Assassin`s Creed
Επιστημονικής φαντασίας
Διάρκεια: 115'

Η περίληψη:
Μέσω μιας επαναστατικής τεχνολογίας που ξεκλειδώνει τις γενετικές του μνήμες, ο Callum Lynch βιώνει τις περιπέτειες του προγόνου του, Aguilar, στην Ισπανία του 15ου αιώνα. Ο Callum ανακαλύπτει ότι κατάγεται από μια μυστηριώδη κρυφή αδελφότητα, τους Assassins, και συγκεντρώνει φοβερές γνώσεις και ικανότητες για να αντιμετωπίσει την καταπιεστική και παντοδύναμη οργάνωση Templar στο σήμερα.



Silence - Σιωπή
Ιστορική
Διάρκεια: 161'

Η περίληψη:
1638. Ο πορτογάλος ιεραπόστολος Sebastiao Rodrigues φτάνει στην Ιαπωνία για να εμψυχώσει τους καταπιεζόμενους χριστιανούς Ιάπωνες, αλλά και να ανακαλύψει την αλήθεια που κρύβεται πίσω από την αποστασία του προκατόχου του, του έμπειρου ιεραπόστολου Ferreira, ο οποίος δεν άντεξε τα πολλαπλά μαρτύρια. O Rodrigues θα βρεθεί κι αυτός σύντομα μπροστά σε τρομερά ηθικά διλήμματα, αλλά κυρίως μπροστά στη σιωπή του Θεού, ο οποίος μοιάζει να αποδέχεται τα φριχτά βασανιστήρια στα οποία υπόκεινται οι πιστοί του.



Nocturnal animals - Νυκτόβια πλάσματα
Δραματικό θρίλερ
Διάρκεια: 117'

Η περίληψη:
15 χρόνια πριν, η Susan Morrow εγκατέλειψε τον πρώτο της σύζυγο, τον Edward Sheffield, έναν συγγραφέα που δεν κατάφερε ποτέ να πετύχει έκδοση. Τώρα, ζει στα μεσοαστικά προάστια ως σύζυγος γιατρού, όταν από το πουθενά παραλαμβάνει ένα πακέτο που εμπεριέχει ένα χειρόγραφο του πρώτου μυθιστορήματος του πρώην συζύγου της. Της ζητά να το διαβάσει, καθώς πάντα τη θεωρούσε τον καλύτερο κριτή. Καθώς η Susan διαβάζει, βυθίζεται στη μυθοπλαστική ζωή του Tony Hastings, έναν καθηγητή μαθηματικών που οδηγεί την οικογένεια του για διακοπές στο Μέιν. Αλλά καθώς η ζωή των Hastings παίρνει απρόβλεπτο δρόμο, η Susan βυθίζεται ολοένα και βαθύτερα στο παρελθόν, αναγκασμένη να αντιμετωπίσει το σκοτάδι μέσα της.



Paterson
Δραμεντί
Διάρκεια: 118'

Η περίληψη:
Ο Paterson είναι οδηγός λεωφορείου στην πόλη Paterson του Νιου Τζέρσεϊ. Κάθε μέρα, η ζωή του διάγει μια ρουτίνα: οδηγά στην ίδια διαδρομή, παρατηρεί την πόλη, ακούει συζητήσεις από τους επιβάτες. Αλλά και γράφει ποίηση, παίρνει βόλτα τον σκύλο του, σταματάει σε ένα μπαρ και πίνει μονάχα μία μπύρα, επιστρέφει στη σύζυγο του, Laura. Ως αντίθεση, ο κόσμος της Laura ολοένα και διαφοροποιείται. Νέα όνειρα έρχονται στον νου της κάθε μέρα. Ο Paterson αγαπάει τη Laura και αυτή τον αγαπάει εξίσου. Υποστηρίζει τις φιλοδοξίες της, ενώ αυτή αναγνωρίζει την ποίηση του.