Aquarius
Δραματική
Διάρκεια: 140'

Η περίληψη:
Η Clara, 65 ετών, είναι μια συνταξιούχος συγγραφέας και μουσικο-κριτικός. Είναι χήρα, μητέρα τριών ενηλίκων παιδιών, και ζει σε ένα διαμέρισμα γεμάτο βιβλία και δίσκους στη γειτονιά του Μπόα Βιατζέμ, σε ένα κτίριο που ονομάζεται Aquarius. Η Κλάρα έχει επίσης το δώρο του ταξιδιού στον χρόνο, μια υπερδύναμη που λίγοι άνθρωποι στον κόσμο είναι σε θέση να αναπτύξουν.



Chuck - Chuck: Η ιστορία του πραγματικού Rocky Balboa
Βιογραφική
Διάρκεια: 101'

Η περίληψη:
Η ιστορία του Chuck Wepner, ενός πωλητή σε κάβα από το Νιου Τζέρσεϊ, που έφτασε ως τους 15 γύρους απέναντι στον μεγαλύτερο μποξέρ όλων των εποχών, τον Muhammed Ali. Στα δέκα του χρόνια στα ρινγκ, ο Wepner είχε ως αρνητικό απολογισμό δύο μονάχα νοκ-άουτ, 8 σπασίματα μύτης και 313 ράμματα. Αλλά οι σκληρότερες μάχες ήταν αυτές μακριά από τα ρινγκ. Μια επική ζωή γεμάτη ναρκωτικά, αλκοόλ, ατίθασες γυναίκες, απίστευτα μεγαλεία και εξίσου απίστευτες πτώσεις.



Pirates of the Caribbean: Dead men tell no tales - Οι Πειρατές της Καραϊβικής: Η εκδίκηση του Σαλαζάρ
Φαντασίας
Διάρκεια: 129'

Η περίληψη:
Έχοντας χάσει επαφή με την τύχη του, ο καπετάνιος Jack Sparrow βλέπει την κατάσταση να χειροτερεύει ακόμα περισσότερο όταν θανάσιμοι πειρατές φαντάσματα, οδηγημένοι από τον τρομερό καπετάνιος Salazar, δραπετεύουν από το Τρίγωνο του Διαβόλου, αποφασισμένοι να σκοτώσουν κάθε πειρατή στη θάλασσα, μαζί φυσικά και τον Sparrow. Η μόνη ελπίδα επιβίωσης βρίσκεται στην ανεύρεση της θρυλικής τρίαινας του Ποσειδώνα, ένα ισχυρότατο κατασκεύασμα που παρέχει στον κάτοχο της απόλυτο έλεγχο των θαλασσών. Για να τη βρει, θα χρειαστεί να συνεργαστεί με την Carina Smyth, μια πανέξυπνη κι όμορφη αστρονόμο, και τον Henry, έναν ξεροκέφαλο νεαρό ναυτικό της βασιλικής ναυτικής ακαδημίας. Στο τιμόνι του Νεκρού Γλάρου, του θλιβερά μικρού και σκοροφαγωμένου πλοίου του, ο Jack αγωνίζεται να αλλάξει τη δυσοίωνη μοίρα του, αλλά και να σώσει τη ζωή του από τον πιο επικίνδυνο και μοχθηρό εχθρό που αντιμετώπισε ποτέ.



Souvenir - Σουβενίρ
Κομεντί
Διάρκεια: 90'

Η περίληψη:
Η Liliane ήταν κάποτε η Laoura, ένα ανερχόμενο αστέρι στη μουσική σκηνή, όπου είχε τη μία στιγμή δόξας όταν βγήκε δεύτερη στη Eurovivion πίσω από τους Abba, το 1974. Σήμερα, όλοι την έχουν ξεχάσει, κι εργάζεται σε βιομηχανία κρεάτων. Αλλά όταν γνωρίζει τον Jean, έναν 21χρονο μποξέρ, η ζοφερή της ζωή αναποδογυρίζεται. Ο νεαρός την ερωτεύεται, αλλά και την πείθει ότι πρέπει να κάνει τη μεγάλη της επιστροφή στη μουσική σκηνή.



Polina, danser sa vie - Polina: Ο χορός είναι η ζωή μου
Δραματική
Διάρκεια: 108'

Η περίληψη:
Μόσχα, αρχές της δεκαετίας του 1990. Ο οχτάχρονη Polina είναι μια χαρισματική μπαλαρίνα. Προερχόμενη από ταπεινή καταγωγή, βρίσκεται στο περίφημο σχολείο του καθηγητή Bojinski, που εκπαιδεύει χορευτές από τα μπαλέτα Μπολσόι. Άμεσα διακρίνει τις ικανότητες της μικρής και τη βάζει να εργάζεται τόσο σκληρά, που φτάνοντας η Polina στα 18, το όνειρο της γίνεται αληθινό και μπαίνει στα Μπολσόι. Εκεί θα γνωρίσει τον Adrien, έναν χαριτωμένο Γάλλο χορευτή. Αυτός θα τη βοηθήσει να ανακαλύψει όχι μονάχα την αγάπη, αλλά κυρίως έναν νέο τρόπο χορού, πιο μοντέρνο και εκφραστικό, έναν τρόπο θα αλλάξει τη ζωή της για πάντα.



The dinner - Το δείπνο
Δραματικό θρίλερ
Διάρκεια: 120'

Η περίληψη:
Δύο εντελώς διαφορετικά μεταξύ τους αδέλφια και οι σύζυγοι τους βρίσκονται μία φορά τον μήνα σε ένα σικ εστιατόριο. Η εύθραυστη ισορροπία κλονίζεται όταν υποψιάζονται ότι τα παιδιά τους έχουν κάνει κάτι το αποτρόπαιο. Πλέον, τα ζευγάρια διχάζονται πάνω στο πώς θα χειριστούν την κατάσταση.