The greatest showman
Μιούζικαλ
Διάρκεια: 105'

Η περίληψη:
Ο P.T. Barnum ζει στο Κονέκτικατ κατά τις αρχές του 18ου αιώνα και η τύχη δεν φαίνεται να τον θέλει. Αυτό μέχρι τη στιγμή που τα κατάλληλα άτομα εμπλέκονται στη ζωή του, για να καταλήξει στο να διαμορφώσει κάτι το μοναδικό. Θα γίνει αυτός που ανακάλυψε το τσίρκο όπως το ξέρουμε ακόμα σήμερα, με την άμεση επιτυχία του περιοδεύον «Ringling Bros. and Barnum & Bailey Circus» του.



The Bachelor 2
Κωμωδία
Διάρκεια: 111'

Η περίληψη:
Ένας φίλος από τα παλιά ετοιμάζεται να παντρευτεί, άρα μια νέα ευκαιρία για bachelor-party προκύπτει και φυσικά οι ήρωες μας δεν θα την αφήσουν να πάει χαμένη. Υπάρχει όμως μία σημαντική διαφορά που θα δοκιμάσει τα όριά τους: ο γάμος πρόκειται να γίνει στην Κρήτη και οι σφακιανοί συγγενείς της νύφης δεν αστειεύονται. Νέοι φίλοι αλλά και εχθροί θα ενταχθούν στην παρέα, θα αντιμετωπίσουν κρητικές βεντέτες, αλλά και τις συνέπειες του πιο επικού bachelor-party.



Tehran taboo - Τα μυστικά της Τεχεράνης
Κινούμενα σχέδια
Διάρκεια: 96'

Η περίληψη:
Οι δρόμοι τριών γυναικών και ενός νεαρού μουσικού διασταυρώνονται όταν πέφτει η νύχτα στην Τεχεράνη, μια σύγχρονη μητρόπολη όπου το αγοραίο σεξ, τα ναρκωτικά και η διαφθορά συγκαλύπτονται από το αυταρχικό θεοκρατικό καθεστώς.



The party
Μαύρη κωμωδία
Διάρκεια: 71'

Η περίληψη:
Σε ένα σπίτι, διάφοροι άνθρωποι μαζεύονται με την πεποίθηση ότι έρχονται εκεί για να διασκεδάσουν σε πάρτι. Αλλά μια σειρά αποκαλύψεων αποφέρει τεράστια κρίση, η οποία απορρίπτει το σύστημα ιδεολογιών και αξιών τους, καταλήγοντας στην απόλυτη αταξία.



Wonder - Θαύμα
Δραματική
Διάρκεια: 113'

Η περίληψη:
Ο August Pullman έχει γεννηθεί με προβλήματα στο πρόσωπο, που μέχρι και σήμερα τον έχουν εμποδίσει από τα πάει σε ένα κανονικό σχολείο. Όταν φτάνει στην πέμπτη τάξη του τοπικού του σχολείου, πρώτη του φορά σε κανονικό ίδρυμα, γίνεται ο πλέον διαφορετικός ήρωας. Όπως και η οικογένεια του, έτσι και οι συμμαθητές του και η υπόλοιποι κοινότητα παλεύουν να ανακαλύψουν μέσα τους την αποδοχή και τη συμπόνια, ενώ ο Όγκι ξεκινάει το δικό του απίθανο ταξίδι που θα τους ενώσει όλους και θα αποδείξει ότι δεν μπορείς να είσαι ένα με το σύνολο, όταν γεννιέσαι μοναδικός.