Spider-Man: Homecoming - Spider-Man: Η επιστροφή στον τόπο του
Υπερήρωες
Διάρκεια: 133'

Η περίληψη:
Ενθουσιασμένος από την εμπειρία του με τους Εκδικητές, ο νεαρός Peter Parker επιστρέφει στο σπίτι του, όπου ζει με την θεία May κάτω από το άγρυπνο βλέμμα του καινούργιου του μέντορα, Tony Stark. Ο Peter προσπαθεί να προσαρμοστεί στην καθημερινή του ρουτίνα, αποσπάται όμως από τις σκέψεις του που του υποδεικνύουν ότι είναι κάτι περισσότερο από ένας απλός φιλικός γείτονας. Όταν όμως εμφανίζεται ο Vulture, ένας καινούργιος εχθρός, τότε όλα εκείνα που ο Πίτερ θεωρεί σημαντικά μοιάζουν να απειλούνται.



The beguiled - Η αποπλάνηση
Δραματικό θρίλερ
Διάρκεια: 94'

Η περίληψη:
Κατά τη διάρκεια του αμερικανικού εμφυλίου, ένας τραυματισμένος βόρειος στρατιώτης, ο John McBurney, περιμαζεύεται στα πρόθυρα του θανάτου από μια νεαρή ενός οικοτροφείου θηλέων στον Νότο. Καταφέρνει να τον φέρει ως το κτήριο, όπου αρχικά όλες οι κοπέλες τρομάζουν στη θέα του. Καθώς αρχίζει να αναρρώνει, η μία μετά την άλλη παραδίνονται στη γοητεία του και η ατμόσφαιρα ξεχειλίζει από ζήλια και προδοσία.



How to be a latin lover - Πώς να γίνεις λατίνος εραστής
Κωμωδία
Διάρκεια: 115'

Η περίληψη:
Ο νεαρός κι όμορφος Maximo έχει ένα και μόνο όνειρο: να γίνει πάμπλουτος δίχως να εργαστεί ούτε μία ημέρα στη ζωή του. Έχοντας ήδη κάνει καριέρα στο να ξελογιάζει πλούσιες γηραιότερες κυρίες, παντρεύεται μια πλούσια γυναίκα με τα διπλά του χρόνια. 25 χρόνια αργότερα, κακομαθημένος, αλλά και βαριεστημένος που πρέπει να ξυπνάει δίπλα στην 80χρονη σύζυγο του, εκπλήσσεται όσο ποτέ όταν αυτή τον εγκαταλείπει για έναν ακόμα νεότερο έμπορο αυτοκινήτων. Εξορισμένος από την έπαυλη που χρόνια ζούσε και απεγνωσμένος μια και δεν έχει ούτε πού να μείνει, αναγκάζεται να πάει στην αποξενωμένη του αδελφή, τη Sara, η οποία ζει με τον σπασίκλα, αλλά αξιαγάπητο γιο της, τον Hugo, σε ένα μικρό διαμέρισμα. Αγωνιώντας να επιστρέψει στα μεγαλεία, ο Maximo χρησιμοποιεί τον έρωτα του ανιψιού του για μια συμμαθήτρια του, ως προπέτασμα για να τα ρίξει στη γιαγιά της, τη Selest, μια χήρα δισεκατομμυριούχα. Αλλά για να μπορέσει να εξαπολύσει τις δυνάμεις του ως λατίνος εραστής, ο Maximo πρέπει πρώτα να δημιουργήσει δεσμό με τον Hugo, καταλήγοντας σε συμπεράσματα τα οποία προσπερνούσε όλα αυτά τα χρόνια.



Che bella giornata - Τι όμορφη μέρα, Θεέ μου!
Κωμωδία
Διάρκεια: 97'

Η περίληψη:
Ο Checco, ένας ελάχιστα μορφωμένος αλλά αυτάρεσκος τύπος από το Μιλάνο, που πάντα ονειρεύονταν να γίνει αστυνομικός, αποτυγχάνει στις εισακτήριες εξετάσεις για τρίτη φορά. Αλλά ο νεαρός έχει τις διασυνδέσεις του και γρήγορα γίνεται πράκτορας ασφαλείας στον καθεδρικό της πόλης. Φυσικά, λόγω έλλειψης μυαλού, αποδεικνύεται σκέτη καταστροφή. Όταν τον εντοπίζει ο Soufien, ένας άραβας τρομοκράτης που σκοπεύει να ανατινάξει τον ναό, ο Checco μοιάζει με το τέλειο κορόιδο. Για να τον παραπλανήσει, στέλνει την αξιολάτρευτη αδελφή του, Farah, με την αποστολή να τον ξελογιάσει.



Hampstead - Απροσδόκητος έρωτας
Δραματική
Διάρκεια: 102'

Η περίληψη:
Η Emily Walters είναι μια αμερικανίδα χήρα που ζει κοντά στο Χάμστεντ Χιθ, ένα από τα μεγαλύτερα πάρκα του Λονδίνου. η οποία παρά την όμορφη κοινωνική της ζωή και το ωραίο της διαμέρισμα, συνεχώς ανησυχεί για το μέλλον της καθώς δεν έχει κανένα πλάνο στη ζωή της. Μια μέρα, θα παρατηρήσει στο Χάμστεντ Χιθ, έξω από μια ετοιμόρροπη καλύβα, έναν απεριποίητο άνθρωπο να δέχεται βίαιη επίθεση. Αφού καλέσει την αστυνομία, θα πάει η ίδια να ρίξει μια ματιά στην κατάσταση, κι εκεί θα γνωρίσει τον Donald Horner, έναν άνθρωπο που όπως φαίνεται έχει περάσει περίπου δυο δεκαετίες της ζωής του μέσα στην καλύβα του Χάμστεντ Χιθ και που πλέον φαίνεται να έχει προβλήματα με εργολάβους που θέλουν να την κατεδαφίσουν.



Koblic - Ο πιλότος
Πολιτικό θρίλερ
Διάρκεια: 92'

Η περίληψη:
1977, κατά τη διάρκεια της δικτατορίας στην Αργεντινή. Ένας πρώην πιλότος και πλοίαρχος του αργεντινικού ναυτικού δεν εκτελεί μια διαταγή της χούντας και γίνεται φυγάς για να επιβιώσει. Θα επιλέξει να κρυφτεί σε μια μικρή πόλη στα νότια της χώρας, όπου η παρουσία του θα τραβήξει την προσοχή του αδίστακτου και βίαιου τοπικού αστυνόμου.