Ραντεβού με τον κόσμο των πριγκιπισσών του «Ψυχρά κι Ανάποδα» της Disney / Έλσα και Άννα
Σάββατο 03 Δεκεμβρίου 2016, 12:30μ.μ. - 15.00μ.μ.
Για παιδιά από 5 ετών

«Να ονειρεύεσαι πάντα...»
Κλασικές, μοντέρνες, μαχητικές, δυναμικές, επικές, αστείες, ρομαντικές, οι Πριγκίπισσες της Disney είναι ηρωίδες βγαλμένες από τη φαντασία γνωρίζουν πώς να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα. Όποια κι αν προτιμάς, τη Χιονάτη, τη Σταχτοπούτα, την Αυγή, την Μπελ, την Άριελ, την Τιάνα, την Ποκαχόντας, τη Μουλάν, τη Ραπουνζέλ, τη Μέριντα ή την Έλσα, ένα είναι σίγουρο: Θα σου δείξει πώς τα όνειρά σου μπορούν να βγουν αληθινά!
Το Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2016, από τις 12:30μ.μ. έως τις 15.00μ.μ., σε περιμένουμε στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ για να ζήσουμε ξανά τη μαγεία της ταινίας Ψυχρά κι Ανάποδα της Disney.
Ακολούθησε την ατρόμητη Άννα σε ένα επικίνδυνο ταξίδι γεμάτο περιπέτεια και συγκίνηση.
Θα καταφέρει να βρει την αδερφή της την Έλσα και να σώσει το βασίλειο της Αρεντέλα από τον επικίνδυνο χειμώνα; Στο ταξίδι μας θα συναντήσουμε όλους τους χαρακτήρες της ταινίας, από τον πρίγκιπα Χανς και τον παγοπώλη Κριστόφ μέχρι τον αστείο Όλαφ!
Ανάμεσα στη φαντασία και το όνειρο θα ταξιδέψουμε σε μέρη μαγικά και παγωμένα και θα καταλάβουμε πόση δύναμη μπορεί να κρύβει η αγάπη.
Ετοιμάσου για κατασκευές, θέατρο, face painting, πολύ παιχνίδι, λίγο κρύο και φυσικά πράξεις αγάπης για να ζεστάνουμε τις καρδιές μας!

Η ηθοποιός Ειρήνη Κουμπαρούλη και η εικαστικός Γεωργία Σουβατζή θα ταξιδέψουν μαζί μας στο βασίλειο της Αρεντέλα.

Είσοδος ελεύθερη – Δηλώσεις συμμετοχής στο e-mail: polychoros@metaixmio.gr