνησία, ενώνει τις δυνάμεις του με τη Sienna Brooks, μια γιατρό που ελπίζει ότι θα τον βοηθήσει να ανακτήσει τις αναμνήσεις του και να αποτρέψει έναν τρελό από το να ελευθερώσει έναν είδος παγκόσμιου λοιμό που σχετίζεται με την «Κόλαση» του Δάντη.



Bacalaureat - Η αποφοίτηση
Δραματική
Διάρκεια: 127'

Η περίληψη:
Ο 49χρονος Romeo Aldea ζει μαζί με την έφηβη κόρη του σε μια ορεινή πόλη της Τρανσυλβανία και αυτό που είχε πάντα στο νου του, ήταν πως όταν η κόρη του ενηλικιωθεί θα φύγει μακριά για να σπουδάσει. Τα πράγματα μοιάζουν να έχουν δρομολογηθεί, αφού η Eliza έχει κερδίσει μια υποτροφία για να σπουδάσει ψυχολογία στο Ηνωμένο Βασίλειο. Μένει απλά να περάσει τις τελικές της εξετάσεις, μια διαδικασία που ακολουθείται από όλους τους μαθητές. Μια μέρα όμως πριν την πρώτη της γραπτή εξέταση, η Eliza πέφτει θύμα μιας επίθεσης που θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο το μέλλον της. Τώρα ο Romeo πρέπει να πάρει μια σκληρή απόφαση, αφού υπάρχουν τρόποι να λύσει την κατάσταση, αλλά κανένας από αυτούς δεν συνάδει με τις αργές που αυτός ως πατέρας, δίδαξε στην κόρη του.



Ah-ga-ssi - Η υπηρέτρια
Δραματικό θρίλερ
Διάρκεια: 144'

Η περίληψη:
Νότια Κορέα και Ιαπωνία, δεκαετία του 1930. Οι ζωές τεσσάρων ανθρώπων εμπλέκονται με ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Μια ευγενής κυρία που κληρονόμησε μια περιουσία, ένας απατεώνας κόμης που κυνηγάει την περιουσία της, μια νεαρή πορτοφολού που προσλαμβάνεται από την ευγενή, και ο θείος της λαίδης που κάνει ό,τι μπορεί για να την προσέχει.



Southside with you - Πρώτο ραντεβού
Βιογραφική
Διάρκεια: 84'

Η περίληψη:
Σικάγο, Καλοκαίρι του 1989. Ένα στέλεχος νομικής φίρμας, με το όνομα Barack Obama, προσπαθεί να κερδίσει την καρδιά μιας νεαρής δικηγόρου, της Michelle Robinson. Κατά το πρώτο τους ραντεβού, επισκέπτονται το ινστιτούτο τέχνης της πόλης, παρακολουθούν το "Κάνε το Σωστό" του Spike Lee, και έξω από ένα μαγαζί παγωτών, έχουν το πρώτο τους φιλί. Η μοίρα τους είναι να αναμιχθούν στην παγκόσμια ιστορία, αφού το 2008 ο Barack Obama θα γίνει πρόεδρος των Η.Π.Α. και η Michelle Robinson Obama πρώτη κυρία.



The Beatles: Eight days a week-The touring years
Ντοκιμαντέρ
Διάρκεια: 137'

Η περίληψη:
Μετά το θρυλικό ντεμπούτο τους στο «The Ed Sullivan Show» το 1954, οι Beatles μάγεψαν τις Η.Π.Α. και οι μετασεισμοί έγιναν αισθητοί παντού, μεταμορφώνοντας την ποπ κουλτούρα για πάντα. Το ντοκιμαντέρ του βραβευμένου με Όσκαρ Ron Howard εξερευνά την ιστορία των Beatles μέσα από τις συναυλίες τους, από τα πρώτα χρόνια τους στα μικρά κλαμπ του Λίβερπουλ μέχρι τις παγκόσμιες τουρνέ σε γεμάτα στάδια σε όλο τον κόσμο. Η ταινία παρουσιάζει σπάνιο αρχειακό υλικό, καθώς και καινούριες συνεντεύξεις με τον Paul McCartney, τον Ringo Starr και άλλους, για να απεικονίσει την τρέλα της απίστευτης ανόδου του συγκροτήματος, καθώς και το μεγάλο βάρος που αυτή σήμαινε για τα τέσσερα μέλη.



Ρισάλτο - Onslaught
Δραματική
Διάρκεια: 78'

Η περίληψη:
Ο Άρης είναι ένας νέος που ζει ανάμεσα σε δύο κόσμους. Από τη μία, ο επαγγελματικός του χώρος στον κόσμο του θεάματος που διψάει για λάμψη, χρήμα κι εξουσία. Από την άλλη, η ασφυκτική οικογένεια και η κρίση που έχει χτυπήσει τη χώρα και επιδεινώνει τις ανθρώπινες σχέσεις, που ούτως ή άλλως είναι περίπλοκες και τραυματικές. Ο πρωταγωνιστής προσπαθεί να βρει την ισορροπία του μέσα από τον έρωτα, αλλά κι αυτός τον προδίδει. Θα βρει τελικά τη διέξοδο;