An - Γλυκό φασόλι
Δραματική
Διάρκεια: 113'

Η περίληψη:
Ο Sentaro βγήκε από τη φυλακή, και κατάφερε σε λίγο χρόνο να γίνει διευθυντής σε αρτοποιία, η οποία εξειδικεύεται στα «ντοραγιάκι», μικρά γλυκίσματα. Μια γηραιά κυρία, η Tokue, πιάνει εκεί δουλειά και πετυχαίνει να κάνει ένα δικό της παρασκεύασμα με μεγάλη επιτυχία. Αυτό γίνεται δημοφιλές και το μαγαζί ανθίζει. Τότε, όμως, αρχίζει να ξεσπάει μια φήμη που λέει ότι η Tokue είχε λέπρα.



The Lego Batman Movie - Η ταινία Lego Batman
Κινούμενα σχέδια
Διάρκεια: 104'

Η περίληψη:
Στο Gotham ζυμώνονται μεγάλες αλλαγές κι αν ο Batman θέλει να σώσει την πόλη από την εχθρική κατάληψη του Joker, ίσως πρέπει να αφήσει πίσω το μοτίβο του μοναχικού εκδικητή, να μάθει να συνεργάζεται με άλλους, και ίσως… ίσως έτσι… να καταφέρει να χαλαρώσει.



Eshtebak - Η κλούβα
Πολιτικό θρίλερ
Διάρκεια: 97'

Η περίληψη:
Κάιρο, Καλοκαίρι του 2013, δύο χρόνια μετά της αιγυπτιακή επανάσταση. Με την αποκαθήλωση του προέδρου Μόρσι και μετά από μία ημέρα βίαιων ταραχών, δεκάδες διαδηλωτών με αντίθετες πολιτικές και θρησκευτικές αντιλήψεις βρίσκονται κλεισμένοι σε φορτηγό της αστυνομίας. Για να δραπετεύσουν, δεν υπάρχει άλλος τρόπος πέρα από την εξυγίανση των πεποιθήσεων τους.



Neruda - Νερούδα
Βιογραφική
Διάρκεια: 107'

Η περίληψη:
1948, Χιλή. Ο ποιητής Pablo Neruda είναι τώρα μέλος του κομουνιστικού κόμματος και γερουσιαστής. Όταν κριτικάρει σκληρά περί της φυλάκισης απεργών ανθρακωρύχων, ο πρόεδρος της χώρας διατάζει τη σύλληψη του. Φυγάς πλέον, με την αστυνομία, υπό την ηγεσία του επιθεωρητή Oscar Peluchoneau, στο κατόπι του, ξεκινάει να γράφει το «Κάντο Χενεράλ», ένα ιστορικό ποίημα ωδή στη Λατινική Αμερική.



The space between us - Το διάστημα ανάμεσά μας
Επιστημονικής φαντασίας
Διάρκεια: 120'

Η περίληψη:
Ένα διαστημόπλοιο ξεκινά την πρώτη του αποστολή με σκοπό την αποίκηση του Άρη, για να ανακαλύψουν μετά την απογείωση πως ανάμεσα τους βρίσκεται μια έγκυος. Με την προσγείωση στον Άρη, η μητέρα πεθαίνει κι ενώ έχει προλάβει να γεννήσει τον πρώτο άνθρωπο στον μακρινό αυτό πλανήτη, χωρίς όμως να αποκαλύψει το όνομα του πατέρα. Αυτό σηματοδοτεί την αρχή της απίθανης ζωής του Gardner Elliot, ενός εξαιρετικά ευφυούς αγοριού, που μέχρι τα 16 του έχει γνωρίσει μονάχα 14 ανθρώπους. Καθώς αναζητά στοιχεία για την ταυτότητα του πατέρα του, αλλά και τον πλανήτη που κατάγεται και δεν έχει δει ποτέ, ο Gardner ξεκινάει μια online φιλία με μια έξυπνη κοπέλα από το Κολοράντο, την Tulsa.



Imperium - Αυτοκρατορία
Πολιτικό θρίλερ
Διάρκεια: 109'

Η περίληψη:
Ο Nate Foster, ένας νεαρός και ιδεαλιστής πράκτορας του FBI, μεταμορφώνεται ανάλογα και ως μυστικός θα προσπαθήσει να διεισδύσει και να εξαρθρώσει μια ακροδεξιά τρομοκρατική ομάδα. Αλλά η προσαρμογή στη νέα του αυτή ταυτότητα έχει περισσότερες δυσκολίες από όσες φαντάζονταν, οι οποίες επηρεάζουν τον χαρακτήρα του και τις αρχές του. Και ολοένα και περισσότερο βρίσκεται βαθύτερα στον επικίνδυνο κόσμο της λευκής «υπερκυριαρχίας».



Fifty Shades Darker - Πενήντα πιο σκοτεινές αποχρώσεις του γκρι
Ερωτική
Διάρκεια: 115'

Η περίληψη:
Αποθαρρυμένη από τα πάθη και τα μυστικά του όμορφου δυνάστη της και αγαπημένου Christian Grey, η Anastasia Steele σπάει τον δεσμό τους για να ξεκινήσει μια νέα καριέρα σε εκδοτικό οίκο του Σιάτλ. Αλλά το πάθος βρίσκεται ακόμα βαθιά μέσα της, και όταν αυτός της προτείνει μια νέα συμφωνία, η Anastasia δεν μπορεί να αντισταθεί. Αναθερμαίνοντας την ιδιαίτερη σχέση τους, η νεαρή γυναίκα θα μάθει περισσότερα για το παρελθόν των Πενήντα Αποχρώσεων. Και καθώς ο Christian πολεμάει με τους εσωτερικούς του δαίμονες, η Anastasia έχει να αντιμετωπίσει τον θυμό και τη ζήλια της επί των άλλων γυναικών που ήταν εκεί πριν από αυτήν, και να πάρει την πλέον σημαντική απόφαση για τη ζωή της.