La la land
Μιούζικαλ
Διάρκεια: 126'

Η περίληψη:
Δύο ονειροπόλοι -η Mia, μια εμπνευσμένη ηθοποιός, και ο Sebastian, ένας εμπνευσμένος τζαζίστας- συναντιόνται στο Λος Άντζελες. Γρήγορα ερωτεύονται και πριν το καταλάβουν, βρίσκονται σε ένα σπινθηροβόλο ρομάντζο, με τις ελπίδες και τα οράματα τους πλέον να συνδέονται. Αλλά όπως τους έφερε κοντά, έτσι το Λος Άντζελες είναι ικανό να τους χωρίσει. Καθώς μάχονται να χτίσουν την προσωπικότητα τους μέσα σε έναν τόσο σκληρό ανταγωνισμό που τώρα τους περιβάλλει, η Mia κι ο Sebastian ανακαλύπτουν η διατήρηση ισορροπίας τέχνης και αγάπης σε ένα μέρος σαν αυτό, μπορεί να είναι το δυσκολότερο όλων.



Moana - Βαϊάνα
Κινούμενα σχέδια
Διάρκεια: 103'

Η περίληψη:
Στην αρχαία Ωκεανία του Νότιου Ειρηνικού, η νεαρή Moana Waialiki, μοναχοκόρη του αρχηγού μιας μακράς γενιάς ναυτικών, σαλπάρει για την αναζήτηση ενός μυθικού νησιού. Κατά τη διάρκεια του δύσκολου ταξιδιού της, βρίσκει τον κατάλληλο σύμμαχο στο πρόσωπο ενός ημίθεου, του Maui.



La tortue rouge - Η κόκκινη χελώνα
Κινούμενα σχέδια
Διάρκεια: 80'

Η περίληψη:
Ένας άντρας ναυαγεί σε ένα έρημο νησί και το μόνο που έχει στο μυαλό του είναι να βρει έναν τρόπο απόδρασης. Όταν στη ζωή του μπαίνει μια κόκκινη θαλασσινή χελώνα, όλα αλλάζουν για πάντα.



Ballerina - Η μπαλαρίνα και ο μικρός εφευρέτης
Κινούμενα σχέδια
Διάρκεια: 89'

Η περίληψη:
Παρίσι, 1884. Το μόνο που ονειρεύεται η 11χρονη ορφανή Felicie είναι να γίνει μπαλαρίνα. Έτσι, φεύγει για να κυνηγήσει το μεγάλο της πάθος στο Παρίσι. Μην έχοντας τίποτα να χάσει, η Felicie «δανείζεται» την ταυτότητα ενός κακομαθημένου πλουσιόπαιδου και γράφεται στη Σχολή Μπαλέτου της Όπερας, όπου γνωρίζει τον χαρισματικό Victor, που θα γίνει ο καλύτερός της φίλος. Θα καταφέρει να κάνει το όνειρο να κρατήσει για πάντα;



Collateral beauty - Κρυφή ομορφιά
Δραματική
Διάρκεια: 97'

Η περίληψη:
Όταν ένας επιτυχημένος διαφημιστής στην Νέα Υόρκη βιώνει μια βαθιά, προσωπική τραγωδία και αποσύρεται από την καθημερινή του ζωή, οι συνάδελφοι του καταστρώνουν ένα δραστικό σχέδιο για να τον αναγκάσουν να αντιμετωπίσει τη θλίψη του, με έναν παράδοξο, αλλά βαθιά ανθρώπινο τρόπο.



Η Ρόζα της Σμύρνης - Roza of Smyrna
Δραματική
Διάρκεια: 95'

Η περίληψη:
Η αινιγματική σμυρνιά αρχόντισσα Ρόζα ζει επί δεκαετίες με το βάρος ενός μυστικού, που κρατά πεισματικά σφραγισμένο ακόμα και από την 28χρονη εγγονή της, Μαριάννα, τον μοναδικό άνθρωπο που έχει στον κόσμο. Ένα μυστικό που έρχεται από την Σμύρνη του 1922. Το συλλεκτικό πάθος του Δημήτρη, ενός αρχιτέκτονα που αναζητεί στα παράλια της Μικράς Ασίας ίχνη από τις χαμένες πατρίδες, μια παλιά φωτογραφία κι ένα νυφικό λερωμένο με αίμα γίνονται αφορμή για να ανασυρθεί, 60 χρόνια μετά, μια ερωτική ιστορία από το παρελθόν, που θα αλλάξει για πάντα τις ζωές της Μαριάννας και του Δημήτρη. H μυρωδιά των παλαιοπωλείων, η πρόκληση του μυστηρίου, η γοητεία του ταξιδιού και η δύναμη του έρωτα συνθέτουν την ατμόσφαιρα και τη διαδρομή που ακολουθούν οι τέσσερις ήρωες στις δυο μεριές του Αιγαίου, συνειδητοποιώντας πως οι μικρές ιστορίες των ανθρώπων είναι αυτές που σφραγίζουν τη μεγάλη Ιστορία.