The Bye Bye Man
Τρόμου
Διάρκεια: 96'

Η περίληψη:
Όταν τρεις φοιτητές μετακομίζουν σε ένα παλιό σπίτι, μακριά από την πανεπιστημιούπολη, εξαπολύουν από λάθος μια υπερφυσική οντότητα με το όνομα Bye Bye Man, ο οποίος έρχεται να τους καταδιώξει όταν ανακαλύπτουν το όνομα του. Οι φίλοι πρέπει να σώσουν ο ένας τον άλλον, ενώ την ίδια ώρα να κρατήσουν την ύπαρξη του μεταφυσικού δολοφόνου κρυφή από άλλους, ώστε να τους σώσουν από παρόμοια μοίρα.



Forushande - Ο εμποράκος
Δραματική
Διάρκεια: 125'

Η περίληψη:
Εξαναγκασμένοι να φύγουν από το διαμέρισμα τους λόγω επικίνδυνων εργασιών σε γειτονικό κτήριο, ο Emad και η Rana μετακομίζουν σε νέο διαμέρισμα στο κέντρο της Τεχεράνης. Αλλά εκεί, ένα περιστατικό που σχετίζεται με τον προηγούμενο ένοικο του διαμερίσματος, θα αλλάξει τη ζωή του ζευγαριού δραματικά.



Live by night - Ο νόμος της νύχτας
Αστυνομική
Διάρκεια: 128'

Η περίληψη:
Δεκαετία του 1920. Η ποτοαπαγόρευση έχει ως αποτέλεσμα την άνθιση ενός ολόκληρου δικτύου παράνομων αποστακτηρίων, υπόγειων μπαρ, γκάνγκστερ και διεφθαρμένων αστυνομικών. Ο Joe Coughlin, ο μικρότερος γιος ενός διακεκριμένου αστυνόμου της Βοστόνης, έχει επιλέξει έναν τρόπο ζωής που διαφέρει από την αυστηρή και καθωσπρέπει ανατροφή του. Έχοντας στον ενεργητικό του πλειάδα μικροκλοπών, πλέον εργάζεται για έναν από τους πιο διαβόητους μαφιόζους της περιοχής. Ο Joe απολαμβάνει τη χλιδή, την ένταση και την κακή φήμη του παρανόμου. Όμως, η ζωή στη σκοτεινή πλευρά έχει το τίμημά της.