Une vie - Η ζωή μιας γυναίκας
Εποχής
Διάρκεια: 119'

Η περίληψη:
Νορμανδία, 1819. Η Jeanne είναι μια υπερευαίσθητη κοπέλα στα 18 της, υπερβολικά προστατευμένη και χτισμένη με γνώμονα το απόλυτο. Αλλά έξω από τα σύνορα της μονής όπου μεγαλώνει, δεν γνωρίζει τίποτα από την άγρια όψη του αληθινού κόσμου. Η ζωή της θα προχωρήσει και θα ακολουθήσει γάμος, παιδιά, αγάπη και θάνατος, ένα πρόσωπο της ζωής για το οποίο δεν είχε ποτέ προετοιμαστεί.



Manchester by the sea - Μια πόλη δίπλα στη θάλασσα
Δραματική
Διάρκεια: 137'

Η περίληψη:
Ο Lee Chandler είναι ένας ευερέθιστος μοναχικός τύπος που εργάζεται ως πολυτεχνίτης σε πολυκατοικία της Βοστόνης. Μια μέρα του Χειμώνα, λαμβάνει κλήση που τον καλεί στην πόλη που γεννήθηκε, βόρεια από εκεί που βρίσκεται. Η καρδιά του αδελφού του τον εγκατέλειψε, και μένει αυτός ως κηδεμόνας του 16χρονου ανιψιού του. Και σαν να μην ήταν αρκετό το χάσιμο του μοναδικού του αδελφού και οι αμφιβολίες περί της νέας του ιδιότητας, η επιστροφή του στα παλιά ανοίγει ξανά την πόρτα σε μια ανείπωτη τραγωδία.



John Wick: Chapter 2 - John Wick: Κεφάλαιο 2
Δράσης
Διάρκεια: 122'

Η περίληψη:
Ο θρυλικός εκτελεστής John Wick αναγκάζεται να επανέλθει στη δράση μετά την απόσυρση του από τη δράση, λόγω του ότι ένας πρώην συνεργάτης σχεδιάζει να καταλάβει τον έλεγχο σε μια σκιώδη διεθνή οργάνωση εκτελεστών. Ο Wick όμως έχει όρκο αίματος να τον βοηθήσει, έτσι ταξιδεύει ως τη Ρώμη, όπου θα βρεθεί αντιμέτωπος με κάποιους από τους φονικότερους εκτελεστές του πλανήτη.



Demain tout commence - Όλα αρχίζουν αύριο
Δραμεντί
Διάρκεια: 118'

Η περίληψη:
Ο Samuel απολαμβάνει μια ανέμελη ζωή στη Γαλλική Ριβιέρα. Μέχρι που η Kristin, μια πρώην φιλενάδα του, του ανακοινώνει ότι είναι πατέρας ενός νεογέννητου μωρού, του το δίνει στα χέρια και φεύγει. Όταν ο Samuel αναζητά την Kristin στο Λονδίνο, αυτή δεν υπάρχει πουθενά. Εκεί θα εγκατασταθεί ο νέος πατέρας και θα πιάσει δουλειά ως κασκαντέρ σε τηλεοπτικό σόου. Με τα χρόνια, ο Samuel θα αποδείξει ότι είναι ένας τρυφερός, όσο κι αντισυμβατικός πατέρας για την αξιαγάπητη Gloria, η οποία πλέον είναι 8 ετών. Αλλά η οικογενειακή ισορροπία πρόκειται να αλλάξει. Η Kristin μπαίνει ξανά στη ζωή τους.



A cure for wellness - Αντίδοτο στην ευεξία
Θρίλερ
Διάρκεια: 146'

Η περίληψη:
Ο Lockhart, ένας φιλόδοξος χρηματιστής της Wall Street, στέλνεται από την εταιρία του σε ένα απομονωμένο θεραπευτικό σπα στις Άλπεις. Ο Lockhart έχει μία αποστολή: πρέπει να πείσει τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρίας, τον Pembroke, που βρίσκεται ως ασθενής στο σπα κι έχει δηλώσει στο προσωπικό της εταιρίας του ότι δεν έχει καμία πρόθεση να γυρίσει στη Νέα Υόρκη, να επιστρέψει στα καθήκοντά του. Ο Lockhart φτάνει στο ήσυχο σανατόριο, όπου οι ασθενείς υποτίθεται ότι λαμβάνουν μία θαυματουργή θεραπεία. Στην πραγματικότητα, όμως, αυτοί φαίνεται ότι αρρωσταίνουν ακόμη περισσότερο…