Cars 3 - Αυτοκίνητα 3
Κινούμενα σχέδια
Διάρκεια: 109'

Η περίληψη:
Παραγκωνισμένος από μια νέα γενιά ταχύτατων αυτοκινήτων κούρσας, ο θρυλικός Lightning McQueen βρίσκεται ξαφνικά εκτός από το άθλημα που τόσο αγαπάει. Για να καταφέρει να ξαναμπεί, χρειάζεται τη βοήθεια μιας δυναμικής νεαρής τεχνικού, της Cruz Ramirez, η οποία έχει τα δικά της πλάνα για νίκη και έμπνευση από τον Doc Hudson. Μπροστά τους είναι η μεγάλη κούρσα του Κύπελου Πίστον και η καρδιά του πρωταθλητή θα μπει σε νέα δοκιμασία.



Mal de pierres - Όλα όσα αγαπήσαμε
Εποχής
Διάρκεια: 120'

Η περίληψη:
Σε μια εποχή όπου το όνειρο της αληθινής αγάπης θεωρείται σκανδαλώδες ή ακόμα περισσότερο ένα δείγμα παραφροσύνης, η Gabrielle, μια νεαρή γυναίκα που προέρχεται από ένα μικρό χωριό της νότιας Γαλλίας παντρεύεται τον Jose, έναν τίμιο και αξιαγάπητο ισπανό αγρότη. Παρά την αφοσίωση που της δείχνει, η Gabrielle ορκίζεται ότι ποτέ δεν θα τον αγαπήσει, κι όταν θα επισκεφθεί τις Άλπεις για να θεραπεύσει τις πέτρες στα νεφρά της, θα γνωρίσει τον Andre Sauvage έναν τραυματία βετεράνο του πολέμου της Ινδοκίνας που καταφέρνει να αναζωπυρώσει το πάθος που έκρυβε θαμμένο μέσα της.



Ξα μου - High season
Δραματική
Διάρκεια: 87'

Η περίληψη:
Η απάντηση του Τζώνη στην ξαφνική απόλυσή του από διευθυντής ξενοδοχείου, μέσα στην οικονομική κρίση, είναι το να φτιάξει κι αυτός το δικό του σπήλαιο. Από τη γυναίκα και τα παιδιά του, όμως ως τους τυχαίους συνοδοιπόρους του στην Κρήτη, θα παρακινηθεί σε ανοίκεια, απρόοπτα και αναζωογονητικά βιώματα κοντά στη γη και τη φύση, που ίσως τον φέρουν αντιμέτωπο με την ίδια τη δύναμη και τη θέληση του εαυτού του, με την «εξά» του και με όλα όσα υπάρχουν γύρω μας και δεν τα βλέπουμε.



The mummy - Η μούμια
Φαντασίας
Διάρκεια: 110'

Η περίληψη:
Παρότι ενταφιάστηκε με ασφάλεια σε μια κρύπτη βαθιά κάτω από την ανηλεή έρημο, μια αρχαία πριγκίπισσα, της οποίας το πεπρωμένο της κλάπηκε με αδικία, ξυπνάει στο σήμερα. Μαζί της κουβαλάει μια μοχθηρία που αναπτύχθηκε μέσα στους αιώνες και σκορπάει τρόπο που αψηφά την ανθρώπινη αντίληψη.



Sage femme - Μικρά βήματα
Δραμεντί
Διάρκεια: 117'

