Η σημαντικότερη εκδοτική στιγμή στον χώρο της αστυνομικής λογοτεχνίας για το 2017 πλησιάζει! Είστε έτοιμοι για την 11η περιπέτεια του επιθεωρητή Χάρι Χόλε; Ο χρόνος μετρά αντίστροφα, καθώς η Δίψα, από τον συγγραφέα-φαινόμενο Jo Nesbo, που περιμένεις εσύ και εκατομμύρια αναγνώστες σε όλο τον κόσμο, αναμένεται να κυκλοφορήσει στα ελληνικά στις αρχές Απριλίου.

Στις 07 Απριλίου όλη η Ελλάδα ακολουθεί τον Χάρι Χόλε στη νέα του περιπέτεια.
Στις 07 Απριλίου όλοι οι δρόμοι οδηγούν στα βιβλιοπωλεία.
Στις 07 Απριλίου, λίγες μέρες πριν από την επίσημη κυκλοφορία του βιβλίου, τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας χορεύουν στον αστερισμό του Χάρι Χόλε και καλούν όλους εσάς, τους φαν του Nesbo και των βιβλίων του, σε μια μαγική βραδιά αφιερωμένη στον ροκ σταρ της αστυνομικής λογοτεχνίας. Επισκεφθείτε το βιβλιοπωλείο της περιοχής σας, το απόγευμα ή το βράδυ της Παρασκευής 07 Απριλίου, για να αποκτήσετε πρώτοι τη Δίψα καθώς κι ένα αναμνηστικό συλλεκτικό δώρο-έκπληξη που θα ζηλέψει κάθε Nesbomaniac.
Ζητήστε περισσότερες πληροφορίες στο βιβλιοπωλείο της γειτονιάς σας.
Όπου κι αν βρίσκεστε λοιπόν στις 07 Απριλίου, μπείτε σε ένα βιβλιοπωλείο για να γιορτάσετε μαζί με άλλους Nesbomaniacs την έκδοση του βιβλίου της χρονιάς!
Δείτε ΕΔΩ ποια βιβλιοπωλεία συμμετέχουν.

Η νέα περιπέτεια του Χάρι Χόλε φέρνει μαζί της και έναν μεγάλο διαγωνισμό. Μπείτε τώρα στο ολοκαίνουργιο www.jonesbo.gr, μάθετε τα πάντα για τον αγαπημένο σας νορβηγό συγγραφέα και τον δημοφιλή ντετέκτιβ του, δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα μέχρι τις 20 Ιουνίου 2017 και κερδίστε ένα τριήμερο ταξίδι στο μαγευτικό Όσλο, την πόλη του Χάρι Χόλε!
Το ταξίδι, που συμπεριλαμβάνει αεροπορικά εισιτήρια και διαμονή σε ξενοδοχείο 4 αστέρων για δύο άτομα, είναι μια ευγενική χορηγία της Smile Acadimos (www.smileacadimos.gr).

Mείνετε συντονισμένοι στο www.metaixmio.gr και στη σελίδα μας στο facebook για περισσότερες λεπτομέρειες και για πολλές ακόμα εκπλήξεις!

Στις 07/04/2017 όλη η Ελλάδα «διψάει» για Nesbo!
Στις 07/04/2017 όλη η Ελλάδα γιορτάζει τη «Δίψα»!