The headhunter's calling (γνωστό και ως Family man) - Ο σύμβουλος
Δραματική
Διάρκεια: 108'

Η περίληψη:
Για τον Dane Jensen, η επιτυχία απαιτεί να είσαι και λίγο αδίστακτος. Μετά από χρόνια που ανεβαίνει τα σκαλιά της εταιρίας του, ο μεγαλύτερος στόχος του είναι προ των πυλών. Το αφεντικό της εταιρία εύρεσης εργασίας στην οποία εργάζεται, ανακοινώνει ότι συνταξιοδοτείται. Έτσι, φτάνει η στιγμή του για να κάνει το μεγάλο άλμα. Η άνοδος του απαιτεί όλη του την προσοχή, ειδικά μια και η σημαντικότερη αντίπαλος του είναι νεότερη, αλλά εξίσου αποφασισμένη. Αλλά τότε συμβαίνει κάτι που δεν μπορούσε να φανταστεί. Ο 10χρονος γιος του αρρωσταίνει βαριά και ξαφνικά οι ανάγκες στην οικογένεια απαιτούν νέα σημασία.



Que dios nos perdone - Κανείς δεν μπορεί να μας σώσει
Θρίλερ
Διάρκεια: 127'

Η περίληψη:
Μαδρίτη, Καλοκαίρι του 2011. Οικονομική κρίση. Το κίνημα 15-Μ και ενάμιση εκατομμύριο πιστοί περιμένουν την άφιξη του πάπα, σε μια πόλη που είναι πιο χαοτική από ποτέ. Σε αυτό το περιβάλλον, οι ντετέκτιβ Velarde και Alfaro πρέπει να ανακαλύψουν κάποιον που φαίνεται να είναι ψυχοπαθής δολοφόνος. Το κυνήγι του είναι ενάντια στον χρόνο και θα τους κάνει να συνειδητοποιήσουν κάτι που δεν φαντάζονταν ποτέ: κανένας από τους δυο τους δεν είναι και τόσο διαφορετικός από τον δολοφόνο.



Paris can wait - Το Παρίσι μπορεί να περιμένει
Κομεντί
Διάρκεια: 92'

Η περίληψη:
Η Anne βρίσκεται σε ένα σταυροδρόμι στη ζωή της. Χρόνια παντρεμένη με τον πετυχημένο, αλλά αφηρημένο παραγωγό ταινιών Michael, βρίσκεται ξάφνου να αρπάζει το αμάξι και να ταξιδεύει από τις Κάνες στο Παρίσι, παρέα με έναν συνεργάτη του άντρα της, του Jacques. Αυτό που λογικά θα ήταν μια διαδρομή επτά ωρών, μετατρέπεται σε μια ανέμελη περιπέτεια δύο ημερών, με αλλαγές κατευθύνσεων που περιλαμβάνουν απίθανα τοπία, καλό φαγητό και κρασί, χιούμορ, σοφία και ρομάντζο, ξυπνώντας τις αισθήσεις της Anne και δίνοντας της νέα όρεξη για ζωή.



Sole a catinelle - Και ο Θεός να βάλει το χέρι του!
Κωμωδία
Διάρκεια: 87'

Η περίληψη:
O Checco είναι παντρεμένος και έχει έναν υπέροχο γιο. Εργάζεται ως καμαριέρης σε ξενοδοχείο, όταν αποφασίζει να παραιτηθεί και να ασχοληθεί με την πώληση μιας συγκεκριμένης μάρκας ηλεκτρικής σκούπας. Η οικονομική κρίση ξεσπά και η γυναίκα του απολύεται από τη δουλεία της, ενώ οι πωλήσεις της σκούπας δεν πάνε καθόλου καλά. Ο Checco όμως έχει υποσχεθεί στον γιο του ότι αν πάρει σε όλα τα μαθήματα «άριστα» θα του κάνει δώρο τις διακοπές των ονείρων του. Ο μικρός τα καταφέρνει περίφημα και τώρα ο Checco πρέπει να τηρήσει την υπόσχεση του χωρίς δεκάρα στην τσέπη.



Stratton - Επίλεκτος πράκτορας Stratton
Κατασκοπική
Διάρκεια: 94'

Η περίληψη:
Δύο άντρες φτάνουν υποβρυχίως σε μια έρημη παραλία. Πρόκειται για τον John Stratton, εξέχων μέλος της SBS της κατασκοπικής βρετανικής υπηρεσίας MI5, και τον Marty, έναν σκληρό αμερικανό πεζοναύτη. Στόχος τους ένα εργοστάσιο στο Ιράν, που παράγει βιοχημικά όπλα που δεν πρέπει να πέσουν σε λάθος χέρια. Αλλά εκεί κάποιος τους περιμένει και η αποστολή αποτυγχάνει. Πίσω στο αρχηγείο, ο Stratton μαθαίνει ότι υπάρχει ολόκληρο δίκτυο διεθνούς τρομοκρατίας και ότι αυτός είναι ο μόνος κατάλληλος για να το σταματήσει.



Return to Montauk - Επιστροφή στο Μόντοκ
Δραματική
Διάρκεια: 106'

Η περίληψη:
Κατά τη διάρκεια περιοδείας προώθησης του βιβλίου του στη Νέα Υόρκη, ο Max Zorn συναντά ξανά μετά από 17 χρόνια ένα πρόσωπο που γνωρίζει πολύ καλά. Είναι η Rebecca, μια εκπατρισμένη γερμανο-αμερικανή, με την οποία ήταν ερωτευμένος. Το Montauk, το άκρο του Λονγκ Άιλαντ, ήταν το καταφύγιο του πάθους τους. Ο Max δεν σκόπευε να τη συναντήσει ποτέ ξανά, αλλά μόλις έμαθε ότι βρίσκονταν στην πόλη, προσπάθησε να έρθει σε επικοινωνία. Αυτή αποφασίζει να το πάει ξανά στο Montauk, ένα μέρος ελπίδας και θλίψης παράλληλα.