Η περίληψη:
Η Claire είναι μια μαία. Αφιερωμένη, χαρισματική και ειλικρινής, εργάζεται σε ένα μικρό κέντρο μητρότητας κοντά στο Μαντεσλά Ζολί όπου ζει. Αλλά με τα χρόνια, οι σύγχρονες μέθοδοι μαιευτικής έχουν έρθει σε αντιπαράθεση με τους λεπτούς της τρόπους και έχει δοκιμαστεί η αίσθηση περηφάνιας και ευθύνης που κάποτε ένιωθε. Κοντά στο τέλος της καριέρας της, παρά στην αρχή της, αρχίζει να διερωτάται περί της θέσης της και των ικανοτήτων της. Μια ημέρα, λαμβάνει ένα περίεργο τηλεφώνημα, με μια φωνή από το παρελθόν. Η Beatrice, η ελευθέρου πνεύματος ερωμένη του νεκρού της συζύγου, έχει σημαντικά και πιεστικά νέα που την αναγκάζουν να ζητήσει ραντεβού, κι ενώ είχε χαθεί επί 30 χρόνια χωρίς ίχνος.



Es por tu bien - Είναι για το καλό σου
Κωμωδία
Διάρκεια: 93'

Η περίληψη:
Ο χειρότερος εφιάλτης ενός πατέρα είναι η μέρα που συναντά τον φίλο της κόρης του... που φυσικά είναι εντελώς ακατάλληλος και θέλει μόνο ένα πράγμα από το αγαπημένο κοριτσάκι του. Αυτή η μέρα έφτασε για τους τρεις φίλους: τον Arturo, τον Poli και τον Chus. Οι γλυκές τους κορούλες αποφάσισαν να «πετάξουν» το μέλλον τους σε τρεις ανεπρόκοπους. Οι μπαμπάδες όμως έχουν άλλη άποψη. Ο μόνος τρόπος είναι να απαλλαγούν από αυτούς, ενώνοντας τις δυνάμεις τους, και να κάνουν ό,τι χρειάζεται για να τους ξεφορτωθούν. Ο πόλεμος ξεκινά.



Lasciati andare - Ο γιατρός έχει τρεχάματα
Κομεντί
Διάρκεια: 102'

Η περίληψη:
Ο Elia, ένας επιστήμονας ψυχίατρος, είναι χωρισμένος εδώ και λίγο καιρό από τη σύζυγό του, Giovanna (όχι νομικά, γιατί τα διαζύγια κοστίζουν). Μένει μόνος σε ένα διαμέρισμα που χρησιμοποιεί και ως ιατρείο για τις συνεδρίες με τους ασθενείς του (για την ακρίβεια μισό διαμέρισμα, αφού έχει χωρίσει απλώς το σπίτι που έμενε με τη γυναίκα του στα δύο, καθώς και οι μετακομίσεις κοστίζουν). Ένα βράδυ, η καρδιά του Elia τού στέλνει προειδοποιητικό μήνυμα και ο γιατρός συνιστά γυμναστική. Παρότι σιχαίνεται την άσκηση, αποφασίζει να μπει σε πρόγραμμα. Τότε είναι που μπαίνει στη ζωή του η Claudia, μια personal-trainer με κέφι, παρορμητισμό και γοητευτική ελαφρότητα, που θα βαλθεί να του κάνει σωστά γυμνάσια. Εκείνος βάζει το «νους υγιής» κι εκείνη το «εν σώματι υγιεί» και μαζί αρχίζουν να τρέχουν στις περιπέτειες της ζωής και των σχέσεων. Ένα τρέξιμο που θα τους ενώσει με μία απρόσμενη μα τόσο τρυφερή φιλία.



Alibi.com - Άλλοθι για παντρεμένους.com
Κομεντί
Διάρκεια: 90'

Η περίληψη:
Ο Gregory Van Huffelείναι το αφεντικό μιας ιδιαίτερης εταιρίας ονόματι Alibi.com. Μαζί με τους δύο συνεργάτες του δημιουργεί για τους πελάτες του τα τέλεια άλλοθι, προκειμένου οι τελευταίοι να καλύψουν τυχόν εξωσυζυγικές σχέσεις, να αποφύγουν εταιρικά μίτινγκ ή να διατηρήσουν την ιδιωτικότητα τους. Αλλά όταν γνωρίζει τη Flo, μια κοπέλα που απεχθάνεται τους άντρες που λένε ψέματα, τα πράγματα περιπλέκονται.