Το τελικό trailer του "Beauty and the Beast" είναι εδώ και προκαλεί πολλές συζητήσεις, αλλά και... αντιδράσεις. Οι fans έχουν μοιραστεί στα δύο, με τους μεν να έχουν εντυπωσιαστεί με το αποτέλεσμα, ενώ οι δε οι διαμαρτύρονται πως το trailer προδίδει την πλοκή, μα και πως οι ηθοποιοί έχουν αγγλική προφορά ενώ η αυθεντική ιστορία, υποτίθεται πως διαδραματίζεται στη Γαλλία.

Δεν αντιλέγω, η προφορά είναι λίγο πιο έντονα αγγλική απ' όσο θα έπρεπε, σε προσωπικό όμως επίπεδο, δεν με νοιάζει καθόλου. Ούτε ότι το trailer "προδίδει" την πλοκή. Έχω δει το αντίστοιχο animation της Disney εκατοντάδες φορές, άρα ξέρω την υπόθεση και κατά συνέπεια δεν έχω λόγο να γκρινιάζω. Αντίθετα, ο συνδυασμός εικόνας, επιπέδου μεταφοράς και μουσικής, γεννάει μέσα μου μια συγκινητικά νοσταλγική διάθεση, πηγαίνοντάς με πίσω στο χρόνο και ναι, ανυπομονώ να έρθει ο Μάρτιος.

Προς το παρόν, και μέχρι τις 16 του επόμενου μήνα -17 για το εξωτερικό- που η ταινία κάνει πρεμιέρα, απολαύστε το trailer και μοιραστείτε μαζί μας τις εντυπώσεις σας.